Marius Şumudică a preluat în vară pe Gaziantep / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Marius Șumudică știe cine ar trebui să fie noul antrenor al Rapidului: "Dacă aș fi președinte, pe el l-aș pune"

10.03.2020, 00:06
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Rapid caută un antrenor după demiterea lui Daniel Pancu, iar Marius Șumudică spune că Florin Motroc merită să primească o șansă.

Fost jucător în Giulești, Motroc se află pe lista scurtă a clubului, alături de Dan Alexa: "Eu am alt favorit, nu pe Alexa. Eu, dacă aș fi președinte la Rapid, l-aș pune pe Florin Motroc. L-am văzut în Golf, a luat trofee, este tobă de fotbal, este un tip respectat. Vine dintr-o familie de rapidiști, în mod normal ar trebui să primească o șansă.

Cred că Florin Motroc este cel mai potrivit pentru a lucra la Rapid. Îl respect pe Alexa, dar Motroc cred că este cel mai potrivit. La Rapid, niciun lider de galerie nu pune antrenorul. Ei vor doar să meargă Rapidul bine. Nu pun ei antrenor la Rapid, vă spun eu", a spus Marius Șumudică, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Palmaresul lui Florin Motroc

De-a lungul carierei, Florin Motroc a antrenat în România echipe precum Rapid II, Sportul Studențesc Pandurii Tg. Jiu. Fostul fundaș a cunoscut performanța ca antrenor în Golf, unde a cucerit șapte trofee. A fost secund la Al-Jahra și Al-Taawoun, unde mai apoi a lucrat și ca principal, iar ulterior a pregătit și formații precum Al-Riffa, Al-Ramtha, Shabab Al-Ordon sau Al-Jabalain.

Antrenor la Rapid a fost tatăl lui Florin, Ion Motroc, care a adunat și 226 de jocuri în prima divizie în tricoul alb-vișiniu. Ion Motroc a antrenat în Giulești pentru două sezoane, între 1975 și 1977, trecându-și în palmares și Cupa României, în 1975. Pe atunci, era și un refren celebru al galeriei rapidiste: "Faceți loc, faceți loc / Trece trupa lui Motroc".

Daniel Isăilă a refuzat Rapidul

Rapid l-a contactat și pe Daniel Isăilă, dar fostul selecționer de la U21 a spus că nu va mai antrena nicăieri până în vară, când e foarte posibil să plece din nou în zona arabă. Un alt nume aflat în vizorul giuleștenilor este Dan Alexa. Pentru "Chirurg" s-ar părea că insistă președintele Ovidiu Burcă, nașul fetelor lui Alexa.

În cel mai scurt timp va avea loc o nouă ședință generală la Rapid, pentru ca noul antrenor să fie prezentat oficial cel târziu până miercuri.

Daniel Pancu a fost demis, nu a renunţat el la funcţie

Cel care a condus Rapidul în ultimul an şi jumătate, Daniel Pancu, a ţinut să precizeze că a fost dat afară, nu a renunţat el la funcţie.

"Da, am fost la şedinţă şi s-a luat decizia să ne despărţim. Este vorba despre demitere pentru că eu, am mai spus, n-o să-mi dau niciodată demisia. Deşi eram convins că putem promova, s-a considerat că poate este nevoie de o schimbare. Chiar dacă în prima repriză cu Reşiţa, echipa a jucat foarte bine", a precizat Pancu pentru Digi Sport.

Daniel Pancu a preluat echipa de la Constantin Schumacher, în 2018, în Liga a 3-a, şi a reuşit să promoveze în Liga 2 la pas. Acum, situaţia Rapidului în clasament nu este deloc una strălucită. Echipa este tocmai pe locul 6, însă diferenţa până la locul 2, care asigură promovarea directă este de numai două puncte.

VIDEO Rezumatul meciului Rapid - CSM Reșița 0-1

Etichete: marius sumudica , antrenor rapid , florin motroc , video liga 2


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Detectivii din New York au identificat rămășițele unei femei găsite îngropate în ciment, în urmă cu 20 de ani. În mod ciudat, în rezolvarea cazului, polițiștii au fost ajutați de o victimă a atentatelor din 11 septembrie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Verdictul medicilor după accidentarea lui Dennis Man

Roy Keane ”l-a descalificat” din nou pe Erling Haaland, după Nottingham F. - Man. City 0-2: ”Jucător de liga a 2-a!”

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Real Madrid s-a decis! L-a pus pe lista de transferuri pe unul dintre jucătorii sosiți vara trecută

Citeşte şi

”Păi de ce să te schimbi, mă?”. Ciprian Marica știe de ce Dan Șucu ezită să-l numească antrenor pe Marius Șumudică

Gigi Becali, numit ”antrenorul anului”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”