Galeria echipei CSA Steaua, la meciul cu Chindia Târgoviște, din Liga a 2-a / Foto: Sport Pictures

Galerie Foto Galeria Stelei, “război total“ cu FCSB, Gigi Becali și Marcel Ciolacu. Bannerele afișate la Târgoviște

articol scris de Digi Sport
08.08.2023, 22:36
  • Finala Champions League: Dortmund - Real Madrid, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • Minifotbal: Romania - Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

Galeria Stelei a profitat de meciul Chindia Târgoviște – CSA Steaua, din prima etapă a Ligii a 2-a, pentru a continua “războiul” cu FCSB, Gigi Becali, dar și cu premierul României, Marcel Ciolacu.

Galeria Stelei: "Proști, dar mulți, pe asta se bazează și Marcel / La anul vă cere să puneți ștampila pe el"

Aproximativ două mii de fani ai Stelei au venit la Târgoviște și au umplut peluza noii arene. Galeria "militarilor" a folosit torțe și fumigene în startul partidei.

Pe toată durata meciului, "ultrașii" au scandat împotriva FCSB-ului, a lui Gigi Becali, a Federației Române de Fotbal, dar și împotriva PSD-ului și a premierului Marcel Ciolacu. 

Gigi Becali (65 de ani) a fost ținta principală a galeriei Stelei. Patronul de la FCSB a fost înjurat în repetate rânduri. De același "tratament" a avut parte liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Galerie Foto

Suporterii din Peluza Sud Steaua au afișat mai multe bannere care i-au luat la țintă pe fanii FCSB-ului, pe Gigi Becali, dar și pe premierul Marcel Ciolacu.

Bannerele afișate de galeria Stelei pe stadionul din Târgoviște:

"Proști, dar mulți, pe asta se bazează și Marcel / La anul vă cere să puneți ștampila pe el"

"Pe toți cei care la greu au trădat sau de Steaua s-au distanțat / Dreptatea se va răzbuna fără greșeală la un moment dat"

 "Steaua joacă azi!"

"Suntem atacați, Radu cel Frumos se aude-n unitate / La arme, la luptă, niciun pas în spate"

CSA Steaua face marea schimbare, pentru a putea promova în SuperLiga! “A înștiințat FRF”

CSA Steaua negociază cu investitori, care să facă parte dintr-o societate care va administra echipa de fotbal, pentru a putea obține dreptul de promovare în SuperLiga.

CSA Steaua nu a promovat în Superliga la finalul sezonului trecut, deși a terminat pe locul doi în play-off. “Militarii” trebuie să-și schimbe forma de organizare, din club de drept public în club de drept privat.

Deși discuțiile cu potențialii investitori nu s-au încheiat, CSA Steaua a informat Federația Română de Fotbal că își va schimba statutul, pentru a avea drept de promovare în prima ligă.

În plus, Asociația Steliștilor 1947 ar putea face parte dintr-o viitoare asociere și a primit un răspuns din partea Clubului Sportiv al Armatei.

“DA, Clubul Steaua a înștiințat, în timpul regulamentar, Federația Română de Fotbal că își va schimba statutul într-o entitate de drept privat pentru a promova în Liga 1 la fotbal.

Toate documentele necesare vor fi depuse de Steaua, după ce se vor finaliza discuțiile cu partenerii privați și se va ajunge la o concluzie cu privire la noua formă de organizare a echipei de fotbal.

Contrar tuturor știrilor false apărute în mass-media, clubul Steaua își dorește un parteneriat privat în care rolul său va fi de a proteja marca Steaua și a urmări performanța.

AS47 a trimis o cerere pentru a face parte dintr-o viitoare asociere, pentru a urmări și transmite mai departe cât se poate de transparent informații suporterilor”, este mesajul publicat de AS47, pe Facebook.

Etichete: steaua , csa steaua , liga 2 , gigi becali , chindia steaua , fcsb , marcel ciolacu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu de pensionari a vândut tot și a plecat într-o croazieră în jurul lumii. A constatat că e mai ieftin pe apă decât pe uscat

Un cuplu de pensionari a vândut tot pentru a porni într-o călătorie în jurul lumii cu o navă de croazieră. Grace și Jerry au făcut calculele și au constatat că nu e mai scump să trăiești pe o navă decât dacă ar fi continuat să locuiască pe uscat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Câți bani au încasat cele două femei lovite cu pumnii și picioarele de un bărbat, în ”lupta rușinii” de la București

"Vi se pare normal ca un bărbat să lovească femeile cu pumnii?" Prima reacție, după scenele greu de privit de la București

Ce scrie presa străină despre imaginile greu de privit surprinse în Sala Polivalentă din București

Neașteptat! FOTO Cum arată cele două femei după ce au încasat zeci de pumni de la un bărbat în Capitală: ”A lovit cu ură”

Exclusiv Fotbalistul de 100.000.000 € pleacă de la Real Madrid după finala Champions League: ”Urât ce a făcut!” Unde poate ajunge

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Gata!”. Anunțul făcut de Gigi Becali despre Risto Radunovic

Dinamo a luat decizia în cazul lui Hakim Abdallah

Suma uriașă care s-a încasat la meciul de retragere a ”Generației de Aur”

După jumătate de sezon la Atletico Madrid, Horațiu Moldovan a fost descris de Marca în cinci cuvinte

Citeşte şi

FCSB a pierdut procesul de 1.000.000 de euro de la FIFA cu Galatasaray

250.000€ pentru FCSB din partea UEFA. Motivul pentru care ajung banii la ”roș-albaștri”

PEROZIrina Shayk, în cei mai scurți pantaloni, a defilat pe stradă ca pe podium. Picioarele lungi s-au văzut în toată splendoarea

FILM NOWEva Mendes, frumusețe atemporală. Fanii, uimiți de cum arată partenera lui Ryan Gosling la 50 de ani

Gigi Becali anunță oferta făcută lui Mititelu pentru una dintre vedetele FCU Craiova! ”Atât îi dau! El cere un milion” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie splendidă la Roland Garros pentru jucătoarea din România: 6-0, 6-1! citeşte ştirea pe ziare.com

Trucuri pentru a-ți recupera banii pe recipientele de plastic: De ce sticlele goale returnabile sunt respinse de aparat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Digi World

5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri