Dinamo - FC Brașov 2-1, într-un meci amical / Foto: Captură @ Youtube/RadioDinamo1948

”Noi nu suntem în acest proiect”. Au vrut să investească la Dinamo, dar s-au retras în ultimul moment

articol scris de Digi Sport
24.02.2023, 17:27
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Doru Lionăchescu, unul dintre cei mai importanţi bancheri de investiţii din România, care a înființat One United împreună cu Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu, susține că nu se mai află în discuții pentru a se implica la Dinamo, așa cum s-a zvonit.

”Noi nu suntem în acest proiect”. Au vrut să investească la Dinamo, dar s-au retras în ultimul moment

Omul de afaceri a precizat că negocierile s-au purtat încă din vara trecută, dar nu a fost mulțumit de rezultatele la care s-a ajuns. 

”Noi nu mai suntem în acest proiect, în forma actuală, ne-am răzgândit. Când zic noi, zic One, adică eu, Andrei și cu Victor. E adevărat că am lucrat la proiectul ăsta toată vara și toamna, dar noi am condiționat tot timpul de finalizarea procesului de insolvență.

De fapt nu finalizarea, ci aprobarea planului de redresare și în care ștampila judecătorului sindic să creeze acel climat juridic de care investiția are absolută nevoie ca să știi ce iei.

Or, în condițiile în care planul depus a fost refuzat de judecătorul sindic, noi am anunțat imediat că nu mergem înainte pentru că ne dă peste cap orice calcule, orice analiză.

Și grupul de oameni cu care veneam, veneau pe încredere cu noi și e o responsabilitate fiduciară. Structura pe care o montasem asta era, ce ați scris și voi și care se știa, dar noi nu mai suntem din decembrie în acest proiect”, a precizat Lionăchescu pentru Fanatik.

Doru Lionăchescu: ”Nu s-a ținut cont de opinia noastră”

Concret, cei de la One au precizat că nu procesul de insolvență i-a împiedicat să se implice la Dinamo.

“Noi ne-am spus opinia despre plan, din păcate judecătorul sindic a lovit fix în punctele cele mai slabe, cum ne aşteptam. Nu de procesul de insolvență ne-a împiedicat, am spus de la început că este treaba lui Zăvăleanu, ci de un plan viabil care să aibă sustenabilitate.

Ne-am spus opinia la momentul respectiv, dar nu s-a ținut cont de ea.

Dovada că judecătoarea a lovit exact unde era unul dintre punctele cele mai slabe ale planului, cum ne aşteptam. Vedem ce va fi pe viitor. Dacă se va întâmpla, când se va întâmpla. Mai mult de atât nu pot să spun momentan”, a mai precizat Lionăchescu.

Dinamo speră la play-off-ul Ligii 2

În perioada în care au existat negocieri pentru vânzarea clubului, echipa lui Dinamo a pregătit primul meci oficial din 2023, cu Unirea Constanța, programat luni, de la ora 17:00, în direct la Digi Sport 1.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă este, cu trei etape rămase de disputat din sezonul regulat, pe locul 9 în Liga 2, cu 24 de puncte. Unirea Dej și Gloria Buzău, formațiile de pe locurile 5 și 6, ultimele de play-off, au câte 27 de puncte.

Etichete: vanzare dinamo , dorin Șerdean , doru lionăchescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Citeşte şi

Exclusiv Steaua, răspuns oficial după ce Gigi Becali a cerut ca FCSB să joace în Ghencea. Decizia "militarilor"

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu s-a amuzat copios după ce a văzut fotografia cu Adi Popa și iubita sa: "Glumesc!"

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”