CS Dinamo după promovarea în Liga a 3-a / Foto: Facebook @CS Dinamo București

CS Dinamo a promovat în Liga a 3-a! Dănuț Lupu visează deja la primul eșalon: "Se pot întâmpla multe!"

articol scris de Digi Sport
25.06.2022, 21:30
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

CS Dinamo a disputat sâmbătă seară returul barajului de promovare în Liga a 3-a și a reușit să se impună în fața celor de la Venus Independența, scor 1-0.

Astfel, gruparea lui Daniel Iftodi (54 de ani) a obținut promovarea în al treilea eșalon, scor 4-2 la general. CS Dinamo ar putea fuziona cu clubul recent retrogradat în Liga 2, potrivit unui anunț făcut de președintele Ionuț Popa. 

CS Dinamo a promovat în Liga a 3-a

Dănuț Lupu (55 de ani), care ocupă funcția de team manager la clubul bucureștean, a dezvăluit că planul noii-promovate este de a promova în Liga 1 în viitorul relativ apropiat. 

"Dacă ar fi după mine, în 4 ani de zile ar trebui să avem echipă în Divizia A la CS Dinamo. Este o perioadă lungă, se pot întâmpla multe.

Totuși, cu cât o să urc mai sus, o să am nevoie de cât mai mulți oameni lângă proiect", a spus fostul mare fotbalist, conform Playsport,. 

Unicul gol al meciului a fost marcat de Alexandru Burlacu, în minutul 10.

Fuziunea dintre FC Dinamo și CS Dinamo este o posibilitate, anunță Ionuț Popa

Președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, a declarat săptămâna aceasta că vor exista discuții în viitor legate de o fuziune cu clubul din Liga 2, iar interesul tuturor este ca pe o nouă arenă în Ștefan cel Mare să existe o singură echipă, iar suporterii să nu fie împărțiți.

Vom continua și din Liga a 3-a, să promovăm în Liga a 2-a. Cred că vom reuși din primul an. Mai departe nu ține de noi, atâta timp cât legislația nu ne permite.

Nu văd de ce am investi în Liga a 2-a, dacă nu am continuitate. Nici nu știu dacă mi se permite să investesc în ceva fără continuitate.

Noi o să mergem înainte cu proiectul, cu gândul de a merge în Liga 1, dar nu ne permite legislația. Dacă se schimbă ceva, se formează o nouă asociere, din oameni de afaceri, suporteri, suntem deschiși.

Nu am de ce să mă opun. Până la urmă vom avea o bază modernă, stadion, iar interesul meu este să am meciuri pe stadion, să creăm emulație și să ducem mai departe spiritul lui Dinamo

Nu mă pricep la fotbal. Vreau să îi las pe cei care se pricep. Sunt de acord cu o asociere cu un privat, un dinamovist, om de afaceri care poate susține financiar, dar nu știu cum vor evolua lucrurile.

Nu vrem litigii. Este ultimul lucru pe care mi-l doresc. Conflictele nu sunt deloc bune. Noi avem legătură cu palmaresul până în 1998. Știu sigur acest lucru.

Nu mergem la capăt cu proiectul, până în Liga 1, dacă actuala echipă va dispărea. Vom discuta și cu dumnealor. Am avut mai multe discuții.

Nu este eficient nici din punct al marketingului să avem două echipe Dinamo, nici pentru suporteri. Ce facem, împărțim suporterii?”, a declarat președintele lui CS Dinamo, Ionuț Popa, la Liga Digi Sport.

Etichete: promovare , play off , cs dinamo , baraj , danut lupu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Gigi Becali a râs în hohote: ”Îmi dă 30 de milioane. Eu vreau 35! M-am săturat, plec”

Replica surprinzătoare a lui Ioan Varga pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

Live Video&Text Poli Iași - UTA 0-0, LIVE VIDEO, ACUM, pe DGS 1. Meci important pentru echipa lui Tony da Silva

”Cea mai proastă din istorie. E șocantă”. O româncă a fost ”pusă la zid” pentru ce a făcut la Londra

Citeşte şi

Foto Ce banner a apărut în tribune înainte de derby-ul FCSB - Farul Constanța de pe Arena Națională

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”