Ovidiu Burcă și fotbaliștii de la Dinamo / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Culisele unei despărțiri cu scandal la Dinamo. "Da, l-am înjurat pe antrenor. Da, e urât! N-am mai rezistat"

articol scris de Digi Sport
13.11.2022, 13:37
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Vali Lazăr a plecat de la Dinamo în plin sezon. Mijlocașul în vârstă de 33 de ani a dezvăluit că despărțirea sa a fost una cu scântei, iar totul ar fi plecat de la un conflict cu antrenorul Ovidiu Burcă. Lazăr a dat detalii din interior.

Culisele unei despărțiri cu scandal la Dinamo."Da, l-am înjurat pe antrenor. Da, e urât! N-am mai rezistat"

"Mi-a explicat ce vrea să facă la echipă, eu am fost ok 4-5 etape pentru el, apoi a venit avionul din străinătate, au venit alți doi jucători și unul era pe post cu mine.

După meciul cu Unirea Dej, mi-a spus că sunt jucător cu experiență și să înțeleg orice decizie a lui, să nu mă supăr dacă o să fiu rezervă. Am zis ok, dacă nu am evoluții bune.

Cinci meciuri am jucat numai pe final, iar la Târgu Jiu n-am mai rezistat și i-am spus ceva. Da, l-am înjurat. Da, e urât. Și m-a scos din lot. Eu i-am transmis că nu accept să fiu rezervă pe un post pe care celălalt jucător nu e mult mai bun ca mine. Mi-am luat ghetele și am plecat acasă.

La antrenament nu avea nimeni ce să-mi reproșeze, m-am dus cu ceasul, mergeam cu puls-tester să văd cât alerg, iar de alții se ruga să alerge. Am zis că nu e cazul să mai rămân, nu am nicio șansă.

A avut ceva personal cu mine, sunt niște chestii mai vechi înainte ca el să ajungă antrenor. Era clar că asta urmărește, chiar le-am spus unor colegi: 'îți garantez că, până în decembrie, vor dispărea 3-4'. Și asta i-am spus-o și lui.

I-am spus și domnului Iacob și a zis că nu e adevărat. Gavrilă, fost internațional, nici n-a fost primit la antrenament, din prima zi când a venit, i s-a spus că nu are ce căuta la echipă. Dar avea contract și trebuia să-l primească, dar doar la partea de încălzire și să alerge și el pe acolo. A jucat un amical cu Chiajna, atât", a spus Vali Lazăr, la Digi Sport Matinal.

Vali Lazăr a primit o hârtie din partea lui Dinamo

Vali Lazăr nu va pleca însă cu mâna goală de la Dinamo. El a dezvăluit cum au decurs negocierile și ce acte a semnat.

"M-am întâlnit cu domnul Vlad Iacob, dar el avea altă variantă decât cea reală. Și pot să demonstrez. Mi s-a zis că trebuie să reziliez contractul. I-am zis ok, dar vreau să fiu plătit până în decembrie, îmi faci o foaie și îmi dai banii când poți, chiar dacă aveam salariu mic.

A zis că mă plătește pe septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie. A zis că el nu poate trece peste capul antrenorului. Am zis că ok, dar oricum, nu mai veneam eu. Și mi-a făcut o foaie, dar când trebuia să îmi dea salariul, m-a sunat că nu era niciun ban în club, că își cere scuze, să mai aștept.

Am zis ok. Oricum, ei la licențiere trebuie să mă plătească. În 2020, am fost singurul care n-a depus vreo notificare. După un an și o lună am recuperat banii, pe licențiere. De ce să stau să mă judec?", a spus Lazăr.

Format de Petrolul, Vali Lazăr a jucat apoi la Chimia Brazi, Sportul Studențesc și Concordia Chiajna înainte de a ajunge la Dinamo, în iulie 2013. În septembrie 2015 a fost împrumutat la Sportul, iar în decembrie 2015 a revenit la Dinamo.

Vali Lazăr a ajuns prima dată în Qatar în ianuarie 2017, când a fost împrumutat de Dinamo la Al-Sailiya pentru 200.000 de euro. Din august 2018 a ajuns la Al-Kharaitiyat SC, unde a stat până în iulie 2019.

După o aventură în Turcia, la Umraniyespor și o nouă revenire la Dinamo, Lazăr a ajuns iarăși în Qatar în octombrie 2020, la Al-Shahania, unde a stat un an. A urmat o nouă trecere pe la Concordia Chiajna, din iulie 2021 până în februarie 2022, când a semnat cu CSM Reșița. Din această vară, Lazăr a semnat din nou cu "câinii".

  • În acest sezon, Lazăr a bifat 8 meciuri și o pasă decisivă pentru Dinamo. Vali Lazăr a jucat ultimul meci la Dinamo pe 29 septembrie.

Etichete: ovidiu burca , vali lazăr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Elias Charalambous, mesaj special pentru Gigi Becali după titlul câștigat de FCSB

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Live Video&Score Metz - CSM București, ACUM, DGS 1. ”Tigroaicele”, față în față cu meciul anului!

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari

Citeşte şi

Gigi Becali, ”imitat” în fotbalul românesc, dar doar până la un punct: ”Face ca unui antrenor să-i fie mult mai greu”

Exclusiv Florinel Coman, transfer de la 5.000.000€ la ”echipa Armatei”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”