Minge de joc în SuperLigă / Foto: Profimedia

Exclusiv Liber la o nouă depunctare imensă în România. Instanță: ”Respinge apelurile ca nefondate. Definitivă”

articol scris de Digi Sport
22.01.2024, 16:24
  • Finala Champions League: Dortmund - Real Madrid, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • Minifotbal: Romania - Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

CS Mioveni, una dintre echipele care sunt favorite la promovarea în SuperLigă, riscă scăderea a cel puțin 14 puncte după ce Instanța a decis să respingă apelurile unor jucători care au vrut să ajute clubul.

Din cauza unor datorii vechi către fotbaliștii Garutti, Antal, Greab, Buziuc și Rusu, echipa CS Mioveni poate pierde un număr foarte mare de puncte, 14, dacă nu plătește de urgență datoriile către aceștia. Aceasta este singura șansă să scape de penalizare.

S-a primit sentința: ”Respinge apelurile ca nefondate. Definitivă”. Decizia în cazul apelurilor jucătorilor care au vrut să ajute Mioveniul în disputa cu foștii colegi

Inițial, jucătorii care au de luat bani, unii dintre ei asistați de AFAN, au câștigat la Comisii, doar că o acțiune total surprinzătoare i-a avut ca ”eroi ” pe alți fotbaliști, anume Coșereanu, Șerbănică, Toma, Sima, Croitoru și Burnea.

Ei au depus ”în dosarul de concordat preventiv aflat pe rolul instanței cereri de suspendare a executării silite a creanțelor salariale”, iar Comisia de Disciplină a FRF a ținut cont de sentință și a amânat depunctarea!

Acum însă lucrurile s-au schimbat deoarece Curtea de Apel Pitești a dat o sentință care dă liber Comisiei federale care judecă spețele să pună în practică depunctările.

Respinge apelurile ca nefondate. Definitivă”, scrie pe just.ro că a fost sentința Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal a Curții de Apel Pitești.

CS Mioveni are probleme cu banii, dar a anunțat patru transferuri

Săptămâna trecută, CS Mioveni a anunțat transferurile lui Alexandru Răuță, Andrei Panait, Ionuț Șerban și Alexandru Stan, venit sub formă de împrumut de la Rapid.

Primele 4 transferuri făcute de echipa noastră! CS Mioveni a ajuns la acorduri cu patru jucători pentru a evolua în tricoul galben-verde în partea a doua a sezonului și pentru a ataca play-off-ul!

Este vorba despre Alexandru Răuță (mijlocaș, 31 ani, ultima oară la FC Argeș), Andrei Panait (mijlocaș, 34 ani, ultima oară la FC Argeș), Ionuț Șerban (mijlocaș, 31 ani, ultima oară la Gloria Buzău) și Alexandru Cristian Stan (atacant, 18 ani, împrumutat de la Rapid).

Le urăm celor 4 bun venit și mult succes în realizarea obiectivului!”, a transmis CS Mioveni, pe Facebook.

Clasament Liga a 2-a

Fotbalul românesc a mai trecut prin ”cutremurele” Gaz Metan și Academica Clinceni

În sezonul 2021-2022, fotbalul românesc a trecut prin două momente fără precedent, indiferent pe perioadele și regimurile traversate.

Două dintre echipe, Gaz Metan și Academica Clinceni, au fost depunctate cu un număr imens de puncte și chiar au ajuns să se desființeze. Celor de la Gaz Metan le-au fost luate nu mai puțin de 50 de puncte, iar echipei Academica Clinceni i s-au luat -44 de puncte!

Etichete: cs mioveni , datorii mioveni , mioveni depunctare , caz instanta moiveni


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
FOTO Descoperire înfiorătoare făcută într-o școală veche din Bistrița-Năsăud, în timpul renovării

Firma care lucrează la reabilitarea clădirii în care a funcţionat vechea şcoală din comuna bistriţeană Livezile, aflată în prezent în proprietate privată, a descoperit, vineri, rămăşiţe umane în planşeul imobilului, despre care se crede că ar fi vechi de zeci de ani.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția lui David Popovici după ce a aflat că recordul mondial i-a fost doborât: ”Mâncam un burger când am aflat”

"Vi se pare normal ca un bărbat să lovească femeile cu pumnii?" Prima reacție, după scenele greu de privit de la București

Câți bani au încasat cele două femei lovite cu pumnii și picioarele de un bărbat, în ”lupta rușinii” de la București

Ce scrie presa străină despre imaginile greu de privit surprinse în Sala Polivalentă din București

Neașteptat! FOTO Cum arată cele două femei după ce au încasat zeci de pumni de la un bărbat în Capitală: ”A lovit cu ură”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Lovitură grea primită de Real Madrid înainte de finala UCL! Anunțul la care Florentino Perez nu se aștepta

Enorm față de AS Roma! Salariul lui Jose Mourinho la Fenerbahce

Roxana Țuțu a reacționat imediat după ce s-a aflat câți bani a câștigat pentru lupta cu "Perversul de pe Târgu Ocna"

Exclusiv ”Cine merită să fie în poarta lui Real Madrid în finala cu Dortmund?” Gică Craioveanu: ”Tot vestiarul știe asta!”

Citeşte şi

Video S-au descătușat! Bucuria jucătorilor lui FC Botoșani după ce au câștigat barajul și au rămas în SuperLiga

Video CS Mioveni - FC Botoșani 0-1. Moldovenii au câștigat barajul și rămân în SuperLigă

PEROZDylan, fiul lui Catherine Zeta-Jones, prima apriție cu iubita. Reacția celebrei lui mame atunci când a văzut ce a postat pe Instagram

FILM NOWDakota Johnson, surprinsă în timp ce își schimba hainele într-o mașină. Cum a reacționat Chris Evans

Răzvan Zăvăleanu iese la atac și îl pune la punct pe Ricardo Grigore: „A fost membru de sindicat, purtător de cuvânt!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ana Bogdan și Irina Begu joacă azi pentru calificarea în optimi la Roland Garros și un premiu fabulos. Când au loc meciurile citeşte ştirea pe ziare.com

Trucuri pentru a-ți recupera banii pe recipientele de plastic: De ce sticlele goale returnabile sunt respinse de aparat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă folosești produse de înfrumusețare expirate. Lucrurile la care să fii atent, pe lângă termen

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”