Poli Timișoara - FC Brașov / Foto: captură Digi Sport

Video Liga 2, baraj | Poli Timișoara - FC Brașov 1-2. Conduși la pauză, oaspeții au întors scorul în repriza secundă

articol scris de Digi Sport
14.05.2022, 15:50
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Prima manșă din barajului de rămânere în Liga 2, Poli Timișoara - FC Brașov, s-a încheiat cu victoria oaspeților, 2-1, după ce bănățenii au condus la pauză.

Doru Andrei a deschis scorul în minutul 6, după ce a executat foarte bine o lovitură liberă din apropierea careului brașovenilor. Tabela a rămas neschimbată până la pauză și Poli Timișoara a intrat în avantaj la cabine.

  • Există zvonuri potrivit cărora ambele formații ar avea șanse mari să rămână în Liga 2 și în sezonul viitor, indiferent de rezultatul celor două manșe ale barajului. În acest moment, Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș nu îndeplinesc condițiile pentru a se înscrie în al doilea eșalon.

Poli Timișoara - FC Brașov 1-2. Oaspeții au întors scorul în repriza a doua

Jucătorii celor de la FC Brașov au intrat mai montați în repriza secundă și au restabilit egalitatea în minutul 53, grație reușitei cu călcâiul al lui Negrean. În minutul 67, Piper a marcat din interiorul careului și i-a adus victoria echipei sale.

Bănățenii au avut șansa de a egala pe final, însă au trimis în bara transversală după o lovitură de colț. Meciul retur se va disputa peste o săptămână, pe 21 mai.

VIDEO Rezumat Poli Timișoara - FC Brașov 1-2

Poli Timișoara - FC Brașov 1-2

Min. 90+3 - Final. Poli Timișoara - FC Brașov 1-2.

Min. 83 - Bară Poli Timișoara!

Min. 67 - GOOOL FC Brașov! Piper preia în marginea careului, ajunge la aproximativ 14 metri de poarta lui Păduraru și înscrie cu un șut la colțul lung.

Min. 53 - GOOOL FC Brașov! Alexandru Negrean reia cu călcâiul din apropierea porții celor de la Timișoara și restabilește egalitatea.

Min. 46 - Începe repriza secundă.

Min. 45+1 - Pauză.

Min. 6 - GOOOL Poli Timișoara! Doru Andrei trage excelent din lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri și deschide scorul.

Min. 1 - Începe meciul.

Echipele de start:

  • Poli Timișoara: G.Păduraru - D.Radu, I.Mera, C.Boșan, C.Oanea - D.Andrei, R.Lazăr, A.Ignea, C.Bîrnoi - A.Iamadache, O.Ursu
  • Rezerve: R.Murariu, G.Plumbuitu, C.Huminic, R.Balsa, E.Gerbi, S.Vukoje, E.Bakos, C.Pamfile, H.Devenish
  • Antrenor: Nicolae Croitoru
  • FC Brașov: L.Popescu - I.Drăgoi, R.Gherghe, I.Fustar, M.Burlacu - B.Piper, V.Constantin, D.Dumbravă, A.Negrean - E.Lambrinoc, M.Angelov
  • Rezerve: D.Mutu, H.Popa, R.Leonte, Z.El Azzouzi, R.Iorga, A.Lașcu, A.Toderascu, V.Mihalcea, B.Roșu
  • Antrenor: Călin Moldovan

Poli Timișoara - FC Brașov LIVE VIDEO, 14:00, pe Digi Sport 1. Duel echilibrat pe Bega

Cele două formații au terminat pe locul 5 în clasamentul play-out-ului din seriile lor și sunt obligate să joace un baraj pentru a decide care formație o să continue în Liga a 2-a și din stagiunea următoare.

Timișorenii au regresat considerabil față de anul trecut, când au jucat în play-off-ul ligii secunde și au sperat că pot promova în Liga 1.

De cealaltă parte, brașovenii au promovat din Liga a 3-a și nu au reușit un sezon foarte bun, fiind din nou față în față cu al treilea eșalon al fotbalului românesc.

În sezonul regulat, Poli Timișoara s-a impus la Brașov, 1-0, după un gol marcat de Gerbi. Acest succes ar trebuie să le ofere gazdelor un avantaj moral înainte de cele două partide de baraj.

Etichete: poli timisoara , liga 2 , fc brașov , baraj , liga 3


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video CFR Cluj - Sepsi 2-1. Karlo Muhar i-a salvat pe ardeleni în 90+6

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Reacția lui Răzvan Lucescu, după victoria ”nebună” cu AEK Atena

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

Citeşte şi

Video Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Echipa lui Andrei Prepeliță, tot mai aproape de promovarea directă

Video Gloria Buzău - Csikszereda 1-0. Echipa lui Andrei Prepeliță urcă pe loc de promovare directă

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”