Bogdan Chipirliu și Daniel Oprița / Foto: Sport Pictures

Reacția neașteptată a lui Daniel Oprița, după ce Steaua a ratat calificarea în play-off

articol scris de Digi Sport
11.03.2024, 23:51
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

CSA Steaua a fost învinsă de CS Mioveni, 0-2, și a rămas fără șanse de calificare în play-off, cu o etapă rămasă de disputat din sezonul regulat al Ligii 2.

În ciuda eșecului de la Mioveni și a contraperformanței, Daniel Oprița nu a avut un discurs dur, cum s-a întâmplat după precedentele înfrângeri.

Reacția lui Daniel Oprița, după eșecul Stelei de la Mioveni

Am pierdut un meci ca fraierii, un meci pe care l-am controlat, am avut situații, am dus mingea la careul lor, dar nu am reușit să marcăm.

Practic, Mioveniul, în prima repriză, nu ne-a pus nicio problemă, cum nici în a doua, doar după ce am luat golul, pe acele cornere puteau să mai înscrie sau pe greșeala pe care a făcut-o jucătorul nostru la golul doi. În rest, așa a fost… La meciul ăsta, la cum am pierdut, nu trebuia să intrăm în play-off, ce să zic… Nu a mers nimic.

Ne-am creat ocazii, puteam să revenim în joc, să egalăm, am avut ocazii. Dar eu zic că această calificare în play-off nu am pierdut-o aici, am pierdut-o în alte meciuri accesibile, pe care le-am controlat și ne-am bătut joc de ocazii. Cum au fost jocuri în care adversarul nu a trecut de jumătatea terenului, cu Alexandria acasă, cu Slatina.

Șase puncte. Alea ne-au terminat pe noi. Le-am spus jucătorilor la momentul ăla. Nu știu, probabil și schimbările astea din lot, am schimbat mulți jucători, străini. Dar, totuși, să văd un plus, sunt jucători care mie îmi plac, care arată bine.

Pentru prima repriză, nu am ce să le reproșez. Am pierdut, dar mie mi-a plăcut echipa mea din prima repriză. Chiar și în a doua. Am luat golul acela. O singură fază au avut și am luat golul. Așa e la fotbal. Am luat gol, noi trebuia să marcăm. I-am certat când au jucat rău, n-au avut atitudine, astăzi au avut, dar așa e la fotbal. Echipa care joacă mai bine, câștigă”, a declarat Daniel Oprița, la conferința de presă de la Mioveni.

CS Mioveni s-a calificat în play-off

CS Mioveni, în schimb, are garanția că va juca în play-off grație succesului cu CSA Steaua. Argeșenii au 32 de puncte, patru peste Chindia, echipa de pe locul șapte.

Odată cu asigurarea prezenței în play-off, CS Mioveni are chiar șanse mari să obțină promovarea directă, pentru că primele două clasate, Șelimbăr și Hunedoara, nu au drept de promovare.

Mai sunt sigure de prezența în play-off Unirea Slobozia, 37 de puncte, și Csikszereda, 31 de puncte, care au drept de promovare. Ultima formație calificată în play-off se va decide în etapa a 19-a. Gloria Buzău are nevoie de un punct în meciul cu Viitorul Pandurii.

Clasamentul din Liga 2

Etichete: csa steaua , daniel oprita , play-off liga 2 , cs mioveni csa steaua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

Foto Cristiano Ronaldo s-a dus la ”bătaia greilor”, dar nu se aștepta la așa ceva. Ce a pățit după ce a intrat în sală

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Un singur jucător mai are contract cu CSA Steaua, după încheierea sezonului din Liga 2

Florin Talpan nu a iertat pe nimeni: atac la FCSB și replică pentru Ilie Năstase!

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian