Rapid

Medgidia-Rapid 0-7. Giuleştenii au dat un nou recital după 10-1 în etapa trecută

10.04.2019, 20:03
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Rapidiștii defilează în seria a doua din Liga a treia, acolo unde se pare că nu au adversar. După un 10-1 administrat celor de la Făurei în etapa trecută, giuleștenii au zburdat pe teren și în meciul din deplasarea cu Medgidia, din etapa a 21-a, câștigat cu 7-0.

În minutul 7, fundașul Iacob a prins un voleu de zile mari, după un corner executat de Cârstocea și a deschis scorul. Câteva minute mai târziu, după o combinație între Cârstocea și Drăghiceanu, ultimul a centrat în careu, iar portarul oaspeților, Haralambie Mociu, a scăpat mingea din mână, exact în picioarele lui Matulevicius, care nu a iertat.

Mociu, 18 ani, s-a făcut din nou de râs în minutul 15, când a scăpat printre mâini șutul slab al lui Vlada. Trupa lui Pancu a continuat să se distreze pe teren. În minutul 36, Voicu a centrat de pe dreapta, iar portarul gazdelor a greșit din nou în fața lui Matulevicius, care a marcat pentru a doua oară.

Medgidia-Rapid 0-7

La pauză a fost 5-0, după ce Cârstocea a pasat perfect pentru același Matulevicius, trei goluri cu care şi-a aniversat cei 30 de ani împliniţi pe 8 aprilie.

În repriza secundă, rapidiștii au continuat asaltul, iar Drăghiceanu a făcut 6-0 după ce a interceptat o minge trimisă de portarul advers direct în picioarele sale. Puștiul din poarta Medgidiei, împrumutat de la Viitorul, a mai scos o dată mingea din plasă până la final, după ce Goge a finalizat pasa lui Vlada.

Medgidia - Rapid s-a terminat 0-7, iar giuleștenii sunt lideri detașați în seria a doua din Liga a treia, cu 56 de puncte, după 21 de etape, la diferență de 7 puncte de locul secund.

PS: Dintr-o regretabilă eroare, în prima varianta a acestei ştiri numele portarului echipei din Medgidia a fost George Micu. De fapt este vorba despre Haralambie Mociu.

Etichete: rapid , daniel pancu , medgidia rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Ce a spus conducerea Rapidului despre posibila venire a lui Cristi Chivu în Giulești

Exclusiv ”Ce ai învățat din episodul cu Albu?”. Andrei Broza a vorbit despre escapada de la Iași! Mesajul de la Gică Hagi

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă