Marius Șumudică a jucat și a antrenat-o pe Rapid / Foto: Sport Pictures

Video Marius Șumudică, mesaj din suflet pentru giuleșteni: "Vreau să câștig titlul de campion cu Rapid"

articol scris de Digi Sport
01.01.2021, 13:57
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Marius Șumudică (49 de ani) a fost desemnat antrenorul anului în Turcia, în urma performanțelor uimitoare de pe banca lui Gaziantep. Tehnicianul român nu a uitat de marea sa dragoste pentru Rapid și le-a transmis un mesaj suporterilor giuleșteni.

În prima zi a noului an, gândurile lui Marius Șumudică, antrenorul anului în Turcia, s-au îndreptat spre echipa sa de suflet din România și suporterii acesteia. Prin intermediul unui video publicat pe o pagină de Facebook a fanilor Rapidului, tehnicianul și-a exprimat dorința de a se întoarce la un moment dat pe banca grupării vișiniii și de a cuceri titlul în Liga 1.

Marius Șumudică: "Vreau să câștig titlul cu Rapid! Vă promit că va sosi acea zi"

"Doresc tuturor rapidiştilor un an bun, un an prolific, un an care să le aducă promovarea, să se bucure de noua arenă. Giuleştiul rămâne Giuleşti, inima mea bate pentru Rapid şi n-am putut să trec peste această noapte fără a trimite un mesaj către toţi rapidiştii. Vă iubesc, sunteţi în sufletul meu. Sunt unul dintre voi, nu vă voi trăda niciodată!

Printre alte dorinţe profesionale, care doresc să mi se împlinească, eu activând în Turcia, ştiţi foarte bine, o mare dorinţă de-a mea este ca Rapidul să promoveze, să mă întorc acasă şi să câştig titlul de campion cu Rapid. Vă promit că va sosi această zi! Vă iubesc şi vă doresc sănătate şi numai bine", a fost mesajul lui Marius Șumudică pentru rapidiști.

  • Marius Şumudică a evoluat pentru Rapid între 1996-1999 şi 2001-2002, apoi a antrenat echipa giuleșteană în sezonul 2010/2011.

Marius Șumudică a dat de pământ cu toți cei de la Rapid, după începutul dezamăgitor de sezon

După primele nouă runde din Liga 2, Rapid ocupa un dezamăgitor loc 14, suferind eșecuri pe bandă rulantă. Într-o intervenție la emisiunea Liga Digi Sport, Marius Șumudică a avut un discurs dur la adresa jucătorilor și conducătorilor de la Rapid, pe care i-a numit "imbecili".

"Am o grămadă de prieteni care suferă, și eu la fel sufăr. Este un dezastru ce se întâmplă la Rapid! Din punctul meu de vedere este un dezastru! Mă doare, mă doare enorm! Am văzut ce bijuterie de stadion se construiește acum, trebuie să fii un imbecil să nu-ți dai viața ca să pășești primul pe acel stadion. Mă refer aici la tot ce înseamnă fenomenul Rapid, în afara de suporteri, adică jucători, antrenori, conducători.

Dacă îmbraci culorile Rapidului fără să-ți dai viața pentru ele, meriți să ai soarta ălora care alergau pe căile ferate. Și eu am pățit la fel! Am pierdut un meci la Sportul, scor 1-2, iar apoi am făcut două ore cu autocarul până în Giulești, unde voiau să ne calce în picioare. Am plecat cu poliția de la stadion, dar ăsta era farmecul Rapidului", declara Șumudică la mijlocul lunii noiembrie.

În cele din urmă, situația din Giulești s-a redresat, iar Rapidul a încheiat prima parte a sezonului din Liga 2 pe poziția a treia, la egalitate cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, și la patru puncte în urma liderului FC U Craiova 1948.

Marius Șumudică, antrenorul anului în Turcia

Gaziantep, formația pregătită de Marius Șumudică, a încheiat anul pe poziția a patra, la două puncte în urma liderului Galatasaray. Rezultatele tehnicianului român au fost încununate cu un premiu pe măsură. Acesta a fost desemnat "antrenorul anului în Turcia" de către publicația Futbol Arena. Șumudică le-a luat fața unor nume importante în Turcia, precum Fatih Terim, de la Galatasaray, sau Sergen Yalcin, de la Beșiktaș.

"Sunt foarte bucuros, vă daţi seama! Până la urmă cu astea rămâi, pentru că banii vin şi se duc. Sunt foarte mulţi antrenori care muncesc, dar nu pot fi toţi premiaţi, normal. Iar când tu te afli printre cei votaţi înseamnă că munca îţi este răsplătită.

Le mulţumesc celor din fotbalul din Turcia pentru această onoare pe care mi-au făcut-o. În Arabia Saudită am fost pe locul trei, acum pe locul întâi, înseamnă ceva pentru mine", a declarat antrenorul român, pentru digisport.ro.

Etichete: rapid , marius sumudica , marius sumudica gaziantep , mesaj sumudica rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Detectivii din New York au identificat rămășițele unei femei găsite îngropate în ciment, în urmă cu 20 de ani. În mod ciudat, în rezolvarea cazului, polițiștii au fost ajutați de o victimă a atentatelor din 11 septembrie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Verdictul medicilor după accidentarea lui Dennis Man

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Real Madrid s-a decis! L-a pus pe lista de transferuri pe unul dintre jucătorii sosiți vara trecută

Galeria Rapidului nu mai are răbdare cu Bogdan Lobonț: ”E jale! E o pălărie mult prea mare”

Citeşte şi

Rapid - Universitatea Craiova, LIVE VIDEO, de la 20:30 pe Digi Sport 1. Oltenii continuă lupta pentru locul 2

Marius Măldărășanu, întrebat direct: ”Sunteți pregătit s-o antrenați pe Rapid?”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”