Mirko Ivanovski / Foto: Sport Pictures

Dinamo mai ”respiră” doar datorită suporterilor: ”DDB este singura entitate care alimentează clubul!”

articol scris de Digi Sport
18.06.2022, 17:16
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Suporterii lui Dinamo nu renunță nici în al 12-lea ceas. Clubul se află, în continuare, într-o situație dramatică, însă aceștia nu vor ”să predea armele” și anunță că vor face eforturi să vireze 500.000 de euro în conturi, în următoarele două luni, pentru ca echipa să fie gata de startul sezonului din Liga 2.

Unul dintre membrii cotizanți importanți din DDB, Ionuț Zainea, a declarat că suporterii sunt singurii care mai aduc bani la club și, totodată, unica șansă de salvare pentru formația din ”Ștefan cel Mare”.

Suporterii lui Dinamo nu renunță: ”Suntem singuri!”

Reprezentantul administratorului judiciar RTZ&Partners, Răzvan Zăvăleanu, a făcut apel către acționarii clubului să ”alimenteze” clubul cu bani, în următoarea perioadă, însă nimeni nu se înghesuie să facă un pas în față. Singurii rămași pe baricade sunt suporterii ”câinilor”.

DDB este singura entitate care alimentează Dinamo. Trebuie să strângem 500.000 de euro în două luni de zile, este vorba de supraviețuirea echipei. Am mai avut astfel de provocări, atunci când era de luat licența, doar că acum nu mai este nimeni alături de noi. Suntem singuri și trebuie să strângem această sumă importantă”, a declarat Ionuț Zainea, conform playsport.ro.

Și programul ”Doar Dinamo București” va cunoaște o formă de reorganizare, cât de curând. Au existat foarte multe discuții în ultima perioadă, legate de cine deține șefia/controlul, și de cum sunt gestionate finanțele virate în program. Așadar, pentru a se evita posibila dizolvare a DDB-ului,, fanii vor organiza alegeri interne pe 16 august.

Programul DDB a adus, după intrarea în insolvență, aproximativ 600.000 de euro în cadrul clubului. Din acel moment, programul a funcționat din inerție, pentru că nu mai exista Consiliu de Administrație. Nu a mai fost un board și de conducere s-au ocupat doar Elias Bucurică și Aron Bogdan.

Dar acum, pe 16 august, vor fi alegeri și va fi ales cel care va conduce programul. Lucrurile trebuie făcute serios, pentru că suntem singura entitate care a strâns 3,5 milioane de euro. Trebuie să avem un proces clar, nu ne permitem altceva. Vor fi alegeri libere, fiecare candidat va trebui să prezinte un program, o echipă, vor fi doar condiții clare, să fie membru DDB activ, să aibă peste 18 ani etc. Eu vreau pe cineva cu o echipă puternică, cineva care să poată gestiona această presiune”, a completat Ionuț Zainea, pentru sursa citată.

Etichete: suporteri dinamo , ddb , razvan zavaleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Exclusiv Răzvan Zăvăleanu a intervenit în ”cazul Edgar Ie”: ”N-am cum să fiu convins”

”Mitraliat” de Mircea Rednic la conferință, conducătorul lui Dinamo a venit cu replica

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian