Florin Talpan / Foto: Captură Digi Sport

Reacția fermă a lui Florin Talpan, după ce Daniel Oprița a anunțat că va pleca de la CSA Steaua

articol scris de Digi Sport
31.10.2023, 20:28
  • Fotbal: Italia - Turcia, marți, 22:00, DGS 2

  • Fotbal: Portugalia - Finlanda, marți, 21:45, DGS 1

Daniel Oprița (42 de ani) a transmis că va pleca de la CSA Steaua la finalul sezonului, când îi va expira contractul cu gruparea roș-albastră.

Antrenorul a explicat că nu i-a fost propusă prelungirea acordului și s-a plâns de subțirimea lotului. La auzul declarațiilor lui Oprița, Florin Talpan, juristul CSA, a reacționat și i-a cerut tehnicianului să-și depună demisia înainte de sfârșitul stagiunii, din cauza rezultatelor slabe pe care, consideră el, le-a înregistrat echipa cu Daniel Oprița la cârmă.

Florin Talpan îl vrea pe Oprița plecat de la CSA Steaua: ”De ce să mai stea până la vară?”

De ce să mai stea până în vară? De ce să nu fie adus un antrenor acum? Dacă vrea să plece, să plece, oricum nu are rezultate. E pe locul 10-11. Mâine vine meciul cu Rapid, dacă tot e așa de bun, să câștige meciul cu Rapid”, a spus Talpan.

Valeriu Răchită a intervenit și i-a luat apărarea lui Oprița: ”Doi ani la rând a terminat pe loc de promovare, cum să fie rezultatele slabe? Anul acesta e normal, nici jucătorii nu mai vin. Joacă doar meciuri amicale”.

Eu n-am fost comandantul clubului. Dacă eram, mă luptam ca echipa să aibă drept de promovare încă din primul an. Problema e că eu duc o luptă ieșită din comun și cu cei din club. Nu vedeți ce șicane îmi fac?”, a replicat Florin Talpan, potrivit Fanatik.

Oprița este antrenorul celor de la CSA Steaua din 2019. A promovat formația din Ghencea în Liga 2 și, în ultimele două sezoane, a acces în play-off și a ocupat locul 4, care ducea la baraj, respectiv poziția a doua, direct promovabilă. Totuși, echipa a rămas în eșalonul secund din cauza formei de organizare de drept public, care nu-i permite promovarea în Liga 1.

  • 10 este locul ocupat de CSA Steaua în acest moment în Liga 2.

Daniel Oprița: ”Le las lor Steaua, să facă mai bine decât am făcut eu”

Eu mai am puțin și mi se termină contractul și nu mai vreau să vorbesc despre cine va veni și cine va pleca. Ăștia sunt jucătorii pe care îi am și îmi voi duce treaba la bun sfârșit.

Păi cam așa sunt lucrurile. Nu e așa? Mi se termină contractul, e clar. Dacă m-ar fi dorit, clubul probabil că mi-ar fi făcut o ofertă. N-am avut nicio ofertă. Nu am discutat nimic. Atât timp cât mai ai puțin și intri în ultimul an sau în ultimele șase luni și nu ți se face ofertă, e clar că cineva… Le las lor Steaua, să facă mai bine decât am făcut eu, dacă am greșit față de cineva îmi cer scuze, dar nu vreau să mă cert cu nimeni.

Nu contează cine trebuie să îmi propună. Eu spun doar ce se întâmplă. N-am ce să vorbesc, ce jucători vreau, când eu nu mai am contract și nu am un viitor. E clar că mă gândesc la lucrul ăsta când nimeni nu mă abordează. Înseamnă că așteaptă să termin contractul și nu e nicio problemă. Cam asta e.

La rău se vede cine e cu tine, nu la bine. Dar în continuare nu văd presiunea asta, pentru că noi n-avem drept de promovare. N-a fost deloc ușor. Eu am la antrenamente doar 16-17 jucători”, a declarat Daniel Oprița, cu o zi în urmă.

Etichete: daniel oprita , florin talpan , antrenor csa steaua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu a fost internat de urgență la Spitalul Fundeni

Mihai Leu, fostul campion mondial de box și campion național de raliu, a fost internat de urgență la Institutul Fundeni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Total surprinzător: Real Madrid l-a refuzat pe Kylian Mbappe!

Video Viral imediat: o melodie românească a început și Carlo Ancelotti și Vinicius n-au stat pe gânduri

Exclusiv Starul internațional căsătorit cu o româncă, de nerecunoscut! ”S-a îngrășat și el”

România a fost descrisă în două cuvinte, după momentele neverosimile de la București

Florentino Perez și Ancelotti au decis! Fotbalistul e OUT de la Real Madrid, după doi ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Are 54 de meciuri jucate pentru naționala României și știe de ce nu a fost convocat Alexandru Mitriță la lot

Finala UCL Real - Borussia a fost cel mai vizionat program al serii, chiar și peste posturile generaliste

Metz îi caută deja înlocuitor lui Boloni! Cu cine tratează francezii

Răzvan Lucescu a refuzat 2.500.000€, iar ”Vulturii” s-au reorientat

Citeşte şi

Decizia luată de Daniel Oprița în cazul lui Adi Popa

Adi Popa negociază un nou contract! Ce a spus despre retragere

PEROZIrina Columbeanu, șic și modernă la balul de la liceu. Seamănă din ce în ce mai tare cu mama ei și duce o viață de vis în SUA

FILM NOWFermecătoarea Dakota Fanning, la 30 de ani. Fostul copil minune al Hollywoodului a uimit cu apariția sa la premiera filmului „The Watchers”

Sună surprinzător, dar stadionul Steaua poate fi plin cu Liechtenstein! Câte bilete s-au vândut pentru cele două amicale citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cristian Tudor Popescu se înclină în fața lui Djokovic: "Marele sârb m-a contrazis" citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalist român mort la doar 19 ani. Mesajul clubului de fotbal după tragica dispariție a lui Flavius Magraon citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Digi World

"Așteptări vs. realitate. Mă simt înșelată". A crezut că și-a închiriat cea mai frumoasă cameră cu vedere la mare, dar a rămas total dezamăgită

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF