Exclusiv "Nu au putut să-i ofere această garanție". A refuzat FCSB și Craiova pentru a lupta să promoveze cu Rapid!

26.02.2019, 11:05
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Antonio Sefer, 18 ani, este un mijlocaş care a evoluat la toate naționalele de juniori ale României  până la U 19. Prin intermediul lui Florin Manea, tănărul fotbalist a fost transferat la Rapid de la formația olandeză de prima ligă FC Groningen. Florin Manea a dezvăluit, în exclusivitate pentru Digi Sport, motivul pentru care Sefer a revenit în România și ce echipe din Liga 1 au dorit să obțină serviciile lui.

"Pe Sefer l-am adus în această iarnă și îmi pun mari speranțe în el. E jucătorul meu, îl știu de la 15 ani. A avut oferte și din Liga 1, de la FCSB, Craiova, Iași, Botoșani sau Voluntari.

A fost în Olanda, a fost în contact cu prima echipă, însă cei de acolo nu au putut să-i ofere garanția că va fi numai la echipa mare. În aceste condiții, am ales să-l aducem în țară și să joace.

Este greu să te impui ca titular, la 18 ani, într-o țară ca Olanda", a spus fiul regretatului Nicolae Manea, la Digi Sport Matinal.

Antonio s-a format la Otelul Galați, unde a jucat chiar și la prima echipă, apoi a plecat la Centrul de Excelență Timișoara, din cauza problemelor financiare ale clubului gălățean. A urmat transferul în Olanda, in 2017, iar din februarie 2019 este jucătorul Rapidului, pentru următorii patru ani și jumătate.

"Mă bucur foarte mult că am ajuns la Rapid, am vrut de mult să vin aici, am avut o legătură strânsă cu colaboratorii acestui club și vreau să fac istorie aici", a spus Sefer pentru fcrapid.ro, la prezentarea oficială.

Rapid îi va comemora pe Nicolae Manea și George Stanca, la primul meci disputat în Regie  

De asemnena, impresarul a mai dezvăluit și faptul că la primul meci al Rapidului în 2019, pe stadionul din Regie, se va comemora puțin peste 4 ani de la dispariția neașteptată a lui Nicolae Manea, care pe 11 martie ar fi împlinit vârsta de 65 de ani.

"Pe 9 martie vom juca primul meci acasă în acest an, pe Sportul, iar noi vom comemora faptul că tata ar fi făcut 65 de ani, să ne aducem aminte de el.

Va fi ceva și pentru nea George Stanca, un mare rapidist și prieten cu tata. Se va ține un moment de reculegere și pentru el. Speram să avem la stadion cât mai mulți suporteri", a mai spus Florin Manea.

Liga 3 se reia în a doua zi a lunii martie. În prima etapă din 2019, Rapid joacă în deplasare, pe terenul Progresului Spartac. Primul meci din Regie va fi contra echipei Popeşti-Leordeni, sâmbătă, 9 martie.

Rapid a transferat 10 jucători în această iarnă. Antonio Sefer este ultima achiziţie

  • Cătălin Oanea
  • Robert Băjan
  • Cătălin Hlistei
  • Bogdan Manole
  • Alin Turbatu (împrumutat după ce a făcut pregătirea de iarnă cu giuleștenii)
  • Ștefan Pănoiu
  • Marian Drăghiceanu
  • Alexandru Catrici
  • Antonio Sefer
  • Alin Demici

Etichete: rapid , florin manea , antonio sefer , sefer la rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 200 de minute! Atât a jucat la FCSB, iar Gigi Becali a luat decizia: ”Nici nu l-am văzut”

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Citeşte şi

Bogdan Lobonț s-a enervat la conferința de presă: ”Nu puteți să-mi spuneți asta!”

Bogdan Lobonț a rupt tăcerea, după conflictul cu Ermal Krasniqi

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”