Partida dintre CSA Steaua și Unirea Constanța / Foto: Captură Digi Sport

Video Liga 2 | CSA Steaua - Unirea Constanța 5-0. ”Militarii” s-au distrat la Mioveni

articol scris de Digi Sport
12.10.2022, 18:50
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

CSA Steaua a obținut o victoria clară la Mioveni în fața celor de la Unirea Constanța, scor 5-0, în restanța din etapa a șaptea din Liga 2.

În urma acestui rezultat, CSA Steaua urcă pe primul loc în clasament, cu 20 de puncte, la două lungimi în fața celor de la Unirea Dej. Unirea Constanța este pe locul 18 în clasament, cu doar șase puncte.

CSA Steaua – Unirea Constanța 5-0. Roș-albaștrii au făcut spectacol la Mioveni

”Militarii” au deschis scorul în minutul 18, atunci când Chunchukov a profitat de faptul că Mihai Udrea a respins greșit un balon. Fotbalistul roș-albaștrilor a agățat balonul și a trimis în poarta constănțenilor.

Câteva minute mai târziu, Udrea a avut o intervenție bună la șutul lui Enceanu și le-a refuzat golul celor de la CSA Steaua.

Totuși, scorul a devenit 2-0 în minutul 32, când Adi Popa a înscris în poarta goală după ce a trecut de portarul constănțenilor.

Repriza a doua a început foarte prost pentru formația din Constanța. Arnold a fost eliminat după o intervenție dură asupra lui Chunchukov.

Apoi, Chipirliu a marcat de două ori în doar trei minute. Mai întâi, a marcat în minutul 49, cu un șut frumos din careu, iar, mai apoi, a reușit dubla, cu capul, după centrarea lui Adi Popa.

Pe final, Bodișteanu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Acesta a expediat un șut imparabil din interiorul careului, iar Udrea nu a putut interveni.

VIDEO Rezumatul partidei CSA Steaua - Unirea Constanța 5-0

Liga 2 | CSA Steaua - Unirea Constanța 5-0

Min. 90+3: Final de meci!

Min. 90+2: Goool CSA Steaua! Bodișteanu înscrie cu stângul din interiorul careului.

Min. 52: Goool CSA Steaua! Adi Popa centrează din flancul drept, iar Chipirliu trimite cu capul și reușește dubla.

Min. 49: Goool CSA Steaua! Chipirliu înscrie cu un șut superb expediat din interiorul careului.

Min. 46: Unirea Constanța, în zece jucători! Arnold este eliminat după o intervenție dură asupra lui Chunchukov.

Min. 32: Goool CSA Steaua! Enceanu îl vede foarte bine pe Adi Popa care scapă singur spre poartă, îl driblează pe Mihai Udrea și marchează.

Min. 22: Ocazie pentru CSA Steaua! Enceanu șutează la poarta constănețenilor, dar Mihai Udrea are o intervenție bună și respinge.

Min. 18: Goool CSA Steaua! Mihai Udrea a respins greșit balonul, Chunchukov a reușit să preia balonul și să o trimită în poarta constănțenilor.

Min. 1: Începe meciul!

CSA Steaua: Dincă – Drăghici, Beța, Sabău, Sima – Popa, Mihăescu, Enceanu, Pacionel – Chipirliu, Chunchukov

Rezerve: Iancu, Ilie, Gugu, Gheorghe, Răducan, Bodișteanu, Oroian, Bărbulescu, Bustea

AFC Unirea Constanța: Udrea – Malama, Arnold, Șuteu, Camă, Zamfir – Pandele, Mitrică, Ciuciulete – Ardelean, Chirițoiu

Rezerve: Popescu, Neacșu, Cireșoiu, Timiș, Tălmaciu, Lăcătuș, Longher, Niță, Coza


Meciul se va disputa la Mioveni, de la ora 17:00 și va fi în direct la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro în format Live Video&Text.

Formația din Ghencea s-a ales cu stadionul propriu suspendat pentru patru etape, după incidentele de la întâlnirea cu Dinamo, de pe Arena Națională, așa că a decis să joace aceste meciuri la Mioveni.

Partida cu Unirea Constanța a fost prima a roș-albaștrilor după ce Comisia de Disciplină a dictat sancțiunile, astfel că oficialii ”militarilor” nu au avut atunci timp pentru repliere.

A venit ”nota de plată” pentru Oprița, după ce a spus că ”suporterii m-au rugat să promovez echipa că le e dor de o bătaie”

În altă ordine de idei, Daniel Oprița (41 de ani), antrenorul lui CSA Steaua, a oferit o declarație controversată la finalul meciului cu Dinamo, câștigat de ”militari” cu 2-1, iar Comisia de Disciplină a FRF a luat măsuri.

Suporterii celor de la CSA Steaua au făcut dezastru pe Arena Națională, s-au bătut cu forțele de ordine și au lăsat în urmă mai multe pagube, fapte pentru care clubul a fost sancționat cu amendă și suspendarea propriului stadion pentru patru etape.

La sfârșitul partidei contra lui Dinamo, Daniel Oprița a transmis că ”suporterii m-au rugat să promovez echipa că le e dor de o bătaie”.

La aproximativ o lună distanță, a venit ”nota de plată” pentru antrenorul roș-albaștrilor. Acesta a fost suspendat un meci și amendat cu 2.000 de lei, de către Comisia de Disciplină a FRF.

”Admite sesizarea formulată de reclamanta Federația Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Oprița Daniel. În temeiul art. 50/1 din RD pârâtul Oprița Daniel se suspendă 1 (un) joc și i se aplică penalitatea sportivă de 2.000 lei”, a fost decizia împotriva lui Oprița.

”Dumneavoastră trebuie să spuneți dacă este sau nu este (n.r. - CSA Steaua, adevărata Steaua) după ce a fost în tribune. Pentru că se spunea că nu o să vină nimeni la meci.

Când am venit aici, suporterii asta m-au rugat, să promoveze mai repede echipa pentru că le este dor de o bătaie. Să intre în Liga 3, Liga 2, pentru că la Liga 4 erau cam singuri”, a fost afirmația cu care Oprița a intrat în vizorul FRF.

Etichete: daniel oprita , meciuri csa steaua , csa steaua unirea constanta , program etapa 7 liga 2


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marea dorință a lui Darius Olaru: FCSB în Ghencea, în preliminariile UEFA Champions League

Live Video&Text UTA - FCU Craiova 1-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Oltenii au lovit bara

Dennis Man a făcut anunțul! Și-a decis viitorul, imediat după ce a promovat cu Parma

Video Tony da Silva a făcut show la flash-interviu, după ce Poli Iași a câștigat și a urcat pe loc de baraj!

Citeşte şi

Exclusiv Steaua, răspuns oficial după ce Gigi Becali a cerut ca FCSB să joace în Ghencea. Decizia "militarilor"

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu s-a amuzat copios după ce a văzut fotografia cu Adi Popa și iubita sa: "Glumesc!"

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”