Metaloglobus vs Rapid / Foto Sport Pictures

Exclusiv Cum a reușit Mihai Iosif să ducă Rapidul în play-off. Sefer: "Mister a format o familie aici"

articol scris de Octavian Vasilescu
30.03.2021, 10:23
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Rapid și-a asigurat prezența în play-off după victoria cu Metaloglobus, scor 4-2, iar Antonio Sefer a vorbit despre atmosfera din cadrul echipei.

Sefer a înscris un gol superb în meciul decisiv cu Metaloglobus și spune că revenirea giuleștenilor în zona de play-off a fost posibilă datorită antrenorului Mihai Iosif. Interimar anul trecut, Iosif a devenit secundul lui Nicolae Grigore înainte de pauza de iarnă. După eșecul de la Slobozia, Iosif a fost din nou promovat ca antrenor principal, ca urmare a plecării lui Grigore.

Antonio Sefer spune că Mihai Iosif a reușit să mobilizeze întreaga echipă în ultimele două etape, iar jucătorii l-au răsplătit și au învins Dunărea Călărași (4-0) și Metaloglobus (4-2), astfel că acum vor continua cursa pentru promovare în play-off.

Cum au reușit rapidiștii să se mobilizeze și să prindă play-off-ul în ultima etapă

Digi Sport: Cât de mari au fost emoțiile înaintea meciului cu Metaloglobus?
Antonio Sefer: Au fost emoții foarte mari, cu toții eram tensionați și ne gândeam la toată suflarea rapidistă, ne gândeam să-i facem fericiți pe suporteri. După intrarea pe teren am lăsat toate emoțiile în vestiar și ne-am concentrat pe ceea ce aveam de făcut.

Digi Sport: Ce v-a spus Mihai Iosif înainte să intrați pe teren?
Antonio Sefer: Să dăm tot ce e mai bun din noi, să credem în noi pentru că suntem cei mai buni din această ligă și merităm să câștigam meciul. Ne-a mai spus că avem un privilegiu pe care nu toată lumea îl are, să facem milioane de rapidiști fericiți!

Antonio Sefer: "Nimeni nu mai credea în noi"

Digi Sport: La final ați sărbătorit alături de suporteri, v-ați simtit pentru puțin timp ca înainte de pandemie?
Antonio Sefer: De când au început să cânte mi s-a ridicat părul pe mâini și am simțit o bucurie de nedescris. Faptul că i-am avut aproape a reprezentat o bucurie pentru noi și lucrul acesta ne-a făcut mai puternici și mai motivați.

Digi Sport: Ai reușit un gol superb în meciul cu Metaloglobus. Este cel mai frumos gol marcat până acum pentru Rapid?
Antonio Sefer: Mă bucur că am marcat și că mi-am ajutat echipa. Aveam nevoie de un asemenea gol pentru moralul meu. Este unul dintre cele mai frumoase la Rapid și sper să marchez cât mai multe de genul acesta.

VIDEO Golul marcat de Antonio Sefer în Metaloglobus - Rapid 2-4

Digi Sport: Cum ați trăit aceasta perioada de la reluarea sezonului și pana la calificarea în play-off?
Antonio Sefer: Am avut un start greoi, am crezut că deja suntem în play-off, dar nu a fost să fie așa. Intrarea în play-off a fost mai dificilă, dar mult mai frumoasă și ne bucurăm pentru acest lucru. Nimeni nu mai credea în noi, dar cu venirea lui mister Iosif toți din vestiar am crezut că vom în intra în play-off.

Digi Sport: Crezi că ar fi fost mai bine pentru echipă ca Mihai Iosif să fie lăsat antrenor principal și în primele meciuri din 2021?
Antonio Sefer: Cred că cel mai bun lucru este ca Mihai Iosif să rămână antrenor principal. Este un rapidist care a suferit și suferă pentru Rapid. Când a fost nevoie de dânsul, el a fost aici pentru Rapid și a avut rezultate foarte bune.

Antonio Sefer: "Mihai Iosif a format o familie la Rapid"

Digi Sport: Va fi un play-off pe viață și pe moarte. Unde crezi că se va face diferența?
Antonio Sefer: Va fi un play-off pe viață și pe moarte, vom avea zece finale. Trebuie să le luăm pe rând și să avem încredere în noi. Diferența se va face la unitatea grupului, iar pe noi ne ajută foarte mult lucrul acesta pentru că Mihai Iosif a format o familie frumoasă aici, familia Rapid.

Galerie Foto

Digi Sport: Din exterior pare că Mihai Iosif este foarte apropiat de voi. Cum ai descrie pe scurt relația cu el?
Antonio Sefer: Mister ne-a unit foarte mult, a făcut o mare familie, cu toții îl iubim. Pentru mine este un tată care își învață copilul tot ce este mai bun. Țin să-i mulțumesc pe această cale pentru încrederea acordată.

Digi Sport: Ce ar însemna pentru tine o promovare cu Rapid?
Antonio Sefer: Pentru mine o promovare cu Rapid ar însemna cea mai mare bucurie, o împlinire sufletească! Pentru acest lucru am venit aici, de asta mă antrenez, ca să joc cu Rapid în Liga 1. Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru că au fost lângă noi duminică și ne-au împins spre victorie. Îmi doresc să-i fac fericiți la finalul acestui play-off.

VIDEO Rezumatul meciului Metaloglobus - Rapid 2-4

6 echipe luptă pentru promovarea în Liga 1

În lupta pentru promovare au rămas FC U Craiova 1948, Dunărea Călărași, CS Mioveni, FC Rapid, Csikszereda Miercurea Ciuc și ASU Poli Timișoara.

Rapid va debuta în play-off la Miercurea Ciuc, împotriva celor de la Csikszereda. AICI găsești programul complet și transmisiunile play-off-ului din Liga 2.

După cele 10 etape, primele două clasate vor promova direct, iar locurile 3 şi 4 vor disputa baraje cu echipele din Liga 1 de pe locurile 13, respectiv 14.

Clasament play-off Liga 2

Etichete: antrenor rapid , antonio sefer , meciuri rapid , mihai iosif , mihai iosif rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. În superioritate numerică, ardelenii au ratat ocazii uriașe

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Reacția lui Răzvan Lucescu, după victoria ”nebună” cu AEK Atena

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

Citeşte şi

Exclusiv ”S-a ales praful?”. Ce a spus un fost antrenor al Rapidului despre situația din Giulești

Exclusiv Daniel Niculae, apărat după ce a fost pus sub urmărire penală în ”Dosarul Pyro”: ”E părerea mea”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”