Ionuț Lupescu / Foto: Captură Digi Sport.

Ionuț Lupescu dezvăluie motivul retragerii din DDB + Declarație ironică la adresa lui Nicolae Badea

articol scris de Digi Sport
05.05.2023, 13:05
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

 Ionuț Lupescu (54 de ani) a dat cărțile pe față și a dezvăluit motivul pentru care s-a retras din DDB.

Considerat de fani ca fiind o legendă a clubului, "kaiserul" îi reproșează liderului galeriei modul în care a gestionat banii veniți de la suporteri în ultimii ani.

Ionuț Lupescu, despre problemele de la Dinamo și motivul retragerii din DDB

Nici Nicolae Badea nu a fost slăbit de Ionuț Lupescu.

"Din cauza lui Elias (n.r. s-a retras din DDB). Nu mai contează de ce, știe el mai bine. Juridic, DDB-ul aparține de PCH. Cine e acționar în PCH? A rămas el singur (n.r. Elias).

Eu sunt cu sufletul alături de Dinamo întotdeauna, nu trebuie să fiu nici membru sau să mă invite cineva să mă duc la meciuri. Îmi face plăcere să mă duc. Important e să ai transparență și că suporterii sunt alături de club. Nu pot să ajut mai mult clubul pentru că nu mai joc fotbal, dar cu sufletul sunt alături.

Nicolae Badea încă mai este acolo, cei care sunt acum au legătură cu el, clubul ăsta e puțin blestemat, din păcate. E dinamovist adevărat (n.r. răspuns pe un ton ironic când a fost întrebat de ce mai este Badea în club).

Nu mi s-a părut normal ca Elias să se ducă și să vorbească cu Badea. Voi decideți pe banii noștri? Dai preferențial banii către angajați și jucători?! Nu voiam să spun, dar ăsta e adevărul.

N-am nimic cu Elias, dar, dacă e s-o luăm din punct de vedere managerial, știți foarte bine că se mai striga 'Demisia!' cînd Dinamo era pe 4-5, când era în Liga 1. Nu era câteodată mână în mână cu cine era investitor la Dinamo și-i punea să strige? Lui Andone, lui Rednic, tuturor antrenorilor care au fost acolo când clubul mergea și care și-au dat demisia.

Dar tu, când te-ai implicat și clubul a căzut în liga a doua, ți-a cerut cineva demisia? Nu suporterii, ei au susținut clubul cât au putut. Acționarii, care puteau da bani de la ei, nu au făcut acest lucru. Ești acționar la un club care se duce în jos? Nu încerci să-l salvezi? Poate eu nu sunt pregătit încă pentru sportul românesc", a spus Ionuț Lupescu, la Playsport.

Ionuț Lupescu: ”Îi felicit pe Badea, pe Elias, pe Mureșan, au distrus Dinamo”

Ionuț Lupescu l-a mai atacat în trecut pe Nicolae Badea, imediat după retrogradarea lui Dinamo în Liga 2.

”Sentimente de amărăciune, de supărare, de tristețe. În ultimii ani, câteva persoane și-au bătut joc de acest club. Am și sentimente de furie pentru cei care au condus clubul în ultimii ani. Mă deranjează să văd că un club ca Dinamo nu reușește să se mențină în Liga 1. Îi felicit pe Badea, pe Elias, pe Mureșan, au distrus clubul.

Acest club a fost tâlhărit și s-a ajuns unde s-a ajuns, în Liga 2. Am plecat de la Dinamo în 2001 pentru că nu eram pe aceeași lungime de undă cu conducătorii de atunci și lucrurile au luat-o în jos. E păcat pentru că nu merita Dinamo să ajungă în halul ăsta”, spunea Ionuț Lupescu în vara trecută.

Nicolae Badea i-a oferit un răspuns dur lui Ionuț Lupescu la momentul respectiv și l-a acuzat de lipsă de implicare în salvarea lui Dinamo.

"Domnul Lupescu a avut și are o prestație publică ratată. Recunosc, nu mă surprinde, fiindcă nu este singura din ultima perioadă. În loc să vină cu soluții și/sau contribuții personale concrete, Lupescu și-a arătat limitele atât prin forma de exprimare, cât și prin conținut.

Să vă spun un mare adevăr: Elias Bucurică a făcut în ultimii 3 ani infinit mai multe pentru Dinamo decât Ionuț Lupescu! Ce-a prestat Lupescu pentru Dinamo în ultimii ani? Ce-a făcut concret? Și-a plătit, ca noi toți, contribuția de membru DDB, dacă și-o mai fi achitat-o și pe aceea", era răspunsul lui Nicolae Badea.

Etichete: ionut lupescu , pch , elias bucurica , ddb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

S-a terminat: pleacă de la Real Madrid după 12 ani! Spaniolii au anunțat unde va merge

Reacția presei din Ungaria, după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Citeşte şi

Exclusiv Ionuț Lupescu a dat verdictul despre salvarea lui Dinamo de la retrogradare

Exclusiv Membrul "Generației de Aur" care e încrezător în șansele României la EURO: ”Depinde doar de ea!”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”