Mircea Rednic / Foto: Sport Pictures

Mircea Rednic "dă de pământ" cu oamenii de la Dinamo: "I-am deranjat pe șmecheri"

articol scris de Digi Sport
23.12.2022, 21:44
  • MEDIA: Liga Digi Sport, marți, 15:30, DGS 1

  • MEDIA: Digi Sport Special, marți, 21:00, DGS 1

Mircea Rednic (60 de ani) a avut un mesaj dur pentru adminstratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu.

Cei doi au colaborat la trupa bucureșteană în anul 2021, însă tehnicianul a fost demis în decembrie și înlocuit cu Flavius Stoican, mutare care s-a dovedit a fi una falimentară pentru "Câini", care au retrogradat.

Mircea Rednic, supărat pe situația de la Dinamo

"Strâmbul" nu a avut milă de oamenii care se ocupă acum de destinele clubului unde și-a cunoscut primele performanțe în fotbalul din România, atât ca antrenor, cât și ca jucător.

"La Dinamo, ceea ce eu am spus și am simțit, aia fost. S-au adeverit. Înlăturarea mea a fost tactic făcută și voită. Ei și-au dorit să ajungă aici, ca să poată să facă… dar uite că situația nu este așa cum vor ei. Prezența mea îi incomoda foarte tare, de aia au și renunțat la minte.

Vorba aia: 'M-a mâncat în fund să mă intereseze de Dinamo și de acțiuni'. I-am deranjat pe șmecheri. O să vă zic și de Dorin Șerdean. Eu am discutat cu el. Eu am fost singurul care, într-adevăr, am fost interesat de Dinamo și de acțiunile lui Dinamo. În rest, toți au fost doar povești de imagine, cu Murad… cu ăia de imobiliare.

Astea au fost povești, praf de aruncat pentru suporteri. Astea au fost fâsuri, pârțuri românești! Eu am fost singurul care m-am interesat și care am avut o întâlnire și jumătate cu Șerdean. O să vă zic, de la anul, mai multe", a spus Mircea Rednic, conform AS.ro.

Zăvăleanu, "ținta" lui Mircea Rednic

Zăvăleanu nu scăpat de furia lui Rednic, care l-a criticat în termeni duri.

"Doar atâta fac un apel la suporteri și la dinamoviștii mei: S-o lase mai moale cu Zăvăleanu ăsta, că numai gura e de el! Șerdean, în mod normal, ar trebui să vină în locul lui Iacob, să fie administrator sportiv.

Zăvăleanu nu e administrator judiciar. Ăla e de toate. E și contabil, și casier. El se bagă la mai multe, el împarte banii, el împrumută, el își ia împrumutul. Deci, el face și ce nu trebuie să facă. El, ca societate care a preluat o echipă în insolvență, avea obiectivul, obligația să reducă chieltuielile.

Dar așa de bine le-a redus de s-au ajuns la nouă milioane și ceva. Asta a spus și Badea. Nu se poate! Ei au venit și ce au făcut? N-au făcut nimic! Ok, faci cheltuieli, dar nu retrogradezi! Domnule de la Hotel RIN, care a fost menirea ta? Ce ai făcut tu? Tu asta vrei, să se ajungă până în 2025.

Normal că îți convine, la ce salariu ai pe lună. Salariul merge, are bonus de luat. Chiar dacă nu și-a luat bonusurile, oricum o să și le ia. Dar salariul îi merge, la băiat, și are un salariu foarte bun.

Au pierdut patru jucători, nu talentați, ci foarte talentați: Țone, Curea. Copiii ăia aveau 2.000 de lei. Păi, băi «nea’ Caisă», tu ai 12.000 plus TVA. De ce nu ai renunțat la 2.000 de euro, ca să le dai măcar încă 500 de euro, să aibă și ei 1.000 de euro, să poată să ajungă la Săftica, la antrenamente. Cu 2.000, săracii, nici nu ajungeau.

