Daniel Oprița / Foto: captura Digi Sport

Exclusiv Daniel Oprița a vorbit despre demisie înainte de CSA Steaua - Dinamo: "Nu pot să rezist la umilințe"

articol scris de Digi Sport
16.04.2023, 14:36
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Daniel Oprița (41 de ani) a vorbit despre răbufnirea pe care a avut-o recent în care spunea că se gândește chiar la plecarea de la CSA Steaua.

Daniel Oprița, despre o posibilă plecare de la CSA Steaua

Antrenorul a dat detalii despre dezamăgirea pe care jucătorii i-au provocat-o la anumite partide.

"Le-am spus că dacă se prezintă îmi e și mie greu să mai continui. Nu pot să rezist la asemenea umilințe pentru că au fost greșeli cu care nu prea te întâlnești. Greșeli personale.

Am și vorbit cu ei și le-am zis 'ce pot să antrenez când ai mingea și o dai la adversar'. Nu e ușor să joci la Steaua că e presiune, dar trebuie să reziste", a spus Daniel Oprița, într-un interviu exclusiv pentru Digi Sport.

Confruntarea dintre CSA Steaua și DInamo va avea loc marți, de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO pe digisport.ro, în fața a minim 20.000 de fani, conform estimărilor.

Ovidiu Burcă crede că meciul CSA Steaua - Dinamo este derby

Ovidiu Burcă a fost întrebat dacă pentru el meciul cu formația lui Daniel Oprița este un derby, în contextul disputei dintre CSA Steaua și FCSB pe tema palmaresului.

"Noi suntem Dinamo, acolo e discuție, e un proces în justiție. Din perspectiva noastră, este un derby. Eu cred că ne va aștepta o atmosferă incendiară. Când am jucat în sezonul regulat, a fost o atmosferă foarte frumoasă pe Național Arena.

Acum, cred că meciul capătă o dimensiune mai mare. Noi cred că ne-am redresat din toate punctele de vedere, iar apoi vine această veste care le dă și lor aripi", a spus Ovidiu Burcă.

Adi Popa recunoaște: "Dinamo e favorită!"

Jucătorul celor de la CSA Steaua crede că trupa lui Ovidiu Burcă pornește cu prima șansă, dacă sunt luate în calcul rezultatele din ultimul timp.

"Dacă judecăm după ultimele rezultate trebuie să fim corecți și să admitem că Dinamo e favorită. Am avut niște sincope, iar ei vin pe un fond bun de rezultate. Sincer, eu nu mă așteptam ca ei să ajungă în iarnă din motive financiare.

E o surpriză că au ajuns în play-off și că vor să se bată la promovare. Credeam că nu termină sezonul", a spus Adi Popa, într-un interviu exclusiv pentru Digi Sport realizat de Viorel Grigoroiu.

Dinamo are două victorii și un egal în play-off-ul ligii secunde, în timp ce "Militarii" au un succes, un egal și un eșec.

Etichete: csa steaua , daniel oprita , antrenor csa steaua , csa steaua dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor

Statele Unite au transmis că le-a fost solicitat ajutorul de către Iran după prăbușirea elicopterului prezidențial, duminică, accident în care președintele Ebrahim Raisi și mai mulți oficiali iranieni au fost uciși. Solicitarea iranienilor, care consideră Statele Unite și Israelul drept adversarii săi principali, a fost dezvăluită de Departamentul de Stat în cadrul unei conferințe de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Englezii au dat verdictul în privința lui Radu Drăgușin, la 4 luni de la transferul la Tottenham

Gigi Becali a spus cu cine semnează Louis Munteanu + FCSB vrea să transfere un fotbalist de la Oțelul

A dat imediat răspunsul, după ce a primit o ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Foto A spus ”Da”! Fotbalistul dat afară de FCSB și ”desființat” recent de Gică Hagi a făcut pasul cel mare

Citeşte şi

CSA Steaua i-a găsit înlocuitor lui Daniel Oprița

Oficial CSA Steaua a făcut primul transfer pentru sezonul viitor

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWKevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi în timp ce publicul îl ovaționa în picioare

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României citeşte ştirea pe ziare.com

Avertismentul de la Poliția Rutieră pentru șoferii românii, la ce trebuie să fie atenți citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Motivul pentru care un bărbat l-a rugat pe vecinul său să nu-și mai lase pisicile să stea la fereastră: „Îmi e greu să mă concentrez”