Florin Manea și Daniel Pancu în momentul în care Pancu prelua funcţia de antrenor al Rapidului / Captura Digi Sport

Exclusiv Manea a dat de pământ cu conducerea Rapidului după umlința cu U Craiova 1948: "Gata, tată, fă ce vrei cu banii tăi"

articol scris de Digi Sport
10.10.2020, 23:29
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Fost oficial la Rapid, Florin Manea i-a criticat dur pe cei care conduc acum clubul, după 0-5 cu U Craiova 1948.

Florin Manea a avut un discurs după umilința Rapidului: "În momentul în care se ocupă oameni care nu se pricep, se întâmplă treaba asta. Echipa a fost condamnată anul trecut, dar nu se compară cu ce se întâmplă acum. Îmi pare rău de Iencsi. El a menținut punctele astea, că suntem pe locul 2, dar echipa e mult sub cea de anul trecut.

Și transferurile sunt dezastruoase. Compari Mallo, Bonin, cu ce se întâmplă acum? Scuză-mă. Nu am luat niciodată 5-0, noi am avut probleme cu echipele din subsol. Am bătut UTA de două ori, am bătut Petrolul, celor de la Mioveni le-am dat 5-1, pe Pitești i-am bătut la ei. Asta denotă că am avut o echipă puternică. Problema era că nu am avut constanță.

Manea a dat de pământ cu conducerea Rapidului după umlința cu U Craiova 1948: "Gata, tată, fă ce vrei cu banii tăi"

Azi mi-a fost rușine. Nu avem niciun tampon, nimic. E Adi Iencsi și doi oameni din conducere. Unul din ei provine din avocat și altul dintr-o corporație. E greu să convingi pe cineva să vină, cu numele, iar altcineva să facă totul în spatele lui. Mi s-a întâmplat mie anul trecut. Deci în 2 ani, cât am stat eu la Rapid, s-au făcut 32 de transferuri... Eu am făcut 6. Restul, majoritatea patronul, antrenorul. Dar majoritatea le-a făcut patronul, vreo 14 sau 15. Eu m-am opus la foarte multe, dar am primit răspunsul: <<sunt banii mei, fac ce vreau cu ei>>. Gata, tată, fă ce vrei cu ei! Sunt ai tăi, dar după aia nu ne certa pe noi.

Acum eu sunt de vină, cu Pancu, că nu s-a promovat anul trecut. Anul ăsta cine o să mai fie de vină? Nu m-aș mai întoarce pentru nimic în lume pentru că nu poți să ai impact. M-a sunat Raț și m-a întrebat. Și i-am spus lui Raț: <<Răzvan, dacă îți dă putere de decizie, du-te>>. Nu zice nimeni să îți dea putrere deplină. Și Berlusconi vrea câte unul, dar nu 20. Când te cobori la nivel tehnico-tactic, la nivel de conducere, e grav. Se vorbea de vârf fals, de 4-3-3. Singurul care putea face asta a murit de 6 ani. Se numea Nae Manea. Îi lua și le spunea: <<băi, stați cuminți, că nu vă pricepeți>>", a spus Florin Manea, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

U Craiova 1948 - Rapid 5-0. Umilință totală! Oltenii lui Adrian Mititelu i-au spulberat pe giuleșteni

U Craiova 1948 - Rapid 5-0 este un scor care nu va fi uitat prea repede, mai ales de giuleșteni. Echipa lui Adrian Iencsi a fost spulberată de oltenii lui Adrian Mititelu în etapa a șaptea din Liga 2.

Nici bine nu a început meciul, că rapidiștii au și primit gol după 7 minute, prin reușita lui Diallo. Când se străduiau să construiască pentru a egala, giuleștenii au mai primit o lovitură, după șutul de la distanță al lui Negru.

U Craiova 1948 - Rapid 5-0. Oltenii au avut și o bară

Până la pauză, oltenii au făcut scor de neprezentare, cu golul superb al lui Bălan. Repriza secundă a început la fel ca prima, cu un gol rapid înscris repede de echipa lui Nicolo Napoli, reușit de Răducanu.

Oltenii au avut și o bară la lovitura liberă a lui Anghelina, iar la cornerul care a urmat, Claudiu Bălan a stabilit scorul final, în ciuda ultimei ocazii, care le-a aparținut rapidiștilor, prin Goge. U Craiova 1948 - Rapid s-a încheiat 5-0.

VIDEO Rezumatul partidei U Craiova 1948 - Rapid 5-0

Etichete: digi sport special , florin manea , conducere rapid , meciuri rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

I-a spus ”NU” FCSB-ului și acum e gata să meargă la CFR! Dan Petrescu îl cere insistent

”Credeți că Dinamo va retrograda?” Mircea Rednic: ”Nu mai vorbiți că sunt dinamovist!”

Jurgen Klopp a lămurit totul, după cearta cu Mohamed Salah

Napoli, gata să plătească 10.000.000€ pentru un fotbalist din SuperLiga

Citeşte şi

Pleacă Radu Drăgușin de la Tottenham? Anunțul făcut de Florin Manea despre internaționalul român

Florinel Coman, criticat pentru transferul în Qatar: ”Nu m-aș duce nici dacă mi-ar da 50 milioane”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”