Helmut Duckadam, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club / Foto: Captura Digi Sport

Video Exclusiv Helmut Duckadam, discurs dur despre CSA Steaua: ”O rușine. A fost o răzbunare pe Becali”

articol scris de Digi Sport
09.08.2022, 23:04
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

CSA Steaua nu are drept de promovare nici în acest sezon. Formația nu are structură de drept privat, astfel că rămâne blocată în Liga 2.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat că CSA Steaua poate promova în primul eșalon dacă își va schimba forma de organizare, însă se pare că cei aflați la conducerea echipei nu au făcut nimic în această privință.

Helmut Duckadam, acuzații grave la adresa celor de la CSA Steaua: ”A fost o răzbunare pe domnul Becali!”

Prezent în cadrul emisiunii Fotbal Club, Helmut Duckadam, a transmis că este dezamăgitor faptul că cei din conducerea clubului nu au luat măsurile necesare pentru a obține dreptul de promovare.

”Eroul de la Sevilla” consideră că tot ce s-a întâmplat cu CSA Steaua a fost de fapt o răzbunare la adresa lui Gigi Becali, care a pierdut dreptul de folosință a numelui ”Steaua”. În opinia lui Helmut Duckadam, Florin Talpan a fost folosit de cei din conducerea clubului pentru a-i face rău patronului de la FCSB.

Duckadam nu crede că suporterii vor rămâne lângă echipă în condițiile actuale și a mărturisit că, în opinia sa, CSA Steaua este o formație nou înființată.

Am fost ferm convins că vor face toate demersurile pentru a obține această licență de promovare. E o rușine ce se întâmplă la Steaua acum.

Se pare că a fost o răzbunare pe domnul Becali. Câțiva generali cu care domnul Becali a avut niște contre mai puternice au prins un om pe care l-au folosit, domnul Talpan, care s-a zbătut cu procesele.

Ați mai auzit ceva de el? Nu! Probabil i-au și promis că va ajunge comandantul clubului acei oameni. Nu i-au oferit nici lui nimic. Nu cred că suporterii vor rămâne. Eu cred că majoritatea suporterilor de la Sud nu vor mai fi alături de această echipă care nu are niciun obiectiv.

Pe mine nu mă reprezintă pentru că este o echipă nou-înființată”, a declarat Helmut Duckadam la emisiunea Fotbal Club.

Gabi Balint: "M-am gândit să renunț să mai discut despre clubul Steaua"

Pe 1 august, fanii Stelei au protestat față de această situație în fața sediului Ministerului Apărării.

În direct la Digi Sport, Gabi Balint (59 de ani), câștigător al Cupei Campionilor Europeni și al Supercupei Europei cu Steaua, a criticat dur lipsa de reacție a conducerii de la CSA.

"Sunt la fel de decepționat ca toți suporterii Stelei. Am așteptat un răspuns. Din păcate, vorbesc mai mult în numele lor decât ei, mă gândeam să renunț să mai discut despre clubul Steaua.

Cred că s-a dorit renașterea CSA Steaua, nu din cauza lui Gigi Becali. Sunt niște procese în derulare și asta creează o situație incertă la club. Nu vine nimeni să se asocieze, să aducă bani, atât timp cât sunt procesele respective.

Știu că ministrul Apărării își dorește mult. S-ar putea să vină altul și să fie luat totul de la capăt, nu știm dacă îi place fotbalul. Sunt multe lucruri care se întâmplă.

Sunt sigur că suporterii rămân lângă Steaua, dar sunt sigur că o să conteste conducerea clubului, încă de la primul meci. Dar suporterii au stat lângă echipă și în Liga 4.

Nu e normal ca jucătorii să simtă că joacă meciuri amicale. Ce să le spună antrenorul? Eu aștept să iasă cineva de la club și să spună care sunt problemele, de ce nu s-a găsit o soluție. E o lipsă de asumare din partea clubului, o lipsă de comunicare. Birocrația e mare la noi!", a spus Gabi Balint, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Etichete: csa steaua , promovare , gigi becali , helmut duckadam , talpan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video CFR Cluj - Rapid 3-2. Victorie pentru ardeleni la revenirea lui Dan Petrescu. Giuleștenii, fără succes în play-off

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Video CFR Cluj, iertată de un cartonaș roșu în meciul cu Rapid? ”Crampoanele pe gambă” / ”E grav, sincer!”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Citeşte şi

Elias Charalambous a vorbit despre relația cu Gigi Becali: ”Să fiu sincer!”

Victor Pițurcă, discurs tranșant despre CSA Steaua: ”Mai bine că a rămas în Liga a 2-a” + Atac la MApN

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”