Nicolae Dică / Foto: Profimedia

FC Argeș, comunicat dur la adresa lui Nicolae Dică, după ce a refuzat să preia echipa piteșteană: ”A întors spatele clubului”

articol scris de Digi Sport
30.08.2023, 15:20
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

FC Argeș a publicat miercuri un comunicat de presă pe pagina oficială de Facebook a clubului.

În cadrul acestui material, oficialii formației piteștene au oferit detalii despre situația actuală a băncii tehnice și, de asemenea, au lansat mai multe atacuri la adresa lui Nicolae Dică (43 de ani), care a refuzat să devină antrenorul principal al celor de la FC Argeș.

FC Argeș, pregătită de Eugen Beza până la numirea unui nou antrenor

În prima parte a comunicatului, FC Argeș a anunțat că, în acest moment, după demiterea lui Alexandru Pelici (49 de ani), lotul de jucători este pregătit de antrenorul interimar Eugen Beza. 

”Clubul FC Argeș își exprimă poziția cu privire la schimbul de declarații în care a fost implicat în mass-media, referitor la numirea noului antrenor principal al echipei.

Începem prin a menționa că procesul de selecție al noului antrenor este în curs de desfășurare, iar după finalizarea acestuia va fi anunțat. În prezent, funcția de antrenor interimar este ocupată de Eugen Beza, care este inclus pe lista noastră”, au anunțat reprezentanții clubului piteștean pe Facebook.

Nicolae Dică, acuzat că ”a întors spatele clubului”

De asemenea în cadrul aceluiași comunicat, oficialii lui FC Argeș au vorbit despre negocierile care au existat între conducerea clubului piteștean și Nicolae Dică, pentru preluarea băncii tehnice a echipei. De asemenea, aceștia au subliniat faptul că ”Nick” a refuzat pentru a doua oară într-un interval de două luni să devină tehnicianul piteștenilor. 

”Un alt nume vehiculat de mass-media este cel al lui Nicolae Dică. El a fost considerat favorit pentru această poziție după plecarea lui Alexandru Pelici, așa cum s-a întâmplat și în vară.

După o discuție telefonică, dl. Cristian Gentea i-a comunicat lui Nicolae Dică faptul că FC Argeș dorește să inițieze discuții oficiale cu acesta, fiind nominalizat Viorel Tudose, principalul sponsor al echipei, pentru a purta aceste negocieri.

Cele două părți au ajuns rapid la un acord verbal, iar clubul a acceptat toate condițiile antrenorului, stabilind ca semnarea contractului să aibă loc ulterior.

Cu toate acestea, Nicolae Dică a ales să meargă la Botoșani pentru negocieri cu conducerea echipei din prima ligă, afirmând ca nu poate refuza o ofertă din prima ligă. A fost pentru a doua oară în interval de două luni în care Dica a întors spatele clubului FC Argeș”, au mai susținut oficialii formației piteștene. 

Nicolae Dică, contrazis de FC Argeș

Mai mult, în finalul comunicatului, reprezentanții lui FC Argeș l-au contrazis pe Dică, care a spus că primarul orașului, Cristian Gentea, i-ar fi chemat marți pe jucătorii lui FC Argeș în interiorul instituției pe care o conduce pentru a-l valida pe Alexandru Pelici.

”În legătură cu afirmația lui Nicolae Dică referitoare la întâlnirea dintre dl. Cristian Gentea și jucătorii noștri, dorim să precizăm că, deși primarul Piteștiului nu a dorit această întrevedere, jucătorii au insistat să discute doar cu dumnealui.

În cele din urmă, discuția a avut loc la stadion, nu la sediul Primăriei, cum susține Dică, și anume în vestiarul echipei. Jucătorii echipei FC Argeș și-au exprimat dorința de a menține staff-ul tehnic la meciul cu Chindia, lucru care s-a și întâmplat.

În încheiere, ne exprimam regretul pentru decizia lui Nicolae Dica, iar poziția oficială a clubului este identică cu a dlui Viorel Tudose, principalul sponsor al echipei, de nu mai colabora cu acesta din poziția de antrenor”, au conchis oficialii lui FC Argeș. 

Etichete: nicolae dica , fc arges


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Ce au scris francezii, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur de la Trophee Clarins

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

Antrenorul care a pregătit în acest sezon ambele echipe retrogradate, ”săgeți” către FCU Craiova: ”Am transmis”

Dani Coman s-a răzgândit și este așteptat să semneze: ”Este adevărat!”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”