Răzvan Zăvăleanu și Marius Lăcătuș / Foto: Colaj Digi Sport

Video Exclusiv Marius Lăcătuș, replică tăioasă către Răzvan Zăvăleanu, pe tema proiectului de lege pentru Steaua

articol scris de Digi Sport
14.04.2023, 23:48
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

CSA Steaua speră să obțină dreptul de promovare în SuperLiga la finalul sezonului 2022-2023, după ce a fost depus un proiect de lege care prevede modificarea Legii Sportului.

Marius Lăcătuș trimite "săgeți" către Dinamo: "Am văzut cum e cu investițiile private"

Dacă proiectul de lege va fi adoptat în Parlament, Legea Sportului va fi modificată astfel încât cluburile de drept public să aibă posibilitatea de a evolua în ligile profesioniste.

Deși în proiectul de lege nu este menționat clubul Steaua, principalul beneficiar al modificării este această echipă departamentală, finanțată de către o instituție a administrației publice centrale (MApN).

  • FRF a anunțat că Steaua poate promova în prima ligă dacă Legea Sportului va fi schimbată până la finalul actualei stagiuni.

În direct la Digi Sport, administratorul judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a criticat acest demers și a vorbit despre o lege "cu dedicație" pentru Steaua.

În replică, Marius Lăcătuș (59 de ani) l-a "înțepat" pe Răzvan Zăvăleanu în privința modului în care a fost gestionată situația financiară de la Dinamo, club aflat în insolvență din 2021.

"Am văzut cum e cu investițiile astea private. Dinamo, în insolvență, să joace în Liga 1 e foarte frumos (n.r. - pe un ton ironic). Joci în Liga 1, dar nu plătești jucătorii, angajații. Și după aceea vii și vorbești despre alt club!

Haideți să fim sinceri! Banii de la primării către anumite echipe tot de la bugetul de stat vin. Vin de la bugetul de stat anumite sume în funcție de cine e primar. Dacă e de la PSD primește mai mult, dacă e de la USR primește mai puțin.

Toți sunt curați ca lacrima, numai Steaua încearcă să intre cu bocancii în Liga 1. Hai să fim serioși!", a spus Marius Lăcătuș, la emisiunea Fotbal Club.

VIDEO Răzvan Zăvăleanu și Marius Lăcătuș, contre în direct pe tema proiectului de lege pentru Steaua

Răzvan Zăvăleanu, revoltat în legătură cu proiectul de lege pentru Steaua: "E făcut cu dedicație"

"Nu mi se pare deloc în regulă ce se întâmplă. Trebuie să ne raportăm din perspectivă legală, regulamentară și morală. Nicăieri nu arată bine o promovare a unei astfel de propuneri legislative.

Se pare sau chiar este cu dedicație această propunere legislativă? Mi se pare că nu s-a ascuns nimeni, s-a spus cu subiect și predicat că această modificare este făcută cu dedicație.

Aici avem prima problemă, e un principiu de drept potrivit căruia interesul public este singurul motiv pentru a promova o inițiativă legislativă, nu un interes de grup, personal.

Cred că banii statului trebuie investiți în infrastructură. Trebuie să urmăm un model economic al unei piețe libere, în care lăsăm actorii privați să investească.

Eu vorbesc despre un principiu. În momentul în care o să se deschidă o Cutie a Pandorei, fiecare primărie va putea să aibă în orice fel de ligă. Ucidem inițiativa privată! Problema nu se îndreaptă numai către Steaua", a spus Răzvan Zăvăleanu, la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: steaua , csa steaua , dinamo , marius lacatus , razvan zavaleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dorit de FCSB, Rafa Mujica a ales și urmează să semneze: transfer de 10 milioane de euro și salariu uriaș

Vinicius n-a uitat! A scris doar 3 cuvinte și i-a ironizat pe rivalii de la Barcelona, după ce Real a câștigat La Liga

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

Citeşte şi

Exclusiv Florin Bratu nu mai crede în salvarea de la retrogradare a lui Dinamo!

Victor Pițurcă, discurs tranșant despre CSA Steaua: ”Mai bine că a rămas în Liga a 2-a” + Atac la MApN

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”