Filipe Teixeira

Exclusiv Rapid îi pune două condiții lui Filipe Teixeira pentru a-l legitima! ”Fără astea, nu putem ajunge la o înțelegere”

13.06.2019, 12:11
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Rapid, al cărui obiectiv este promovarea în Liga 1 la finalul sezonului viitor, a bifat deja patru transferuri, dar lovitura verii ar fi legitimarea lui Filipe Teixeira (38 de ani). Mijlocașul portughez a fost ofertat deja de către oficialii giuleștenilor, astfel că acum mingea se află la jucător care trebuie să ofere un răspuns. Ovidiu Burcă, unul dintre acționarii clubului, a anunțat însă că tranzacția nu se va realiza în orice condiții.

Concret, oficialul Rapidului a anunțat condițiile pe care trebuie să le îndeplinească Teixeira pentru a semna, în cazul în care și el va fi de acord să joace în Liga 2. ”Nu avem un buget enorm, ci unul suficient pentru a putea lupta pentru promovarea în Liga 1. Vrem să fim chibzuiți, echilibrați, nu vrem să mai facem greșelile celor dinaintea noastră, nu vrem să îndatorăm clubul.

Am discutat cu Teixeira! Vrem să-l simțim că este motivat să mai joace fotbal, vrem să-l simțim că este motivat pentru a juca la Rapid. Așa, de dragul de a aduce jucători cu nume, cu trecut glorios, nu vom face eforturi. Fără lucrurile astea nu vom ajunge la o înțelegere. Rapid nu este un loc călduț pentru jucători, da?

La Rapid există presiunea clubului, a istoriei, a fanilor, nu e ușor. Asta este important să înțeleagă ei”, a spus Burcă, prezent fiind în studioul ”Digi Sport Matinal”.

Ovidiu Burcă a tras concluzia legată de aceste negocieri. ”Ni-l dorim pe Teixeira, așteptăm să revină din vacanță, să vedem ce planuri are și ce a decis”, a mai spus Burcă, la Digi Sport.

George Tudoran (23 de ani), ”rezolvat” încă din iarnă, Matias Ezequiel Roskopf (21 de ani), Gabriel Dodoi (20 de ani), fost la CFR Cluj, și Alexandru Dulca (21 de ani), nepotul lui Cristi Dulca, sunt transferurile bifate de giuleșteni pentru lotul alături de care Daniel Pancu va încerca promovarea în Liga 1 la finalul sezonului viitor.

Ce a declarat Filipe Teixeira după ce a jucat ultimul meci la FCSB

După FCSB-CFR Cluj 1-0, Teixeira a anunțat că nu știe încă dacă va atârna ghetele în cui. Deși la toamnă va împlini 39 de ani, acesta se simte în stare să mai joace.

Ultimul meci din sezon sigur, nu știu dacă și de la FCSB, îmi închei contractul și asta este realitatea în momentul de față. Vedem ce voi face, acum plec în vacanță. O să mă gândesc dacă voi mai juca, dar eu mai doresc, nu știu unde, să vedem”, a declarat Teixeira, după ultimul său joc disputat în Liga 1.

Teixeira a reușit să înscrie un gol superb, pe care şi el în consideră cel mai frumos al carierei, în meciul cu CFR. Florin Tănase a centrat perfect, de pe partea dreaptă, iar Teixeira a reluat dintr-o ”foarfecă laterală”, fără să îi dea nicio șansă lui Arlauskis.  ”A fost cel mai frumos gol din cariera mea. Mă bucur foarte mult că am reușit să marchez. Mingea a venit perfectă pentru asta, când am văzut mingea m-am gândit doar la asta”, a dezvăluit Teixeira, la finalul jocului.

VIDEO cu golul marcat de Filipe Teixeira în meciul FCSB - CFR 1-0

Etichete: transferuri rapid , filipe teixeira , ovidiu burca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Se știu deja 16 echipe calificate direct în ”noile grupe” din UEFA Champions League! Ce o așteaptă pe FCSB în preliminarii

Gigi Becali n-a stat deloc pe gânduri: plăți de 25 de milioane de euro!

Video Exclusiv ”E teribil. Inimaginabil”. Florin Prunea i-a făcut ”praf” în direct la TV, după ”U” Cluj - Dinamo 3-3

Reacția Barcelonei, după ce Real Madrid a câștigat titlul de campioană în La Liga

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Gigi Becali, ”imitat” în fotbalul românesc, dar doar până la un punct: ”Face ca unui antrenor să-i fie mult mai greu”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”