Florin Talpan și Dumitru Dragomir / Foto: colaj Digi Sport

Florin Talpan îl vrea pe Dumitru Dragomir șef la CSA Steaua: ”Clubul nu trebuie să mai fie batjocorit”

articol scris de Digi Sport
12.11.2023, 16:46
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

În ultima perioadă, Dumitru Dragomir (77 de ani) nu și-a ascuns aprecierea pentru munca depusă de Florin Talpan la CSA Steaua, iar juristul clubului din Ghencea i-a întors ”complimentele”.

Florin Talpan, despre Dumitru Dragomir: ”Să știți că este un om cu o capacitate foarte mare

Talpan îl consideră pe fostul președintele al LPF unul dintre oamenii potriviți pentru a conduce CSA Steaua ”cu mână de fier”.

Să știți că este un om cu o capacitate foarte mare și cred că nimeni nu ar putea să îl dea la o parte. Steaua are nevoie de asemenea conducători. De oameni cu mână de fier. Oricine este bine venit la echipa de fotbal, pentru a duce acest club acolo unde îi este locul. Să nu mai fie așa batjocorit”, a spus Florin Talpan, potrivit Fanatik.

Florin Talpan i-a atacat pe toți

Florin Talpan susține că Ștefan Bichir, comandantul CSA Steaua, a fost pus să fie urmărit.

Cu ce m-au ajutat? Să spună cu ce? De multe ori când comandantul clubului știe că am ceva de semnat își ia tălpășița. Poate îi e frică să semneze de ceva sau nu știu ce. Nu m-au ajutat cu absolut nimic. (n.r. Domnului comandant al Stelei îi e frică de Gigi Becali?) Nu mă interesează pe mine. Mie îmi e frică doar de Dumnezeu.

Nu știu. Eu îi reproșez domnului comandant că nu conduce clubul cum trebuie. Nu are putere. Este dirijat de secretarul de start Bachide, cel care la rândul lui, este supărat că a terminat BioTerra. Dar ce vreți să spun că a terminat studii în SUA în condițiile în care el a terminat BioTerra și este secretarul de stat la Apărare?

El îmi ia acest spor pentru lucrări de excepție împreună cu comandantul clubului. În condițiile în care eu am 30 și ceva de ani de Armată, am fost în operațiuni, în Afghanistan, în Bosnia, au venit cu aprecieri la superlativ. Am rezultate pe plan profesional pe care nimeni nu le poate contesta.

Am câștigat atâtea dosare marcă, nume, palmares și tu iei sporul pentru lucrări de excepție? Am avut mari realizări, iar ministrul Dușa m-a înțeles și i-a chemat pe toți. Le-a zis să-mi dea 50% pentru lucrări de excepție.

Omul s-a prăpădit, dar a ținut la mine și m-a ajutat. A ajutat foarte mult clubul Steaua și pe mine în mod special că știa să mă aprecieze. Ieri m-am dus la club, o altă mârlănie, mi-a spus cineva din club. ‘Ne-a pus comandantul clubului să vă urmărim’. Cum să mă urmăriți? ‘Împreună cu cel de la structura de securitate’. La un moment dat a mai apărut un articol că un așa zis colonel mă urmărea pe mine. Și-a pierdut agenda și a fost mușamalizat cazul, iar în agendă scria că el mă urmărea.

În continuare, acest personaj în loc să fie dat afară că a pierdut acea agendă înregistrată la secretul de serviciu, el este în continuare în club. Este inadmisibil ce se întâmplă în club. Din punctul meu de vedere, trebuie destituiți toți.

”Lupt cu mai mare înverșunare împotriva lor”

De la secretarul de stat care își bate joc de Talpan și îi pune pumnul în gură. Îmi ia din salariu, nu mă motivează. Toți își dau diplome unul altuia. Ei ce lucrează? Și pe mine mă calcă efectiv în picioare.

Sunt mai tare ca oricând și nu am să mă las. Lucrurile astea mă determină să mă lupt cu mai mare înverșunare împotriva lor. (n.r. s-a dat ordin să fiți urmărit?) Da. Comandantul a negat lucrul ăsta. Să mă urmărească unde mă duc, când vin cu mașina. Ce înseamnă asta?

În loc să mă protejeze, că sunt foarte mulți oameni care vor să-mi facă rău, mai ales de când m-am apucat de litigiile astea. Eu îi apreciez pe toți oamenii de bună credință din România. Eu n-am făcut lucrul ăsta decât pentru a se afla adevărul.

Nu am vrut să-l deranjez nici pe domnul Becali, nici pe nimeni. Sunt un om care îmi văd de treaba mea, dar lupt pentru binele acestei instituții pentru că așa am fost învățat de mic. Nici nu știu când au trecut anii”, a spus Florin Talpan, în urmă cu două săptămâni, conform sursei menționate anterior.

Etichete: dumitru dragomir , florin talpan , conducere csa steaua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial Decizia luată de Tottenham în privința lui Radu Drăgușin

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume despre Alex Chipciu: ”Îl văd un om incapabil să-și cenzureze emoțiile”

L-au convins rapid: Ethan Mbappe, OUT de la PSG! Unde va juca

Dan Petrescu, gata de primul transfer: atacantul de 850.000€ are drum liber către CFR Cluj!

Citeşte şi

Florin Talpan a dat în judecată CSA: ”Voi câștiga 100%”. Anunțul pe care suporterii Stelei nu voiau să-l audă

Florin Talpan nu a iertat pe nimeni: atac la FCSB și replică pentru Ilie Năstase!

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”