Liviu Băjenaru, în perioada FCSB / Foto Sport Pictures

Video Exclusiv A jucat pentru FCSB, dar vrea să ducă Steaua în Liga 2: "Poate să fie și Afumați în finală, trebuie să promovăm"

13.05.2021, 12:39
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Steaua și FCSB II s-ar putea duela în finala barajului pentru promovarea în Liga 2, dar "militarii" sunt de părere că CS Afumați ar putea elimina "satelitul" echipei din Liga 1.

Liviu Băjenaru (38 de ani) este gata pentru asaltul final din cursa pentru promovarea în Liga 2. Vetaranul Stelei a jucat în trecut pentru FCSB, însă spune că acest lucru reprezintă o coincidență, întrucât echipa purta la momentul respectiv numele Steaua:

Liviu Băjenaru, despre lupta pentru Liga 2: " Poate să fie și Afumați în finală, de ce nu? "

"Noi ne așteptăm la un arbitraj corect, nu suntem vinovați pentru acel penalty. Și noi am avut niște faze pe care putem să le discutăm. Cel mai bun să câștige! Știm ce presiune e la Steaua, dar noi suntem pregătiți pentru orice. Vrem să promovăm la Liga 2 și după, dacă se poate, la Liga 1.

Finala va fi în dublă manșă, trebuie să știm cum să gestionăm meciurile. Poate să fie și Afumați în finală, de ce nu? Eu cred că avem atuurile noastre și putem să promovăm foarte ușor.

Liviu Băjenaru, despre perioada petrecută la FCSB

A fost o coincidență, așa s-a întâmplat atunci, în 2011 tot Steaua se numea. Nu știu trecutul, știu că noi suntem Steaua, deci nu e un meci special. Va fi un derby pentru promovare și trebuie neapărat să promovăm.

Pe noi nu ne interesează ce jucători trimite (n.r Becali la FCSB II), poate să-i trimită și pe cei care au fost în tur, pe noi ne interesează doar promovarea. Eu cred că putem face acest lucru. Ar fi ideal pentru noi să se joace finala cu spectatori, abia așteptăm să-i avem alături.

Eu mă simt bine fizic, aș vrea să rămân la Liga 2, să mai duc încă un an dacă se poate, dar nu depinde numai de mine. Cu lotul actual ne putem bate la promovare", a spus Liviu Băjenaru, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Steaua și FCSB II se luptă pentru promovarea în Liga 2

”Barajul” de promovare în Liga 2, în care s-ar putea întâlni FCSB II și CSA Steaua, este programat pe 22 și pe 29 mai 2021.

În partidele tur din semifinale, Steaua a învins Mostiștea Ulmu, iar FCSB II a învins CS Afumați.

În sezonul regulat, Steaua a fost campioană în Seria 4. "Militarii" au câștigat partida tur cu FCSB II, scor 2-1, iar returul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Meciurile din barajul pentru promovarea în Liga 2 sunt transmise în direct pe Digi Sport.

Etichete: liviu bajenaru , meciuri steaua , steaua fcsb , meciuri fcsb , steaua-fcsb 2 , baraj promovare liga 2 , live video steaua fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Galerie Foto FCSB a mutat petrecerea de titlu la baza din Berceni! Cum au fost primiți noii campioni ai României

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gabi Balint a vrut să facă gluma serii după ce FCSB a câștigat titlul și nu a realizat gafa comisă

Exclusiv Capitol închis! Gigi Becali a renunțat complet la transferul pe care îl anunța ca și făcut la FCSB

Citeşte şi

Foto Exclusiv Stadion de Liga 3, gazon de Champions League! Cel mai mare oraș din România care nu a avut niciodată echipă în prima divizie

Video Isterie totală la golul lui Patrick Petre: ”Suntem în finală! Mi-au dat lacrimile! Golgheterul nostru, băiatul lui Florentin Petre"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”