Arena "Ion Oblemenco", una dintre cele mai frumoase din România / Foto: Sport Pictures

FC U Craiova a intrat pe arena "Ion Oblemenco". Motivul pentru care echipa lui Mititelu a primit permisiunea autorităților

articol scris de Digi Sport
23.08.2020, 08:27
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FC U Craiova, formație aflată în Liga 2, nu are voie să joace pe "Ion Oblemenco", așa cum au decis autoritățile locale, dar a intrat vineri în arenă doar pentru un shooting foto în perspectiva noului sezon.

Elevii antrenorului Eugen Trică au realizat ședința foto pentru prezentarea noului echipament, iar primele fotografii cu ținutele pe care le vor îmbrăca jucătorii formației oltene vor fi publicate zilele următoare, informează Ediție.ro. 

Elevii lui Trică vor juca la Drobeta Turnu Severin 

Echipa condusă de Adrian Mititelu a jucat partidele din returul sezonului trecut la Târgu Jiu, dar pentru că la Târgu Jiu vor evolua Pandurii și Viitorul Pandurii, FC U Craiova va juca pe stadionul din Drobeta Turnu Severin, arenă pe care a mai susținut în această vară meciurile amical: cu CSM Reșița (scor 5-2), Concordia Chiajna (scor 1-1), Ripensia Timișoara (scor 2-2), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (scor 2-1), Pandurii Târgu Jiu (scor 4-0), Farul Constanța (scor 2-0) și SCM Gloria Buzău (scor 0-1).

De nu are voie să evolueze pe "Ion Oblemenco" echipa lui Adrian Mititelu

Gruparea promovată în eșalonul secund a făcut o solicitare către Primăria Craiova de a evolua pe stadionul "Ion Oblemenco", arenă pe care joacă Universitatea Craiova, formația din Liga 1, însă răspunsul edililor a fost unul negativ pentru Adrian Mititelu.

Oficialii din Primărie susțin că pentru ca echipa condusă de Eugen Trică să joace pe stadionul ”Ion Oblemenco”, acolo unde își desfășoară jocurile de acasă U Craiova din Liga 1, e nevoie de modificarea unei hotărâri a Consiliului Local privind stabilirea și aprobarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020, iar după aceea se va putea analiza solicitatea venită din partea clubului condus de Adrian Mititelu.

Etichete: adrian mititelu , eugen trica , stadion ion oblemenco , fc u craiova , sedinta foto


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Fostul mare atacant din echipa lui Adrian Mititelu nu înțelege de ce FCU Craiova e la ”subsol”: ”Nu pot să-mi explic!”

Video Adrian Mititelu junior a intrat în vestiar după FCU Craiova - ”U” Cluj

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă