Erik Lincar în studioul Digi Sport / Foto: Captură Digi Sport

Erik Lincar a aflat de la un prieten că a fost demis de la Turris. Reacția antrenorului

articol scris de Digi Sport
09.11.2020, 22:14
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Turris Turnu Măgurele a anunțat, sâmbătă seara, că a încheiat colaborarea cu antrenorul Erik Lincar.

Fostul jucător de la Steaua spune că vestea nu a aflat-o de la conducerea clubului, ci de la un prieten, care a văzut anunțul făcut de Turris pe rețelele de socializare.

Erik Lincar a aflat de la un prieten că a fost demis de la Turris. Reacția antrenorului

Lincar a ținut să facă și câteva precizări referitoare la situația din vestiarul echipei teleormănene.

"În încercarea de a evita eventuale speculații în legătură cu plecarea mea de la Turris și în semn de mulțumire pentru suporterii din Turnu Măgurele, care ne-au încurajat constant doresc sa fac câteva precizări.

Mai bine de 2 ani de colaborare a mea cu această echipă s-au încheiat sâmbătă seara cu demiterea mea, despre care am aflat de la un prieten, care văzuse o postare pe Facebook. În aceste condiții, comunicarea pare să fie un concept pe care îl interpretăm... profund subiectiv. Alături de altele, precum filosofia unui club, valorile personale, etc.

În altă ordine de idei:

- sunt un om care-și respectă toate obligațiile profesionale. Nu mi-aș permite să lipsesc la nicio ședință din cadrul clubului, despre care am fost informat în prealabil.
- vestiarul echipei nu a fost "rupt" niciodată, un singur jucător își dorea o relație mai apropiată cu conducerea decât cu colegii de echipă.

Au fost multe trăiri intense din care am învățat cu toții, le mulțumesc jucătorilor și colaboratorilor mei pentru munca depusa și dăruire! Baftă băieți!", a scris Lincar, pe Facebook.

Erik Lincar, demis de la Turris

Anunțul grupării teleormănene a venit la câteva ore după ce Turris a remizat pe teren propriu împotriva celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 0-0, în runda a 11-a din Liga 2.

"Conducerea AFC Turris Oltul Turnu Măgurele dorește, pe această cale, să îi mulțumească lui Erik Lincar pentru munca depusă în cadrul clubului nostru, el fiind parte implicată a performanțelor pe care le-am realizat în ultimii ani.

Acesta s-a dovedit a fi un antrenor foarte bun, un profesionist desăvârșit, care a muncit și s-a dedicat culorilor clubului. Considerăm însă că a venit momentul ca drumurile noastre să se despartă, deoarece politica și filosofia AFC Turris Oltul Turnu Măgurele nu mai concordă în totalitate cu ideile și planurile de viitor ale lui Erik Lincar.

AFC Turris Oltul Turnu Măgurele va continua pe drumul început, dincolo de performanțele sportive noi punând accent pe comportament, educație, dezvoltare personală, performanță, responsabilitate socială și cel mai important comunicare", a transmis clubul Turris.

  • 9 este poziția ocupată de Turris în Liga 2, după 11 runde, cu 16 puncte acumulate, la șase lungimi de liderul U Craiova 1948

Erik Lincar revenise la Turris în ianuarie

Pentru fostul mijlocaș de la Steaua a fost a doua experiență la Turris, după cea din perioada iulie 2018 - septembrie 2019. La acel moment, Lincar, care dusese echipa pe locul 1 în Liga 2, susținea că a decis să plece din cauza unor probleme interne.

După o scurtă experiență la Concordia Chiajna (octombrie 2019 - decembrie 2019), Lincar a revenit la Turris de la 1 ianuarie 2020. Cu el la conducere, teleormănenii au ratat dramatic promovarea în Liga 1, după ce erau egalați de Rapid în minutul 90+7 al ultimului meci din play-off.

Etichete: liga 2 , erik lincar , turris , demitere lincar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Echipa lui Andrei Prepeliță, tot mai aproape de promovarea directă

Video Gloria Buzău - Csikszereda 1-0. Echipa lui Andrei Prepeliță urcă pe loc de promovare directă

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă