Marius Lăcătuș / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Marius Lăcătuș ”îi taie aripile” lui Florin Talpan: ”E bine să rămână colonel”. Ce a spus ”Fiara” de conflictul de la CSA

articol scris de Digi Sport
17.05.2023, 19:27
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

În ultimele zile, Daniel Oprița, antrenorul CSA Steaua, și Florin Talpan, juristul ”militarilor”, au avut un conflict deschis.

Reacția oficială a Clubului Sportiv al Armatei nu s-a lăsat mult așteptată. Conducerea roș-albaștrilor a transmis că se delimitează de afirmațiile celor doi și a anunțat că se vor lua măsuri împotriva lui Oprița și Talpan, în conformitate cu regulamentul clubului.

Marius Lăcătuș: ”Talpan nu e comandant și nu cred că va fi prea curând”

Marius Lăcătuș (59 de ani), legenda Stelei, a vorbit despre scandalul de la CSA și consideră că doleanța lui Florin Talpan, aceea de a fi avansat la gradul de general și comandant al clubului din Ghencea, nu va deveni o realitate prea curând.

Mi se pare normal, atât timp cât reprezinți un club de talia Stelei, să fii tras la răspundere pentru declarațiile pe care dai. Sunt curios să văd ce măsuri se vor lua. Poate să fie și un avertisment. E regretabil, i-a luat valul. Orice s-ar fi întâmplat între ei, totul trebuia să rămână în cadrul clubului, nu să apară public.

El a zis `dacă` (n.r.- dacă ar fi fost comandantul CSA l-ar fi dat afară pe Daniel Oprița). Nu e comandant și nu cred că va fi prea curând. Nu sunt ei în măsură să ia aceste decizii, nici Oprița în ceea ce-l privește pe Talpan, nici invers. Eu sunt colonel, ca domnul Talpan, deci nu poate să-mi ordone ceva. Nu-mi doresc să fie general, e bine și colonel”, a spus Marius Lăcătuș, la emisiunea Fotbal Club.

VIDEO Marius Lăcătuș, despre conflictul dintre Oprița și Talpan

Florin Talpan vrea să fie avansat la gradul de general: ”Aștept ca ministrul Apărării Naționale să dispună măsuri în acest sens”

COLONEL DE JUSTIȚIE FLORIN – COSTEL TALPAN = MARCA ‘STEAUA BUCUREȘTI’ = NUMELE ‘STEAUA BUCUREȘTI’ = PALMARESUL ECHIPEI DE FOTBAL 1947 – 1998. Având în vedere rezultatele remarcabile obținute pentru Statul Român, pentru Ministerul Apărării Naționale, pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, consider că se impune ca ministrul Apărării Naționale să modifice organigrama Clubului Sportiv al Armatei Steaua București în sensul ca funcția de comandant să fie de general. Consider că pentru toată activitatea mea profesională, pentru toate rezultatele excepționale, merit să fiu avansat la gradul de general și merit să fiu numit în această funcție.

Menționez că îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a fi avansat general și să fiu decorat cu Ordinul Virtutea Militară în grad de comandor, cu însemn pentru militari, ca recunoaștere a muncii depuse și a rezultatelor excepționale obținute în slujba Clubului Sportiv al Armatei Steaua București și a Armatei Române în cei 30 de ani de activitate și rezultate meritorii în îndeplinirea atribuțiilor și în pregătirea profesională. Aștept ca ministrul Apărării Naționale să dispună măsuri în acest sens”, a scris Florin Talpan, pe contul său de Facebook, în urmă cu câteva zile.

Etichete: marius lacatus , daniel oprita , florin talpan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că "e groaznic": "Nu ne așteptam"

A fost alertă de vreme rea pe litoral. Mai multe plaje sunt inundate după ploile torențiale de ieri, iar termometrele arată 15 grade în Constanța. Chiar și în aceste condiții, stațiunile vor fi pline: zeci de mii de turiști sunt așteptați de hotelieri să ajungă la mare în această minivacanță.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Șucu, ”forțat” să intervină pe partea sportivă la Rapid! Ultimatumul acționarului majoritar: ”Indiferent de contract”

Video A pierdut primele OPT game-uri ale meciului și nimeni nu se aștepta la ce a urmat

”Promisiunea” făcută de Valeriu Iftime dacă Botoșani se va salva de la retrogradare

Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”

Citeşte şi

Exclusiv Gâlcă abia a semnat cu Craiova, dar Lăcătuș nu are niciun dubiu! Poate pleca din Bănie: ”Sunt sigur de asta!”

Exclusiv Marius Lăcătuș a spus de ce ”Șumudică nu ar putea face acum pasul la Rapid”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWSalma Hayek, despre momentul când ea și Penelope Cruz au crezut că o să-și piardă viața în timpul unei călătorii cu avionul: „Am putea să facem un film despre asta”

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă