Florin Motroc, în timpul unui meci demonstrativ / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Florin Motroc, despre o posibilă revenire la Rapid: "Eu știu ce înseamnă clubul ăsta, e ceva sfânt pentru mine"

articol scris de Octavian Vasilescu
10.03.2020, 09:09
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Daniel Pancu (42 de ani) nu va mai continua pe banca Rapidului, astfel că oficialii clubului au început să caute un înlocuitor. După ce Daniel Isăilă a refuzat oferta giuleștenilor, pe listă au mai rămas două nume: Florin Motroc și Dan Alexa.

Fost jucător în Giulești, Florin Motroc (52 de ani) a vorbit pentru Digi Sport despre o posibilă revenire la Rapid: "Nu m-a căutat nimeni de la club, dar m-aș bucura enorm dacă s-ar întâmpla asta. N-aș refuza Rapid. Îmi pare tare rău pentru Pancu, nu merita să ajungă aici. Am aflat cu stupoare la prânz că nu va mai continua la echipă. A avut și ghinion cu Reșița, la pauza putea să fie scorul 3-0 pentru Rapid. Când e să se aleagă praful, se alege cu totul. Echipa nu a arătat rău, nu a jucat rău.

Acum au un program infernal și nu mai sunt la mâna lor. E viața grea la Rapid, eu știu ce înseamnă clubul ăsta. Rapid e ceva sfânt pentru mine. Am spus că nu voi avea liniște până nu voi auzi din nou cum fanii strigă: <<Faceți loc, faceți loc / Trece trupa lui Motroc>>", a spus Florin Motroc, pentru Digi Sport.

În cel mai scurt timp va avea loc o nouă ședință generală la Rapid, pentru ca noul antrenor să fie prezentat oficial cel târziu până miercuri.

Palmaresul lui Florin Motroc

De-a lungul carierei, Florin Motroc a antrenat în România echipe precum Rapid II, Sportul Studențesc Pandurii Tg. Jiu. Fostul fundaș a cunoscut performanța ca antrenor în Golf, unde a cucerit șapte trofee. A fost secund la Al-Jahra și Al-Taawoun, unde mai apoi a lucrat și ca principal, iar ulterior a pregătit și formații precum Al-Riffa, Al-Ramtha, Shabab Al-Ordon sau Al-Jabalain.

Antrenor la Rapid a fost tatăl lui Florin, Ion Motroc, care a adunat și 226 de jocuri în prima divizie în tricoul alb-vișiniu. Ion Motroc a antrenat în Giulești pentru două sezoane, între 1975 și 1977, trecându-și în palmares și Cupa României, în 1975. Pe atunci, era și un refren celebru al galeriei rapidiste: "Faceți loc, faceți loc / Trece trupa lui Motroc".

Daniel Pancu a fost demis, nu a renunţat el la funcţie

Cel care a condus Rapidul în ultimul an şi jumătate, Daniel Pancu, a ţinut să precizeze că a fost dat afară, nu a renunţat el la funcţie.

"Da, am fost la şedinţă şi s-a luat decizia să ne despărţim. Este vorba despre demitere pentru că eu, am mai spus, n-o să-mi dau niciodată demisia. Deşi eram convins că putem promova, s-a considerat că poate este nevoie de o schimbare. Chiar dacă în prima repriză cu Reşiţa, echipa a jucat foarte bine", a precizat Pancu pentru Digi Sport.

Daniel Pancu a preluat echipa de la Constantin Schumacher, în 2018, în Liga a 3-a, şi a reuşit să promoveze în Liga 2 la pas. Acum, situaţia Rapidului în clasament nu este deloc una strălucită. Echipa este tocmai pe locul 6, însă diferenţa până la locul 2, care asigură promovarea directă este de numai două puncte. 

VIDEO Rezumatul meciului Rapid - CSM Reșița 0-1

Rapid e pe locul 6, la două puncte de locul 2

Etichete: antrenor rapid , daniel pancu , florin motroc , video liga 2


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Surpriză! Cine este antrenorul care apare pe foaia de joc în dreptul Rapidului

”Vor pleca mulți”. Șucu l-a pus antrenor pe Lobonț, dar Pancu e convins că Rapid va avea alt ”principal”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”