Daniel Pancu este antrenorul celor de la Rapid / Foto: Digi Sport

Exclusiv Răspunsul este la Pancu! Ce aşteaptă conducerea giuleştenilor de la antrenorul Rapidului

04.11.2019, 09:18
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Daniel Pancu se află cu Rapid într-un moment de răscruce. Echipa are probleme după ce a pierdut la Csikszereda, 0-1, şi la Snagov, 2-3, şi a terminat la egalitate pe teren propriu cu Ripensia, echipe care în mod normal nu ridicau nicio pretenţie.

Susţinut de galerie, Daniel Pancu ar putea hotărî să plece de la echipă. De altfel, după discuţii cu conducerea s-a luat decizia ca antrenorul să dea un răspuns dacă îşi asumă în continuare rolul de "principal" şi poate garanta promovarea sau decide să renunţe.

Daniel Pancu poate deveni preşedintele clubului Rapid

În cazul în care nu mai vrea să antreneze acum echipa, conducerea i-a propus postul de preşedinte al clubului, loc lăsat vacant din momentul în care Daniel Niculae a decis să se retragă după un conflict cu Ovidiu Burcă. Daniel Pancu ar trebui să ofere un răspuns astăzi.

Dacă Daniel Pancu va lua decizia să renunţe, atunci vor pleca de la Rapid oamenii care au garantat seriozitatea proiectului atunci când s-a intrat în Liga a 4-a şi pentru care fanii au decis să fie alături de echipă. Pe parcurs, din proiect au mai ieşit Constantin Schumacher şi Vasile Maftei, alţi doi foşti căpitani ai echipei.

Ce a spus Daniel Pancu după Sportul Snagov - Rapid 2-3

"Nu există explicaţii pentru acest scor şi nu e surpriză la cum a jucat Snagovul şi cum am jucat noi în ultimele etape. Am făcut greşeli inexplicabile. Nu le pot controla, minge acoperită, minge descoperită, dublaj ... Au o vârstă, nu mai pot schimba eu ceva. Noi am tratat superficial multe faze de atac.

Dacă m-aş simţi principalul vinovat aş ridica mâna şi aş pleca. Atrag atenţia de vreo două săptămâni. Sunt jucători care au nevoie de timp şi de jocuri pentru a arăta ce pot. De câteva etape nu mai suntem echipa cu jucătorii plini de respect pentru tricoul vişiniu care eram după ce am început campionatul. Aia era echipa pregătită de mine, construită de mine în vară.

Strategia de transferuri nu s-a greşit pentru că trebuia să luăm aceşti jucători, altfel ajungeam să-i luăm în iarnă şi iar pierdeam timpul. Eu am garantat tot timpul. Oamenii de lângă echipă au respectat tot, chiar au depăşit bugetul şi trebuia să luăm jucătorii pe care i-am luat. Nu iau decizii la cald, mă voi întâlni cu conducerea, vedem ce vom face. Eu răspundeam pentru echipă până acum o lună. Acum, pentru că au fost aduşi mulţi jucători înseamnă că e nevoie de reconstrucţie şi asta durează multe luni", a declarat Daniel Pancu, la microfonul Digi Sport, imediat după meciul de duminică.

Varianta Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a fost şi la meciul giuleştenilor disputat la Ghermăneşti. A fost însoţit de fostul preşedinte al clubului Dinu Gheorghe şi de primarul Dan Tudorache. La final a fost întrebat dacă va merge la Dinamo, însă în locul lui a răspuns primarul.

"Mircea Lucescu nu merge la Dinamo! Va veni la Rapid. Asta am spus eu când a fost întrebat dacă domnul Lucescu va merge la Dinamo. Sunt sigur că va veni la noi, dar domnia sa decida când se va întâmpla şi pe ce poziţie. O să discutăm, vom vorbi şi cu suporterii, normal că situaţia este tensionată. Nu cred însă că se impune schimbarea antrenorului. Am încredere că în restul meciurilor pe care le vom juca până la iarnă va fi altceva. Asta este părerea mea", a declarat Dan Tudorache pentru Digi Sport.

Mircea Lucescu a mai colaborat cu Rapid, din postura de antrenor, în sezonul 1997/1998, dar și în 1999, perioadă în care a câștigat al doilea titlu din istoria clubului.

O altă variantă vehiculată este cea cu Dan Alexa antrenor, susţinut de Anamaria Prodan.

Video rezumat Sportul Snagov - Rapid 3-2

Etichete: mircea lucescu , antrenor rapid , daniel pancu , dan alexa , presedinte rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Exclusiv Dani Coman a lămurit totul: ce a răspuns când a fost întrebat dacă se duce președinte la Rapid

Exclusiv Daniel Pancu a spus lucrurilor pe nume, după ce a văzut situația în care a ajuns Rapid: ”Sunt foarte trist”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”