Lovitură importantă pentru Universitatea Cluj! Un festival extrem de popular sponsorizează clubul

25.07.2018, 18:01
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Universitatea Cluj va începe stagiunea 2018-2019 din Liga 2 cu un nou sponsor. Clubul de mare tradiție care participă în cel mai puternic sezon al eșalonului secund din România - transmis ÎN DIRECT la Digi Sport - va fi sprijinit de festivalul Untold, care se desfășoară anual pe Cluj Arena, cel mai modern stadion din vestul țării.

Țintarul celui mai tare sezon din Liga 2. Etapele și programul

Universitatea Cluj are șansa de a promova în Liga 1 chiar în anul centenarului. În 2019, clubul istoric va împlini 100 de ani.

"FC Universitatea Cluj anunţă cu mândrie că, începând din sezonul fotbalistic 2018-2019, festivalul UNTOLD devine sponsor oficial al clubului. UNTOLD este mai mult decât un festival de muzică, este şi un model de bune practici, aşa că organizatorii festivalului îşi doresc să se implice cât mai mult în comunitatea unde s-a născut unul dintre cele mai bune festivaluri din Europa. Stadionul Cluj Arena, casa festivalului UNTOLD va avea începând din acest an o dublă semnificaţie pentru fanii festivalului dar şi pentru suporterii echipei FC Universitatea Cluj. Unul dintre motivele care a stat la baza acestui parteneriat este acela că atât UNTOLD cât şi echipa de fotbal FC Universitatea Cluj sunt două branduri născute în oraşul de pe malul Someşului şi care au reuşit de-a lungul anilor să aducă renume naţional şi internaţional Clujului.

FC Universitatea Cluj este unul dintre cele mai importante branduri sportive din România, cu suporteri în toata lumea. Echipa are o istorie de peste 99 de ani şi este una dintre cele mai frumoase poveşti din fotbal. FC Universitatea Cluj a adoptat un model organizaţional modern, inspirat din succesul cluburilor europene de tradiţie, deschizând porţile tuturor celor care doresc să facă parte din fenomenul "U".

Echipa de fotbal FC Universitatea Cluj a adoptat o strategie care îmbină valorile izvorâte din istoria de aproape 100 de ani cu aspiraţiile tinerilor, pentru a creşte noi generaţii de suporteri care să ducă mai departe tradiţia "Şepcilor roşii". Echipa se află în faţa unui sezon la finalul căruia poate reveni în elita fotbalului românesc", a scris clubul Universitatea Cluj într-un comunicat oficial.

Sezonul 2018-2019 din Liga 2 va începe în weekend-ul 4-5 august şi va fi transmis ÎN DIRECT la Digisport.

Noul sezon din Liga 2 va pune în scenă echipe de tradiție, precum UTA Arad, FC Argeş, Ripensia, Pandurii, Petrolul, Farul sau "U" Cluj. În total, 20 de cluburi vor face parte din stagiunea 2018-2019 printre care și cele două care au retrogradat din Liga 1, ACS Poli Timișoara și Juventus București - care și-a schimbat denumirea în ASC Daco-Getica Bucureşti. CS Afumaţi s-a retras din competiţie, iar locul ei a fost luat de Metaloglobus Bucureşti, ultima echipă retrogradată în ediția trecută.

FC Argeş nu va avea drept de promovare, pentru că actuala sa formă juridică nu-i permite acest lucru, clubul aparținând de Primăria Pitești.

Primele două clasate la finalul stagiunii vor promova în Liga 1, iar a treia clasată va disputa un baraj în dublă manşă cu locul 6 din play-out-ul Ligii 1. Echipele clasate pe locurile 16-20 vor retrograda în Liga 3.

Sursa foto: facebook.com/FCUCluj / Cristian Cosma

Etichete: universitatea cluj , untold , untold universitatea cluj , festivalul untold


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Farul - Sepsi 0-4, ACUM, Digi Sport 1. Umilință totală pentru Gică Hagi! Farul, cea mai slabă prezență din ”era Regelui”

Reacția lui Adi Popa, după ce FCSB a câștigat titlul în SuperLiga

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Scandal mare la U Cluj! Șumudică, ofertat! Sabău: ”Știu că s-a luat legătura cu el!”

Citeşte şi

Video Oțelul - ”U” Cluj 2-1. Gălățenii au dat lovitura în minutul 90 și vor juca finala Cupei României cu Corvinul

Ioan Ovidiu Sabău, mesaj ”de forță” pentru ”Șepcile Roșii” înainte de semifinala cu Oțelul Galați: ”Capul sus”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”