Jucătorii de la CSA Steaua / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Motivul pentru care jucătorii ezită să semneze cu CSA Steaua

articol scris de Digi Sport
16.06.2023, 16:03
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Situația la CSA Steaua continuă să fie una incertă, iar "Militarii" sunt în eșalonul secund, fără drept de promovare în Liga 1, din cauza formei de organizare a clubului.

Motivul pentru care jucătorii ezită să semneze cu CSA Steaua

Acest lucru i-a făcut pe mulți dintre jucători să nu își mai dorească prelungirea contractelor, însă CSA Steaua se confruntă cu probleme și în ceea ce privește aducerea anumitor fotbaliști.

Daniel Oprița a recunoscut că lipsa dreptului de promovare a făcut ca CSA Steaua să fie refuzată de anumiți fotbaliști și a dezvăluit că jucătorii sunt mult mai încântați să se alăture unei formații din Liga 1.

"Nu vreau să mai aduc calitate de acum, vreau doar cantitate. O să aștept. La momentul acesta, pretențiile jucătorilor sunt foarte mari. O să așteptăm, probabil vor suna ei. Așteaptă Liga 1 prima dată și abia apoi vor sta de vorbă și cu Liga 2.

Acum mai avem și această problemă cu promovarea. Asta mă întreabă de fiecare dată orice jucător, dacă s-a rezolvat. Acesta este lucrul prin care pierdem la negocieri. Adică dacă ne luptăm cu o echipă pentru un jucător, aici avem un minus", a spus Daniel Oprița, pentru Digi Sport.

George Ogăraru, despre prezența redusă a suporterilor în Ghencea

George Ogăraru, coordonatorul Academiei CSA Steaua, a vorbit despre acest subiect. Oficialul ”Militarilor” este de părere că prezența suporterilor pe stadionul Ghencea este redusă din cauza incertitudinii din jurul Clubului Sportiv al Armatei.

Totuși, în cazul în care CSA Steaua ar promova, Ogăraru este convins că stadionul ”Militarilor” va fi plin la fiecare partidă.

Mai mult, acesta crede că CSA Steaua ar fi o forță în primul eșalon, motiv pentru care ”Militarilor” li se pun bețe-n roate în drumul spre promovare.

Nici nu știu cum să răspund. Pe de o parte, aș spune că în această incertitudine e cumva justificat. Pe de altă parte, jucând meciuri pe stadionul Steaua contra unor echipe din fruntea clasamentului, poate ar fi trebuit să fie mai multă lume pe stadion. Dar înclin către prima variantă.

Sută la sută (n.red. dacă CSA Steaua ar promova, lumea ar veni alături de echipă). Sunt foarte multe dueluri. Stadionul ar fi plin. Sunt foarte multe dueluri care vor umple stadionul. Cred că s-ar păstra proporția de suporteri gazdă (n.red. în cazul unui meci cu FCSB).

Eu cred că uităm sau nu luăm în seamă cât de mare este clubul Steaua, ce înseamnă clubul Steaua în Liga 1. Eu vă pot spune doar despre interesul oamenilor care au vrut să fie alături de club în doi ani în care nu am avut drept de promovare. Au fost contracte de sponsorizare care s-au ridicat la nivelul celor al cluburilor care joacă an de an în Liga 1.

Steaua în prima ligă ar trezi foarte mare interes. Încă este, dar nu se concretizează pentru că, în momentul de față, clubul nu este decis sau Ministerul nu este decis. De aceea, lucrurile nu avansează din punctul ăsta de vedere. Steaua, în Ghencea, în Liga 1 este o forță.

Când va fi acest lucru, nu pot să o spun, dar cu siguranță va fi o forță, asta cred că sperie multă lume, de aceea există atât de multe atacuri și o teamă care, în acest moment, nu este justificată”, a spus George Ogăraru la emisiunea Digi Sport Special.

Etichete: csa steaua , liga 2 , daniel oprita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Ce le-a spus Răzvan Lucescu grecilor, după ce a umilit-o pe Panathinaikos și a ajuns la 90 de minute de titlu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Veste bună pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB! Jucătorul s-a operat și a început recuperarea

Ratează EURO 2024: jucătorul de la Real Madrid, indisponibil

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Citeşte şi

Exclusiv ”Ce se întâmplă cu Dinamo dacă retrogradează?”. Răzvan Zăvăleanu a dat răspunsul imediat

Pe ce stadion ar putea să joace Corvinul în Europa League

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”