Rapid începe contra Farului Liga a 2-a

Video Daniel Pancu şi Nea Chivu. Videoul cu care rapidiştii speră să atragă suporterii la stadion

18.07.2019, 11:25
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Rapid a încheiat cu o nouă victorie cantonamentul din Turcia şi se întoarce în această după-amiază la Bucureşti. Giuleştenii au obținut cea de-a șaptea victorie din tot atâtea meciuri amicale. Daniel Pancu l-a învins şi pe Marius Şumudică, după ce vişiniii s-au impus cu 2-1 (0-0) în faţa celor de la Gazișehir Gaziantep, echipă promovată în prima ligă turcă.

  • Liga a 2-a din acest sezon este una extrem de puternică pentru că la start sunt şi Rapid, Petrolul, U Cluj, UTA, FC Argeş, Gloria Buzău, Farul Constanţa, Concordia, Dunărea Călăraşi etc. Programul complet e AICI.

"Da, au fost numai victorii. Dacă stau să mă gândesc, nu am pierdut niciun meci amical, doar un joc oficial pierdut. Am învăţat multe de la cel cu Progresul Spartac, din sezonul trecut. Am trei jucători care sunt în urmă cu pregătirea, dar nu e nicio problemă. Liga a 2-a este un maraton, 38 de etape, au timp să intre în ritm", a firmat Daniel Pancu la Digi Sport Matinal.

Golurile Rapidului au fost înscrise de Cătălin Hlistei (54, 75), iar turcii au marcat din penalty, în minutul 88.

Rapid-Farul în prima etapă din Liga a 2-a. Clipul video cu care giuleştenii vor să atragă suporterii la stadion

"Clipul cu nea Chivu ... Da, un om extraordinar. Sper să avem cât mai mulţi abonaţi. Chiar dacă meciul cu Hapoel Haifa, echipa lui Tamaş, este luni, sper să vină mulţi spectatori la meciul cu Hapoel Haifa pentru ca jucătorii noi să vadă ce public avem", a spus Pancu la "Matinal".

  • Rapid-Hapoel este programat luni, 22 iulie, de la ora 18:00, şi va fi în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro pentru abonaţii RCS-RDS.

Noul sezon al Ligii 2 va începe în primul weekend al lunii august cu un duel de tradiţie al fotbalului românesc. Rapid va juca pe teren propriu, în prima etapă, contra Farului, conform ţintarului noului sezon, decis la sediul FRF.
Derby-ul istoric dintre Rapid şi Petrolul are programat turul în Regie, în etapa a 12-a, pe 16 octombrie. Returul va fi la Ploieşti, pe 17 aprilie 2020.

  • Petrolul - UTA se va juca în etapa a 2-a
  • FC Argeş - Rapid în etapa a 7-a
  • "U" Cluj - Petrolul în runda a 8-a
  • Rapid - UTA în a 10-a
  • Rapid - "U" Cluj în etapa a 16-a
  • FC Argeş - Petrolul în etapa a 18-a.

Prima etapă vom juca cu o echipă de mare tradiţie, cu un derby. Eu dacă am o reţinere, nu o teamă, dar o reţinere pentru primele 5-6 etape. Este altă ligă şi lucrul acesta s-a simţit şi anul trecut, când am urcat din liga a 4-a. Concordia, Dunărea şi-au păstrat echipele şi cu siguranţă nu putem vorbi doar despre echipele de tradiţie. Cred că se va putea promova şi dacă ai 7-8 înfrângeri.

Debutul este programat pe 3 august şi se va încheia pe 30 mai 2020, iar cele mai importante meciuri vor putea fi urmărite în direct pe canalele Digi Sport

Cine este Sandro Djuric, mijlocaşul cu care Pancu trage la promovare

Sandro Djuric, un mijlocaş central, 25 de ani, a venit de la Austria Lustenau, unde se află din iulie 2017. Austriacul şi-a facut junioratul la Red Bull Salzburg, după care s-a transferat la Liefering FC, Grodig si Wiener Neustdat.
În prima ligă austriacă, Djuric a evoluat in 45 de meciuri, unde a reuşit două goluri şi a oferit 3 pase de gol, iar în Liga a 2-a din a jucat 91 de meciuri, cu 14 goluri şi 15 pase de gol.

"Este total nepregătit, avea doar o săptămână cu Lustenau. Ieri a jucat 45 de minute, ar fi vrut să stea 60, dar a cerut schimbarea la pauză. Chiar şi aşa s-a văzut calitatea", a spus Pancu despre Sandro Djuric.

Etichete: daniel pancu , meciuri rapid , sandro djuric , rapid-gaziantep gazişehir , program liga a 2-a


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

”Vor pleca mulți”. Șucu l-a pus antrenor pe Lobonț, dar Pancu e convins că Rapid va avea alt ”principal”

S-a dat verdictul în cazul lui Liviu Ungurean. Ce veste a primit liderul galeriei lui Rapid

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”