Noul antrenor al lui Dinamo, Ovidiu Burcă / Foto: Digi Sport

Ovidiu Burcă, mesaj clar înaintea meciului cu CSA Steaua: "Ar însemna mult"

articol scris de Digi Sport
08.09.2022, 15:23
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Partida dintre Dinamo și CSA Steaua se va disputa vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30, în direct pe Digi Sport 1, într-un meci din cadrul etapei a 6-a din Liga 1.

"Meciul de mâine rămâne un derby". Ovidiu Burcă, mesaj clar înaintea meciului cu CSA Steaua: "Ar însemna mult"

La conferința de presă organizată înaintea jocului cu CSA Steaua, Ovidiu Burcă a transmis că echipa sa este motivată să câștige toate cele trei puncte. Mai mult, antrenorul lui Dinamo crede că duelul de pe Arena Națională va reprezenta un derby, în ciuda discuțiilor apărute în ultimele zile.

"Originea FCSB şi CSA Steaua este aceeaşi şi într-un fel meciul de mâine rămâne un derby. Nu avem primă specială, meciul e special prin ceea ce înseamnă el, poate prime speciale vom avea la alte meciuri.

Întâlnim o echipă foarte bună, vom avea un meci dificil, dar şi noi am arătat că suntem pe un drum ascendent. Avem jucători cu experienţă care încep să se impună la nivel ierarhic. Suntem într-un moment mai bun decât săptămânile trecute.

Suntem motivaţi şi sper să aducem bucurie suporterilor noştri. O victorie ar însemna foarte mult pentru grupul ăsta de jucători, la nivel de încredere, iar pentru suporteri ar fi o mare bucurie. Cred că semnalul pe care îl va da este că clubul merge înainte. La astfel de meciuri nu este nevoie de o motivare suplimentară.

Jucătorii trebuie liniştiţi, echilibraţi. Eu sunt liniştit, pentru mine trei puncte sunt trei puncte, dar evident că ştim că le putem oferi o bucurie suporterilor şi de aceea presiunea este mai mare”, a spus Burcă, la conferința de presă.

Bogdan Chipirliu și Adi Popa, înainte de meciul cu Dinamo, din Liga 2

Bogdan Chipirliu (30 de ani) și Adrian Popa (34 de ani), doi dintre cei mai importanți jucători ai echipei din Ghencea, au prefațat duelul cu Dinamo. Cei doi se așteaptă la o partidă dificilă, dar speră să le facă o bucurie suporterilor echipei.

Avem un moral bun după ultimele meciuri pe care le-am câștigat. Sper eu să urmeze cea de-a treia. Este prima dată când joc un derby Steaua - Dinamo. Vor fi emoții. Eu zic că va fi un meci frumos.

Din ce am înțeles, deja s-a vândut jumătate din peluză. Nu mă aștept să fie incidente, eu spun că va fi foarte frumos. Nu cred că au mai jucat un derby în afară de Popa și Corbu. E un meci important, dar trebuie să îl tratăm serios, pentru că într-un astfel de meci se egalizează valorile.

Din ce știu, putem promova doar dacă se schimă Legea Sportului. Eu sunt plătit să joc fotbal. Mai departe nu e treaba mea”, a declarat Bogdan Chipirliu, înaintea meciului cu Dinamo.

E bine că e un gazon bun, pentru a avantaja ambele echipe, pentru că am înțeles că vor veni mulți suporteri. Stadionul oferă accesul mai ușor pentru suporteri. Eu mă aștept ca peluza noastră să fie plină.

Eu am mai fost oaspete și știu că suporterii vor pune presiune pe adversar. Vom avea și noi nevoie de suportul lor. Am vorbit în vestiar. Le-am atras atenția colegilor, dar nu pot spune lucruri din vestiar. Noi trebuie să demonstrăm pe teren,

Pentru toată suflarea stelistă, noi vom intra motivați să dăm totul, să le facem o bucurie oamenilor care susțin echipa încă din Liga 4”, a spus și Adi Popa.

Etichete: liga 2 , ovidiu burca , dinamo csa steaua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Echipa lui Andrei Prepeliță, tot mai aproape de promovarea directă

Video Gloria Buzău - Csikszereda 1-0. Echipa lui Andrei Prepeliță urcă pe loc de promovare directă

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă