Mesajul incredibil transmis lui Erik Lincar, inspirat din Game of Thrones: "Lupul singuratic moare"

30.09.2019, 10:23
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

La finalul meciului FC Argeş - Turris Tr Măgurele 3-2, Erik Lincar, 40 de ani, a anunţat suprinzător că demisionează de la echipă în ciuda rezultatelor excelente avute din momentul în care a preluat echipa din Teleorman în Liga a 3-a. A promovat-o şi acum conduce surprinzător campionatul ligii a 2-a în dauna favoritelor Rapid, Petrolul, UTA, U Cluj etc.

Chiar dacă imediat după anunţul lui Lincar preşedintele spera să-l întoarcă din drum, postarea făcută sâmbătă seară de club pe Facebook nu prea lasă loc de interpretări şi pare evident că drumurile se despart.

Când cade zăpada şi suflă viforul, LUPUL singuratic moare, dar HAITA supravieţuieşte!”, au postat cei de la Turris pe pagina de facebook a clubului.

Citatul este din celebrul serial "Game of Thrones" și îi aparține lui Ned Stark. Replica a devenit însă celebră în momentul în care Sansa Stark i-a repetat-o surorii sale, Arya Stark, în penultimul sezon (VIDEO AICI).

Din câte se pare, motivul pentru care tânărul antrenor a decis să renunţe este decizia susţinătorului echipei, Valentin Dragnea, de a impune reprimirea lui Cristian Bud la echipă după ce Lincar îl scosese din lot pentru acte de indisciplină.

"Am stat de vorbă puţin cu el după meci. Mi-a spus că este supărat şi că ar vrea să plece, dar că o să avem o discuţie săptămâna viitoare, după zilele libere. Nu cred că există vreo problemă, nu ştiu de ce ar lua o astfel de decizie. Pentru acest meci pierdut doar nu-i taie nimeni capul", a declarat pentru Digi Sport Mădălin Ioniţă, preşedintele lui Turris Turnu Măgurele.

Mesajul postat de Eric Linkar lăsa de înţeles că va demisiona

Lincar lăsa de înţeles vineri că are de gând să renunţe, deranjat de implicarea conducerii în decizii tehnice. "Uneori, patronii au dreptul de a decide cum doresc. Dar, în acelaşi timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă şi filosofia lui nu mai e susţinută, e mai bine să plece. Pentru că, dacă nu o face, va apărea frustrarea de ambele părţi şi tot ceea ce s-a construit se va distruge", afirma Răzvan Lucescu în primul interviu amplu acordat pentru presa elenă, la câteva luni de la despărţirea intempestivă de PAOK Salonic.

Mesaj pe care Erik l-a postat pe contul său de Instagram vineri şi la care a comentat: "Respect, Răzvan Lucescu".

"Am cerut conducerii să accepte rezilierea contractului. Sunt de părere că trebuie să ai niște principii clare în fotbal, pe care eu nu le încalc. Oricât de sus ai fi, trebuie să fii cu picioarele pe pământ, să fii obiectiv și să încerci să faci ce e mai bine pentru echipă.

Nu vreau să intru în detalii, dar după un an și două luni în care situația a fost liniștită, în ultima săptămână s-au precipitat lucrurile. Mie îmi place unde mă duc să mi se dea încredere și să reușesc până la urmă să duc acea echipă la cel mai înalt nivel și să construiesc o situație profesionistă", a declarat Lincar, la câteva ode după meci, pentru Digi Sport.

Etichete: erik lincar , valentin dragnea , turris tr magurele , antrenor turris , madalin ionita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

A fost desemnat cel mai bun jucător al anului: ”Sunt foarte mândru”

Dennis Politic a vorbit despre tensiunile de la Dinamo: ”Am avut o întâlnire toți”

Pintilii a spus care este jucătorul de la FCSB care nu suportă să piardă niciodată: ”Se oftică foarte mult!”

Citeşte şi

Exclusiv Steaua, răspuns oficial după ce Gigi Becali a cerut ca FCSB să joace în Ghencea. Decizia "militarilor"

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu s-a amuzat copios după ce a văzut fotografia cu Adi Popa și iubita sa: "Glumesc!"

PEROZPovești de dragoste ca-n filme. 8 cupluri care au rezistat la Hollywood și secretele relațiilor lor

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună