CSA Steaua vs Jiul Petroșani / Foto: Facebook @Steaua București

Video Exclusiv Daniel Oprița a anunțat dacă CSA Steaua va putea promova în acest sezon

articol scris de Digi Sport
27.07.2022, 18:53
  • Finala Champions League: Dortmund - Real Madrid, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • Minifotbal: Romania - Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

Liga 2 stă să înceapă, însă CSA Steaua nu a obținut nici până în acest moment dreptul de a promova în Liga 1.

CSA Steaua ar putea obține dreptul să promoveze în Liga 1 dacă acțiunile clubului ar fi preluate de către o Societate Comercială Sportivă pe Acțiuni, însă se pare că ”militarii” nu au făcut prea multe demersuri în acest sens.

Daniel Oprița a anunțat dacă CSA Steaua va putea promova în acest sezon

Daniel Oprița, prezent în platoul emisiunii Liga Digi Sport, a fost întrebat despre dreptul la promovare a celor de la CSA Steaua.

Antrenorul a mărturisit că, în urma discuțiilor cu conducerea clubului, acesta a fost anunțat că sunt șanse mici ca echipa să aibă drept de promovare în acest sezon. 

În momentul acesta nu putem promova. M-am interesat și eu, dar deocamdată nu. Trăim cu speranța. Au fost jucatori pe care nu i-am adus ușor care au venit crezând că vom avea drept de promovare. Au niște bonusuri în cazul promovării, dar acum nu le pot lua chiar dacă acestea sunt în contract.

Bonusurile vin din drepturile tv pe care nu le vom lua dacă nu vom promova, chiar dacă ne clasăm pe primele locuri sau la baraj. E mai dificil sezonul acesta. Sezonul trecut am trăit cu speranța că ne vor lăsa, că vom merge la TAS. Acum și jucătorii știu ce a fost anul trecut. Unii se gândesc că sunt păcăliți.

Și eu vreau să promovez cu Steaua în Liga 1. Vreau să rămân alături de ei. Mi-ar fi greu să mă despart acum de ei, cred că am construit o echipă bună. Am avut discuții cu conducerea. Deocamdată nu s-a rezolvat, nu e nimic clar”, a dezvăluit Daniel Oprița la Liga Digi Sport.

Gigi Becali, despre situația de la CSA Steaua: "Nu le convine să schimbe forma de organizare"

Finanțatorul de la FCSB, Gigi Becali, a acuzat interese ascunse privind situația juridică a clubului Steaua, mai exact anumite beneficii financiare.

"Credeți că ei sunt proști? Sunt doar puțin proști! Nu le convine să schimbe forma, că nu sunt siguri de promovare. Și zic “o lăsăm așa”. Le e teamă să schimbe pentru că nu pot promova. De aia nu vor să schimbe forma de organizare.

Trebuie să facă asociație non-profit și pe cine să pună acolo. Nu mai pot să ia bani de la Armată. Se poate să facă ei o asociație, dar trebuie să facă MApN printr-o hotărâre de Guvern. Trebuie să transmită toate bunurile și stadionul.

Nu mai poate să dea stadionul gratuit. Când voi câștiga eu procesul cu ei, trebuie să meargă în Liga 4. Sigla face parte din patrimoniu. Ca puiul în lână s-au prins. Nu mai au ce face. N-au cum s-o predea ei", a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Etichete: csa steaua , promovare , daniel oprita , drept de promovare


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
FOTO Descoperire înfiorătoare făcută într-o școală veche din Bistrița-Năsăud, în timpul renovării

Firma care lucrează la reabilitarea clădirii în care a funcţionat vechea şcoală din comuna bistriţeană Livezile, aflată în prezent în proprietate privată, a descoperit, vineri, rămăşiţe umane în planşeul imobilului, despre care se crede că ar fi vechi de zeci de ani.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția lui David Popovici după ce a aflat că recordul mondial i-a fost doborât: ”Mâncam un burger când am aflat”

Câți bani au încasat cele două femei lovite cu pumnii și picioarele de un bărbat, în ”lupta rușinii” de la București

"Vi se pare normal ca un bărbat să lovească femeile cu pumnii?" Prima reacție, după scenele greu de privit de la București

Ce scrie presa străină despre imaginile greu de privit surprinse în Sala Polivalentă din București

Neașteptat! FOTO Cum arată cele două femei după ce au încasat zeci de pumni de la un bărbat în Capitală: ”A lovit cu ură”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Cum au fost surprinși Luka Modric și Toni Kroos cu o zi înainte de finala Champions League

Video Cristiano Ronaldo, devastat după un nou eșec cu Al-Nassr: nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi

Lovitură grea primită de Real Madrid înainte de finala UCL! Anunțul la care Florentino Perez nu se aștepta

Roxana Țuțu a reacționat imediat după ce s-a aflat câți bani a câștigat pentru lupta cu "Perversul de pe Târgu Ocna"

Citeşte şi

Adi Popa negociază un nou contract! Ce a spus despre retragere

Gică Hagi i-a găsit la Steaua înlocuitor lui David Kiki, transferat de FCSB: ”A fost cel mai bun”

PEROZDylan, fiul lui Catherine Zeta-Jones, prima apriție cu iubita. Reacția celebrei lui mame atunci când a văzut ce a postat pe Instagram

FILM NOWDakota Johnson, surprinsă în timp ce își schimba hainele într-o mașină. Cum a reacționat Chris Evans

Răzvan Zăvăleanu iese la atac și îl pune la punct pe Ricardo Grigore: „A fost membru de sindicat, purtător de cuvânt!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fotbalistul care a venit pe tocuri la reunirea lotului Franței: “E un nenorocit, eu l-aș fi dat afară pentru eternitate" FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Trucuri pentru a-ți recupera banii pe recipientele de plastic: De ce sticlele goale returnabile sunt respinse de aparat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă folosești produse de înfrumusețare expirate. Lucrurile la care să fii atent, pe lângă termen

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”