Rapid va juca în Regie meciul cu Gloria Buzău / Foto: Sport Pictures

Rapid ar fi vrut să joace cu Petrolul pe Arena Națională, dar giuleștenii au fost refuzați! Motivul invocat de Primărie

10.09.2019, 16:38
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Rapid nu a început sezonul de Liga 2 conform așteptărilor, dar conducerea giuleștenilor nu abdică și susține că gruparea de lângă Grant are în continuare șanse importante la promovare. Tocmai de aceea, oficialii alb-vișiniilor ar fi vrut ca meciul cu Petrolul, care se anunță un derby în toată regula, mai ales acum după ce ploieștenii l-au readus pe Younes Hamza, să se dispute pe Arena Națională.

Ovidiu Burcă, președintele rapidiștilor, a anunțat însă că acest meci, la care sunt așteptați mulți suporteri din partea ambelor echipe, nu a primit undă verde pentru a se disputa pe cel mai cochet stadion din România. ”Cei de la Primărie susțin că gazonul nu rezistă la trei meciuri într-o săptămână, astfel că noi nu am primit ok-ul de a juca acolo”, a spus Burcă.

În săptămâna în care este programat acest meci dintre Rapid și Petrolul, pe Arena Națională vor mai evolua naționala României, care se va duela cu Norvegia, în preliminariile lui Euro 2020, dar și Dinamo, care va juca în campionat cu Gaz Metan Mediaș.

Iată cum ar arăta programul celor trei meciuri de pe Arena Națională

România - Norvegia, marți 15 octombrie
Rapid - Petrolul, miercuri 16 octombrie
Dinamo - Gaz Metan, sâmbătă 19 octombrie

Gazonul, care a costat 240.000 de euro, a avut probleme încă de la primul meci, cel al României cu Spania. Chiar de la primul antrenament disputat acolo, au fost brazde de gazon care au sărit, astfel că la suprafața de joc s-a lucrat chiar și în ziua meciului cu Sergio Ramos și compania.

Scandal IMENS din cauza gazonului de 240.000 de euro plătit de Primăria Capitalei. "Pentru a obţine sume nejustificate"

Decizia luată de Primăria Capitalei de a plăti un gazon nou, de 240.000 de euro, pentru Arena Naţională este atacată virulent de firma care a montat suprafaţa de iarbă în urmă cu doi ani la un cost de 4 ori mai mic!

În comunicatul remis presei de către societatea Rulouri de Gazon SRL este scris nici mai mult, nici mai puţin că acum s-a ales "să importe gazonul, deși s-a dovedit de opt ori că este greșit, doar pentru a obține sume nejustificate".

Societatea aduce ca argument în sprijinul său faptul că deşi gazonul pus de ea în 2017  a fost de departe cea mai ieftină variantă, pe el s-au disputat 42 de meciuri. În plus, terenul a fost "chinuit" şi de decizia ca sutele de copii care au participat la "Sportul pentru toţi", organizată de Primărie, au jucat pe acelaşi teren!

În cadrul contractului de întreţinere a fost cumpărat acum noul gazon. Decizia este cotestată deoarece "nu este corect să fie contractate la pachet furnizarea gazonului și întreținerea pe termen lung. Sunt meserii diferite, care se fac cu utilaje și echipe diferite".

 

Etichete: arena nationala , rapid - petrolul , ovidiu burca , program liga 2 , meciuri rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Foto Au vrut să facă la fel ca la Leverkusen, dar nu le-a ieșit! Ce s-a întâmplat imediat după FCSB - Farul

Foto Delir pe Arena Națională! FCSB a devenit campioană după 9 ani, iar fanii și jucătorii au izbucnit de fericire

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă