Daniel Pancu, antrenorul lui Rapid București / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Daniel Pancu a anunţat obiectivul Rapidului şi vorbeşte despre riscul cel mare dacă echipa nu promovează

17.06.2019, 12:09
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Daniel Pancu a început încrezător pregătirile cu Rapid înaintea unui sezon în Liga a 2-a care va începe pe 3 august şi se anunţă incendiar. Unul în care două echipe promovează direct şi a treia va primi dreptul de a juca barajul cu echipa din Liga 1 care va termina campionatul pe locul 14. Alături de Rapid, la start se regăsesc UTA, FC Argeş, "U" Cluj, Petrolul, Farul, Ripensia, Gloria Buzău, ASU Poli etc.

Daniel Pancu îi avertizează pe fotbalişti că promovarea este obligatorie din primul sezon dacă vor să benefieize de aceleaşi condiţii bune şi anul viitor.

"Gândurile noastre nu pot fi decât de promovare pentru că pe noi scrie Rapid Bucureşti şi ăsta trebuie să fie obectivul nostru.

Va fi greu pentru că ne lupăm cu echipe de tradiţie, cu formaţii care au suporteri, dar asta nu poate decât să crească nivelul competiţiei. Sper ca până la finele săptămânii să se definitiveze şi lotul. Mai aşteptăm încă cinci jucători, am cerut conducerii să facă acest efort pentru a avea un lot puternic.

Mi-as dori un fundaş central cu mare experienţă şi un jucător de acelaşi gen pe postul de mijlocaş central ofensiv sau atacant", a declarat Daniel Pancu la Digi Sport.

Rapid a făcut cinci transferuri până acum, iar Pancu mai cere încă patru fotbalişti

Rapid a definitivat în această dimineaţă un nou transfer, cel al lui Claudiu Herea, 29 de ani, care a mai jucat pentru vişinii în sezonul 2013-2014.

Este a cincea mutare, după cele ale lui Alexandru Dulca, 21 de ani (nepotul fostului căpitan ale echipei, Cristi Dulca), George Tudoran, 23 de ani, Matias Ezequiel Roskopf, 21 de ani, şi Gabriel Dodoi, 21 de ani.

Dacă ratează promovarea, bugetul Rapidului pentru anul viitor va fi mai mic

"Pe lângă Petrolul şi U Cluj, care vor avea şi parte de presiune după această promovare ratată, apoi sunt echipe ca UTA, FC Argeş, Farul, Gloria Buzău.

Am spus şi când am plecat la drum, am luat o marjă de doi ani în care Rapid să rămână într-o ligă, dar nu mai mult. Sper să nu stăm doi ani în Liga 2, cum nu am stat nici în Liga a 4-a, nici în Liga a 3-a. Dar dacă se va întâmpla aşa va avea de suferit bugetul pentru că se vor cheltui mulţi bani şi în anul al doilea nu va mai fi la fel.

Drepturile TV sunt mici la liga secundă, iar sponsorii adevăraţi vin în prima ligă", a declarat Daniel Pancu după primul antrenament al echipei pentru noul sezon care va începe pe 3 august şi va fi în direct la Digi Sport.

Etichete: daniel pancu , transferuri rapid , claudiu herea , antrenamente rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

”Vor pleca mulți”. Șucu l-a pus antrenor pe Lobonț, dar Pancu e convins că Rapid va avea alt ”principal”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă