Mircea Rednic / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Mircea Rednic, ofertat să o antreneze din nou pe Dinamo! Singura condiție pusă de tehnician

articol scris de Digi Sport
16.06.2022, 22:35
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria clubului după dubla de baraj cu U Cluj, pierdută de ”câini” cu scorul de 1-3 la general.

Clubul din Ștefan cel Mare a schimbat nu mai puțin de patru antrenori sezonul trecut, Dario Bonetti, Mircea Rednic, Flavius Stoican și Dușan Uhrin, iar după retrogradare, ”câinii” au apelat la ajutorul lui Rednic.

Mircea Rednic, ofertat să o antreneze din nou pe Dinamo! Singura condiție pusă de tehnician

Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Dinamo, a primit propunerea celor de la DDB de a reveni pe banca lui Dinamo după retrogradarea în Liga 2.

Antrenorul a precizat faptul că este vorba despre câteva filiale ale DDB, excluzând-o pe cea de la București. Rednic a acceptat să revină pe banca ”câinilor” însă doar cu o singură condiție, să nu mai contribuie deloc financiar.

După ce a ajutat clubul în trecut, Rednic consideră că i s-a făcut o nedreptate în iarnă, atunci când Iuliu Mureșan l-a dat afară de la Dinamo, iar în locul său a fost instalat Flavius Stoican, motiv pentru care Rednic nu vrea să mai ajute financiar clubul din Ștefan cel Mare.

Mi s-a propus să fiu antrenor la Dinamo de către cei de la DDB, 17-18 județe. Am zis că vin la Dinamo, dar nu bag un leu. Cum să bag eu bani să îl plătesc eu pe Filip. Am zis în ce condiții vin. Cei de la DDB mi-au propus, nu cei din conducere. Nu cei de la București.

DDB nu știu dacă a fost vreodată unit și până nu există transparență sunt probleme mari. Am zis că vin ca antrenor, dar nu bag un ban. Ce să fac, să plătesc eu toate prostiile pe care le-a făcut Iuda, Contra cu toți jucătorii aduși pe nu știu ce salarii.

Să îl plătesc și pe domnul strateg care încă mai e. Nu l-am văzut să își dea demisia și să renunțe la salarii. Încă mai apare în acte”, a declarat Mircea Rednic la emisiunea Digi Sport Special.

Dinamo, în pericol să nu înceapă următorul sezon în Liga 2: ”Lucrurile merg foarte rău!”

Dănuț Lupu se teme că Dinamo nu va începe următorul sezon deloc, după ce alb-roșii au retrogradat în Liga 2. Fostul mare jucător este de părere că problemele financiare vor duce în cele din urmă la falimentul clubului din Ștefan cel Mare.

Lupu crede că Dinamo are nevoie de cel puțin trei milioane de euro pentru a face față în următorul sezon în Liga 2. Dacă nu vor reuși să obțină acești bani, ”câinii” vor dispărea, crede Dănuț Lupu.

Cu scuzele de rigoare, la Dinamo lucrurile merg foarte rău. Fără bani nu poți să faci nimic. Mai e o lună și trei săptămâni și începe campionatul. Îmi doresc să îi văd în prima etapă.

O spun cu durere în suflet, dar mi-e cam frică. Și anul trecut erau în Liga 1 și nu au găsit un sponsor. E greu fără sponsor. Ce faci cu un milion, un milion ajunge doar pentru datorii. Lui Dinamo îi trebuie cel puțin trei milioane de euro, nu are ce face cu un milion.

Dacă tot se face un Dinamo, vreau să se facă un Dinamo de care să le fie frică tuturor echipelor, nu să ne bată toți. Repet, le trebuie trei milioane de euro”, a declarat Dănuț Lupu la emisiunea Fotbal Club

Etichete: dinamo , retrogradare , liga 2 , mircea rednic , ddb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Promisiunea lui Zeljko Kopic pentru suporterii lui Dinamo înaintea meciului crucial cu ”U” Cluj

”Promisiunea” făcută de Valeriu Iftime dacă Botoșani se va salva de la retrogradare

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă