Logoul echipei Steaua / Foto: Facebook @SudSteaua.ro

Peluza Sud, mesaj dur pentru conducerea CSA Steaua: ”Cum să distrugi un fenomen de șapte decenii în doar șapte ani”

articol scris de Digi Sport
16.03.2024, 12:47
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Peluza Sud a avut un mesaj dur pentru conducătorii de la CSA Steaua, după ce echipa de fotbal a ratat play-off-ul din Liga 2 în acest sezon.

La câteva zile după ce au aflat că în acest sezon nu mai au nicio șansă la play-off-ul din Liga 2, cei de la CSA Steaua au anunțat transferul lui Adi Popa (35 de ani).

Mesajul Peluzei Sud pentru conducerea celor de la CSA Steaua

Ultrașii celor de la CSA Steaua sunt nemulțumiți de modul în care s-au desfășurat lucrurile la clubul din Liga 2 în ultima vreme și au cerut în mod public explicații din parte celor din conducerea clubului din Ghencea.

Studiu de caz – cum să distrugi un fenomen de șapte decenii în doar șapte ani. Când s-a făcut dreptate (parțial) și STEAUA a avut din nou echipă de fotbal, ne-am agățat de speranța că lucrurile se vor redresa și că, în locul abuzurilor și ciobănismelor, își vor face loc, încet-încet, valorile și, în cele din urmă, performanța. Ambele se lasă, însă, îndelung așteptate.

E 2024, suntem în al treilea an de Liga a II-a, fără drept de promovare, cu o echipă a cărei motivație este sub nivelul mării și, parcă, mai departe de Liga I, decât eram atunci când jucam în a IV-a.

Pentru asta și nu numai, „le mulțumim” politrucilor care s-au perindat la conducerea CSA Steaua, cărora am putea, la fel de bine, să le spunem „gropari”. Rând pe rând, au închis ochii. Mânjiții politici „au pus cruce” (întocmai cum profană acolitul lor, mana lor cerească pentru parandărăt, în desele lui psihoze) oricărei noțiuni de blazon roș-albastru.

”Avem nevoie să știm un plan clar”

E martie 2024 și n-avem perspective mai bune nici pentru următorul sezon. În al 12-lea ceas, facem apel la ultima brumă de bun-simț, în caz că el mai există și așteptăm cu interes, deși fără prea mare speranță, să ne spună public cei care se află la conducerea clubului ce planuri au pentru secția de fotbal și cum văd ei viitorul echipei STEAUA. Dacă îi încurcă gradele militare, să ne comunice domnii de la Minister.

Așteptăm negru pe alb să se comunice suma necesară de bani pentru a scoate echipa de fotbal la liman, să vedem care e situația sponsorilor și care sunt perspectivele. Dacă într-adevăr nu se mai dorește (sau nu s-a dorit niciodată?) ca STEAUA să ajungă în primul eșalon românesc, să existe o poziție publică, prin care să își asume acest lucru.

Avem nevoie să știm un plan clar al echipelor, de la cea de seniori, până la cele de juniori. Și, da, ne dorim tineri de la academie pe teren, oameni cărora să li se insufle spiritul roș-albastru, așa încât să se contureze viitoarele caractere tari și legende ale acestui club. Totuși, nu suntem în situația de a ne permite să devenim o pepinieră! Scopul principal, în acest moment, este PROMOVAREA!

„Legea Sportului”, însă, această muncă de sisif, care nu-și mai găsește leacul, mânuită dibaci de culorile politice care nu mai dau pace României de zeci de ani, rămâne „elefantul din cameră”. Orice noțiune logică indică schimbarea ei, realitatea însă vine și strivește sub bocanc fiece speranță de dreptate.

STEAUA, cel mai mare club sportiv din România. Lăsat la cheremul celor mai mari amatori. Pentru a trage un semnal de alarmă, sperăm că echipele de la Clubul Steaua vor întârzia meciurile cu 10 minute. Acest management defectuos și această constantă incertitudine trebuie să înceteze. – Peluza SUD Steaua şi Asociația Steliștilor 1947”, au transmis cei de la Peluza Sud, pe Facebook.

Cu un singur meci de disputat din cadrul sezonului regulat, cei de la CSA Steaua se află pe locul 10 în Liga 2, cu 25 de puncte.

Clasamentul din Liga 2

Etichete: csa steaua , peluza sud , csa steaua liga 2


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Total neașteptat! Decizia luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo - UTA Arad

Englezilor nu le-a venit să creadă! Ce transfer pregătește Bayern după eșecul din Champions League

Dan Petrescu l-a descris într-un singur cuvânt pe Dan Șucu

Continuă hegemonia! A câștigat al 13-lea titlu consecutiv și o așteaptă pe FCSB în preliminariile Champions League

Citeşte şi

Video Victor Pițurcă a râs de FCSB, în ziua în care se împlinesc 38 de ani de când Steaua a câștigat CCE

Victor Pițurcă, discurs tranșant despre CSA Steaua: ”Mai bine că a rămas în Liga a 2-a” + Atac la MApN

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”