Le-am dat eu bani. Am vorbit cu Iulică (n.r. Iulian Mihăescu, antrenor secund la Dinamo) și mi-a dat el. Păi, ce faci, mă? Tu stai pe salariul ăsta de nesimțit și ne pierzi patru jucători talentați. A zis bine Șerdean: 'Bă, frate, tu administrezi, nu faci cum vrei tu'", a completat Rednic.

Rednic avut câștig de cauză într-un proces în care este implicat și clubul Dinamo. Fostul antrenor al "Câinilor" a fost îndepărtat în decembrie 2021 de pe banca tehnică de către Iuliu Mureșan, pe atunci președinte al clubului.

Mircea Rednic a câștigat apelul făcut în procesul intentat lui Dinamo

Totuși, tehnicianul spune că soluția dată de instanță nu este definitivă.

"Procesul nu e câștigat. Nu s-a terminat. E favorabil, dar încă nu s-a pronunțat definitiv. După, o să vorbesc, pentru că am multe de spus. O să vedeți, că sunt multe lucruri interesante.

Urmăresc cu interes ce se întâmplă. După aia, o să spun eu. Avocatul nu vrea să ne pronunțăm înainte. Așteptăm și după o să spun lucruri interesante legate de tot ce se întâmplă la Dinamo", a încheiat Mircea Rednic.

Etichete: dinamo , mircea rednic , razvan zavaleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un turist în vârstă de 55 de ani a fost găsit mort pe insula Corfu din Grecia. Este al treilea, în decurs de o săptămână

Cadavrul unui turist american în vârstă de 55 de ani a fost descoperit duminică pe insula Corfu, ceea ce ridică la trei numărul turiştilor străini găsiţi morţi în Grecia în decurs de o săptămână. Alţi trei turişti străini sunt căutaţi pe alte insule greceşti, potrivit presei elene.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum ne-a numit țara selecționerul Ucrainei, după rezultatul care a luat pe nepregătite lumea fotbalului

Verdict-fulger! Ce a titrat presa din Belgia, după ce România a învins Ucraina la scor de neprezentare

România - Ucraina 3-0. VICTORIE IMENSĂ! ”Tricolorii” au făcut-o șah-mat pe Ucraina și au un debut de vis la EURO 2024

Cum ne-au numit ucrainenii înaintea meciului direct de la EURO 2024

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Kennedy Boateng a semnat cu Dinamo

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Mircea Lucescu s-a convins, după victoria categorică a României cu Ucraina: ”Senzațional. A jucat extraordinar”

Video Nicolae Stanciu, dezlănțuit: ”Ați jignit colegi de-ai mei, m-ați jignit pe mine ... Nu poți, dacă ai suflet în tine”

Foto Maria Iordănescu a scris un singur cuvânt pe internet, după România - Ucraina 3-0

Foto Un român, viral instant pentru gestul făcut după golul lui Stanciu: ”Toți am reacționat la fel” / ”De milioane”

Citeşte şi

Exclusiv Are oferte din Italia și Belgia, dar semnează cu Dinamo!

Oficial Dinamo l-a transferat pe înlocuitorul lui Velkovski! ”Câinii” au rezolvat a patra mutare a verii

PEROZCe i-a spus prințul George lui Kate Middleton, la Trooping the Colour. Remarca adorabilă dezvăluită de un expert în citirea pe buze

FILM NOWDaniel Radcliffe, apariție rară pe covorul roșu alături de iubita lui. Actorul din „Harry Potter” și Erin Darke sunt împreună de 12 ani

Gigi Becali anunță că Florinel Coman a fost vândut, după meciul România – Ucraina 3-0. „I-au plătit ăia clauza!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răducioiu cucerit total de meciul naționalei: "M-a surprins. E forța!" citeşte ştirea pe ziare.com

România, o țară falimentară. Firmele îngropate de autorități prin taxe și impozite, recordul ultimilor 12 ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”

Digi World

Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă

Digi Animal World

Așa stăpân, așa câine! Imagini virale cu un patruped care își imită stăpânul în sala de fitness. Cum a fost surprins