Daniel Pancu și Facundo Piriz, la prezentarea oficială a jucătorului / Foto: FCRapid

”Minune dumnezeiască! Va rămâne 100 de ani cel mai valoros jucător!”. Daniel Pancu, euforic după transferul lui Piriz

28.09.2019, 14:48
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Rapid e gata de meciul cu Metaloglobus, care se va juca mâine, duminică, 29 septembrie 2019, de la ora 12:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în etapa a 9-a, după care va lua o pauză forțată de două săptămâni. Giuleștenii sunt însă extrem de bucuroși pentru că l-au legitimat pe Facundo Piriz (29 de ani).

Daniel Pancu, antrenorul giuleștenilor, a fost euforic la conferința de presă în care a fost prezentat urugayanul care are şi cetăţenie italiană. Mai mult, ”Pancone” a spus că Piriz va fi mult timp cel mai valoros fotbalist care a evoluat vreodată în Liga 2, din România.

 

”Țînând cont de nivelul de la care vine e o minune dumnezeiască, un jucător de talia lui Facundo Piriz să joace în Liga a 2-a în România. Singurul lucru de ce aș avea emoții în privința evoluției lui e să nu fie depășit de nivel în jos.

Daniel Pancu, după ce Rapid l-a legitimat pe Facundo Piriz: ”Nu visam la așa ceva!”

De trei ori campion în Uruguay, a jucat patru ani la o echipa la care am jucat și eu și la care pe final am fost chiar căpitanul ei și știu ce înseamnă să joci patru ani la Terek, în campionatul Rusiei, trebuie să fii foarte puternic.

E mult prea valoros pentru Liga a 2-a din România, probabil va rămâne încă 100 de ani cel mai valoros jucător care a jucat vreodată în Liga a 2-a din România! Meritul principal e al lui Florin Manea, fără el, fără relațiile lui, nu ar fi ajuns niciodată aici. E meritul lui pentru că nici nu visam noi să avem așa ceva”, a spus Pancu.

Facundo Piriz, cifrele sale înainte de Rapid

  • 1 milion de euro este cota actuală a lui Piriz
  • 2,8 milioane de euro a fost cea mai mare cotă pe care a avut-o
  • 76 de meciuri a jucat Piriz pentru Akhmat Grozny
  • 74 de jocuri disputate pentru Club Nacional
  • 27 de jocuri la Montpellier

Facundo Piriz s-a aflat şi în atenţia celor de la CFR Cluj înainte să semneze cu Montpellier, însă sud-americanul a preferat să semneze cu formaţia din prima ligă franceză. Este al doilea uruguayan din echipa Rapidului, după fundaşul central Facundo Mallo.

Etichete: daniel pancu , transferuri rapid , facundo piriz


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Unde s-a antrenat Farul în dimineața meciului cu FCSB. ”Ne predau această lecție”

Video Colțescu nu l-a chemat pe Radu Petrescu la VAR pentru faultul la Carnat. Ce l-a salvat pe arbitru

Barcelona face primul transfer al verii: un campion mondial cu Argentina!

Elias Charalambous i-a luat apărarea fotbalistului criticat de Gigi Becali

Citeşte şi

”Vor pleca mulți”. Șucu l-a pus antrenor pe Lobonț, dar Pancu e convins că Rapid va avea alt ”principal”

S-a dat verdictul în cazul lui Liviu Ungurean. Ce veste a primit liderul galeriei lui Rapid

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale