Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați / Foto: Captură Digi Sport

Video Dorinel Munteanu, tiradă la adresa arbitrajului: “N-am văzut așa ceva în viața mea”

articol scris de Digi Sport
05.11.2022, 16:08
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Oțelul Galați are trei meciuri la rând fără victorie în Liga 2. Sâmbătă, echipa pregătită de către Dorinel Munteanu a pierdut partida din deplasare cu Unirea Slobozia, scor 0-1, în etapa a 13-a.

Dorinel Munteanu acuză arbitrajul după meciul Unirea Slobozia - Oțelul 1-0

Oțelul a jucat în inferioritate numerică din minutul 27, după eliminarea mijlocașului Răzvan Gorovei.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 58, din penalty, de către Constantin Toma.

Dorinel Munteanu (54 de ani), antrenorul Oțelului, a fost eliminat de către arbitru pentru proteste și va fi suspendat.

La finalul partidei, liderul de selecții al "tricolorilor" s-a dezlănțuit la adresa lui Andrei Antonie, pe care l-a acuzat că a viciat rezultatul.

"Cum a fost în teren așa a fost și pe bancă. Am fost supărat pe arbitraj. A venit acel cartonaș roșu care a rupt echilibrul jocului. Pot să spun că am dominat jocul, jucătorii mei s-au luptat să revină în meci.

Pe tot parcursul jocului, acest arbitru a fragmentat jocul și ne-a... sunt frustrat pentru ce s-a întâmplat! Am luat roșu la final, o să lipsesc. Așa manieră de arbitraj n-am văzut în viața mea.

Nu te lasă, la orice contact fluiera fault pentru adversar, în a doua repriză. Trebuie să stăm la mâna unor arbitri care sunt de prima ligă... nu știu cum a ajuns la prima ligă acest arbitru!

Sincer, sunt foarte supărat. Și pentru joc, și pentru tot. Mă îngrijorează puțin că n-am reușit să câștigăm nici azi, dar mai sunt trei etape, sper să luăm puncte măcar pe teren propriu. Am avut jocuri bune, dar am avut ghinion.

Diferența s-a făcut în altă parte, cu acea eliminare. Acest arbitru este un... nu vreau să spun un cuvânt mai urât, dar pe ei nu-i trage nimeni la răspundere. Asta este! Dacă s-ar juca pe teren toate meciuri, ar fi mai mare potențialul fotbalului românesc", a spus Dorinel Munteanu.

Costel Enache: "E un clasament echilibrat, rămânem într-o stare de alertă"

Antrenorul celor de la Unirea Slobozia a recunoscut că rivalitatea a fost la cote înalte în acest meci, între două echipe care luptă pentru promovarea în Liga 1.

"A fost o adversitate mare în acest meci, cred că a fost o reclamă bună pentru fotbal. Consider că locurile din clasament și obiectivele celor două echipe sunt îndreptățite după jocul de azi, un joc dinamic, agresiv. Mi-a plăcut și îmi place și scorul.

E un clasament foarte echilibrat și prefer să rămânem într-o stare de alertă. Dacă ne-am relaxa, am greși total și am arăta naivitate. Chiar am jucători care pot fi urmăriți de echipe din Liga 1, dar trebuie să ne păstrăm ritmul", a spus Costel Enache.

VIDEO Rezumatul meciului Unirea Slobozia - Oțelul Galați 1-0

Etichete: otelul , liga 2 , dorinel munteanu , costel enache , unirea slobozia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care era judecată pentru uciderea iubitului ei și a recunoscut că l-a atras în dormitor cu o partidă de sex, l-a legat de pat și l-a înjunghiat în gât, după care i-a îngropat cadavrul în grădina din spatele casei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

Antrenorul lui Trabzonspor a făcut anunțul despre tranferul lui Denis Drăguș

Exclusiv Gigi Becali pune piciorul în prag la FCSB. Mesaj pentru ”Haralamb”, Pintilii și MM Stoica

S-a autopropus la Barcelona și i-a anunțat pe catalani cât trebuie să plătească pentru transferul său: ”De atât e nevoie”

Citeşte şi

Dorinel Munteanu a explicat cum a reușit FCSB să câștige titlul în SuperLiga

Video Oțelul - Hermannstadt 1-0. Moldovenii se impun și urcă pe primul loc în play-out

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”