Daniel Pancu / Foto: Captură Digi Sport

Breaking News Daniel Pancu, noul președinte al Rapidului! Surpriză de proporții în Giulești

17.05.2020, 23:31
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Surpriză de proporții în Giulești! Daniel Pancu (42 de ani) este noul președinte al Rapidului.

În această seară, duminică, 17 mai 2020, Daniel Pancu i-a dat răspunsul lui Victor Angelescu, acționarul majoritar al grupării de lângă Grant, și a acceptat propunerea de a ocupa funcția de președinte al Rapidului.

Giuleștenii au insistat mai mult de o săptămână să-l convingă pe Pancu să se întoarcă la echipă, chiar dacă pe o altă funcție decât cea pe care a ocupat-o înaintea epidemiei de coronavirus din România.

Cum a fost convins Daniel Pancu să devină președinte la Rapid

Până acum, Pancu a ezitat, dar a fost convins, în cele din urmă, de numeroasele mesaje primite de la rapidiști, care i-au transmis să nu plece și el de la club, așa cum s-a întâmplat cu Daniel Niculae, Vasile Maftei, Constantin Schumacher și alții.

În cazul în care nu va apărea ceva de ultim moment, Pancu va începe treaba odată cu intrarea echipei în cantonament în vederea reluării sezonului din Liga 2 și a pregătirii play-off-ului de promovare în primul eșalon.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat pe 13 mai că la Liga a 2-a se va recurge la un sistem de play-off cu şase echipe care vor juca cinci meciuri şi nu va retrograda nimeni. Toate partidele vor fi în direct la pe canalele Digi Sport.

Au fost prezentate trei scenarii dintre care a fost ales acesta, în care primele şase clasate vor disputa doar câte un meci fiecare cu fiecare şi se vor decide echipele promovate şi formaţia care merge la baraj.

  • 4 iulie, 11 iulie, 18 iulie, 25 iulie şi 1 august sunt datele la care se vor diputa meciurile din Liga a 2-a UTA Mioveni şi Turris vor juca trei meciuri pe teren propriu şi două în deplasare, iar FC Argeş, Petrolul şi Rapid invers.

Reacţia Rapidului după propunerea FRF votată de cluburile de la Liga a 2-a

Rapidiştii nu sunt nemulţumiţi de decizia luată, deşi ar fi preferat disputarea tururor meciurilor rămase sau măcar jocuri tur-retur între cele şase din play-off.

"Am văzut că UTA este nemulţumită de înjumătăţirea punctelor. Noi am fi vrut să se joace toate meciurile sau măcar să jucăm tur-retur, dar aşa s-a stabilit. De ce 6 echipe? Dacă am înţeles bine, doar acestea şase au depus dosare de licenţiere. Dacă e aşa, consider că e mai bine să jucăm doar aceste şase echipe pentru că altfel se putea interpreta.

E păcat că meciurile vor fi fără spectatori pentru că eram echipe cu fani mulţi, dar nu ai ce face.

Săptămâna viitoare vom intra în carantina de două săptămâni într-un hotel din Bucureşti şi vom începe în Regie antrenamentele, conform protocolului stabilit de FRF cu Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Sportului. Am mare încredere în echipă şi sper să sărbătorim promovarea în Liga 1", a declarat Victor Angelescu, acţionarul majoritar al Rapidului, pentru Digi Sport.

Etichete: daniel pancu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Această femeie se plânge pe TikTok că nu se poate angaja. Milioane de oameni s-au uitat la clip și i-au spus care-i motivul

Ash Putnam a povestit într-un clip postat pe TikTok că a fost supărată și frustrată după ce un lanț de magazine de îmbrăcăminte nu a angajat-o, presupunând că din cauza tatuajelor pe care le are.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

Exclusiv Gigi Becali pune ”piciorul” în prag la FCSB. Mesaj pentru ”Haralamb”, Pintilii și MM Stoica

S-a autopropus la Barcelona și i-a anunțat pe catalani cât trebuie să plătească pentru transferul său: ”De atât e nevoie”

Un moldovean i-a dat replica lui Ciolacu, după ce a spus că ”Buzăul nu e în Moldova, nu mă jigniți!”

Citeşte şi

”Vor pleca mulți”. Șucu l-a pus antrenor pe Lobonț, dar Pancu e convins că Rapid va avea alt ”principal”

S-a dat verdictul în cazul lui Liviu Ungurean. Ce veste a primit liderul galeriei lui Rapid

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”