Bogdan Andone / Foto: captură Digi Sport

Ce a decis Bogdan Andone după ce s-a anunţat că a preluat o echipă din Liga a 3-a

articol scris de Digi Sport
11.04.2022, 12:02
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Bogdan Andone (47 de ani), ultima oară la Astra Giurgiu, a fost anunţat ca fiind noul antrenor al echipei SCM Zalău, din Liga a 3-a.

În ciuda anunţului făcut de cei din Zalău în presa locală, Andone nu a preluat formaţia care se află pe locul 1 în play-out-ul Seriei a 10-a a Ligii a 3-a.

Bogdan Andone nu preia echipa SCM Zalău

A considerat însă că este normal să meargă personal la meciul jucat de zălăuani sâmbătă, cu Sportul Şimleu, şi câştigat cu 5-1, pentru a vorbi faţă în faţă cu cei care l-au ofertat.

"Am avut mai multe discuţii cu cei care se ocupă de club, cărora le mulţumesc pentru oferta făcută. Nu am spus că preiau echipa şi de aceea am zis că asa este corect, să mă duc acolo să vorbesc cu dânşii, să le spun că nu pot face acest pas. Nu se ştie ce ne va aduce viitorul, dar nu în acest an.

Să ştiţi că sunt condiţii foarte bune pentru a treia divizie, s-au făcut renovări la stadion, salariile sunt decente, deci nu acesta este motivul refuzului. Am unele discuţii cu cineva şi sper să se finalizeze pozitiv până la urmă", a explicat Bogdan Andone pentru digisport.ro.

"Le urez mult succes şi sper că sezonul viitor vor reuşi promovarea dintr-o serie care se anunţă foarte disputată", a mai spus fostul antrenor de la FCSB.

Bogdan Andone va deschide o Şcoală de Fotbal în Aiud

În schimb, Andone va porni curând o şcoală de fotbal în Aiudul natal.

"Nu mă aştept să câştig cine ştie ce. Sper să iasă ceva frumos şi copiii din acea zonă, care nu prea unde să practice sportul, să vină la fotbal", a mai spus tehnicianul.

Bogdan Andone a fost antrenor secund la FCSB în prima jumătate a anului 2019, înainte să fie numit "principal" la echipa lui Gigi Becali.

A fost apoi pe banca Astrei din octombrie 2019 până în septembrie 2020, când a calificat echipa în play-off şi s-a luptat pentru podium. A urmat FC Voluntari, echipă pe care a pregătit-o de pe 30 decembrie 2020 până pe 7 mai 2021.

De asemenea, în carieră a mai condus echipele Viitorul Pandurii, Metaloglobus, Poli Timişoara, şi Olimpia Satu Mare.

Etichete: bogdan andone , oferta bogdan andone , scm zalau


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Anunțul lui Marian Iancu: e gata să revină în fotbal! ”Vor fi 30.000 de oameni în tribune”

Ce le-a spus Siyabonga Ngezana sud-africanilor, după ce a câștigat titlul cu FCSB

CSA Steaua, sancționată: fără spectatori și amendă mare

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după succesul cu Rapid: ”Te iubesc, dar nu ca pe o victorie în minutul 90”

Citeşte şi

Mihai Stoica a reacționat, după ce Botoșani a scăpat de locurile retrogradabile: ”Viața mea o împart”

Video Bogdan Andone, antrenorul-miracol de la Botoșani. ”O să-ți spun secretul”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cea mai grasă pisică a trecut printr-o transformare uluitoare. A slăbit peste șase kilograme, iar acum se bucură de o viață normală