U Craiova 1948 a sărbătorit promovarea în Liga 1 / Foto: Captură Digi Sport.

Video De la U Craiova 1948 la Universitatea Craiova? Răspuns sincer: ”Trebuie să fii idiot să faci mișcarea asta”

articol scris de Digi Sport
23.05.2021, 21:42
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

VIDEO U Craiova 1948 - Dunărea Călărași 0-0. Denis Ispas (27 de ani), fundașul oltenilor, a tras concluziile după sezonul la finalul căruia echipa lui Eugen Trică a obținut promovarea în Liga 1.

Momentan, fundașul care a jucat în sezonul precedent la Turris nu știe nimic legat de viitorul său la echipă și așteaptă vești din partea conducerii.

Denis Ispas: ”Eu am fost adus să promovăm. Am promovat”

„Nu știu de ce nu au fost și astăzi, noi ne așteptam să fie și astăzi. Am avut promisiuni că se va face tot posibilul să fie, sperăm să fie alături de noi, ne-au lipsit, cu ei vom fi mult mai puternici. A fost un sezon foarte greu, mai ales încărcat psihic.

Jucând la FC Universitatea... nu joci la o echipă de mijlocul clasamentului. Aici se vrea performanță, se vrea primul loc tot timpul. Mă bucur că am reușit să tranșăm performanța fix la prima șansă pe care am avut-o. Așteptăm să ne luăm o vacanță și apoi înapoi la treabă, care o mai fi pe aici, acum nu știm!

Nu știu nimic. Conducerea își va face treaba. Eu am fost adus să promovăm, am promovat. Dacă cei din conducere vor considera că merit să rămân și în prima ligă, voi rămâne. Dacă nu, eu mi-am făcut treaba pentru care am fost adus aici”, a spus Ispas.

Galerie Foto

Întrebat despre ce va fi în Craiova la anul, când U Craiova 1948 se va duela cu cealaltă echipă din oraș, Ispas a răspuns: ”Nici nu vreau să mă gândesc (n.r. - ce o să fie în oraș la anul). Sper, ceea ce este imposibil, trebuie să recunoaștem, să-și vadă fiecare de treaba lui. Nu există așa ceva, din punctul meu de vedere”

Ispas a oferit un răspuns sincer când a fost întrebat dacă Eugen Trică ar putea face pasul la Universitatea, echipa lui Mihai Rotaru: ”Cred că astea sunt doar speculații de oameni fără minte, din punctul meu de vedere. N-ai cum să spui așa ceva, vă dați seama ce ar fi prin oraș. Să ieși cu frică prin oraș? Odată ce ai jucat aici, din punctul meu de vedere, trebuie să fii idiot să faci mișcarea asta, să te muți în partea cealaltă. Nu ai siguranță, nu ai siguranța ta, a familiei”, a mai spus Ispas.

VIDEO cu declarația lui Denis Ispas 

Etichete: eugen trica , u craiova 1948 , denis ispas , u craiova 1948 dunarea calarasi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Eugen Trică, discurs ”apăsat” după victoria cu ”U” Cluj: ”Trebuie să rămânem în prima ligă, avem tradiție”

Video FCU Craiova - ”U” Cluj 3-2. Blănuță a marcat golul de trei puncte și oltenii au scăpat de ultimul loc în clasament

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă