Narcis Răducan / Foto: Digi Sport

Video Exclusiv Narcis Răducan și-a urmărit atent fiul la antrenamentele cu Steaua: ”E crăcănat așa ca mine!”

articol scris de Digi Sport
10.01.2022, 17:50
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

În afara unei cariere de invidiat în fotbalul românesc, Narcis Răducan, fostul fotbalist trecut pe la Steaua și Rapid, mai are un motiv de mândrie. Fiul său, Iustin, îi calcă pe urme și se antrenează deja alături de CSA Steaua, echipă pentru care a înscris deja.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Narcis Răducan și-a urmărit atent fiul la antrenamentele cu Steaua: ”E crăcănat așa ca mine!”

Daniel Oprița caută juniori pentru formația roș-albastră, iar fiul lui Narcis Răducan este unul dintre puștii care iau parte la testele antrenorului de la Steaua. Puștiul l-a impresionat pe Oprița, iar tehnicianul l-a luat pe Iustin la pregătirea de iarnă.

Narcis Răducan a mărturisit că și-a urmărit fiul la antrenamente și că se bucură că Iustin are șansa de a se antrena alături de nume mari din fotbalul românesc, precum Adi Popa.

Am văzut și eu puțin din antrenament. Mă bucur că cel mic e acolo, mai ales că are oportunitatea să facă antrenamente cu fotbaliști foarte buni, unul dintre ei este lângă noi (n.red. Adi Popa). Are 16 ani jumătate. E un lucru foarte bun pentru dezvoltarea lui. E un copil, e la început, e într-o perioadă de test acolo. E crăcănat așa ca mine, îl văd. Are de muncă, să facă și el contact cu fotbalul mare.

Până acum a fost o joacă la copii și juniori. E un lucru foarte bun. Echipa îmi place, sunt bine organizați. M-aș bucura și pentru el, dar și pentru club, pentru Adi. E un mare câștig pentru echipă să aibă campioni în lot. Sper să îi ajute să își îndeplinească obiectivele”, a declarat Narcis Răducan, la emisiunea Liga DigiSport.

Prezent în platoul emisiunii Liga DigiSport, Adi Popa a vorbit și el despre fiul lui Narcis Răducan. Jucătorul de la Steaua spune că Daniel Oprița este interesat să găsească juniori, iar faptul că se antrenează alături de echipa mare reprezintă o șansă importantă pentru Iustin.

A fost și cu mine în echipă. A avut o ocazie singur cu portarul, glumesc. Am apucat să fac un singur antrenament cu el. El a fost și la un meci amical înainte de pauză dar nu am apucat să îl văd. Am jucat în reprize diferite și eram la refacere. Să vedem în continuare. Regula de la FRF îi ajută foarte mult pe cei mici. Depinde doar de ei dacă profită de șansă. Știu sigur că, și nu e un secret, Daniel Oprița caută juniori, și mai ales pe cei născuți după 2003. E șansa lui”, a declarat și Adi Popa.

Etichete: steaua , liga 2 , narcis raducan , adi popa , oprita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Predicție pentru Dan Șucu și Victor Angelescu! Când ar putea deveni Rapid campioană: ”Iar se alege praful”

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Citeşte şi

Video Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Echipa lui Andrei Prepeliță, tot mai aproape de promovarea directă

După 12 ani, Adi Popa a dezvăluit câți bani i-a dat Gigi Becali

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă