Video Rapid - Delta Tulcea 5-0. Cinci marcatori diferiți și o bară pentru echipa lui Schumacher

08.09.2018, 21:10
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Rapid face spectacol și în liga a treia. În ultima rundă a învins-o pe Delta Dobrogea cu 5-0, într-o partidă în care Cîrstocea a adus aminte de vremurile bune al alb-vișiniilor și a înscris un eurogol.

Tot în prima repriză au mai punctat pentru giuleșteni Vlada, cu un șut plasat. În partea secundă, a fost la datorie Matulevicius, care a profitat de centrarea ideală a lui Vlada (50). Jurj a înscris după o lovitură de pedeapsă scoasă tot de el (86). În prelungiri, Goge a închis tabela.

"Obiectivul nostru este de a ajunge în prima ligă și o să o luăm pas cu pas. Important este să promovăm anul acesta și apoi vedem ce va fi" a precizat Vasile Maftei. "Am venit în liga a treia, dar știu la ce echipă am venit! Trebuie să tratăm fiecare meci foarte serios, așa cum am făcut-o și azi" a completat Matulevicius.

Rapid are 7 puncte din 9 posibile înainte de etapa a patra, în care vor juca cu echipa secundă a celor de la FCSB. Până atunci, giuleștenii vor intalni Daco-Getica în Cupa României, marți, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 de la 19:30.


LIVE VIDEO&SCORE RAPID - DELTA TULCEA:

Min 90+4: Final de partidă. Rapid a câștigat cu 5-0 și a obținut a doua victorie în acest sezon din Liga 3.

Min 90+3: GOOOOOL RAPID! GOOOOL GOGE! Intrat pe teren în repriza secundă, Goge l-a învins pe Strechie cu un șut la colțul scurt, de la marginea careului de 16 metri

Min 86: GOOOOL RAPID! GOOOOL JURJ! Nouarul giuleștenilor a fost faultat în careu de căpitanul celor de la Delta Tucea și tot el este cel care înscrie de la punctul cu var.

Min 81: BARĂ RAPID! Ionuț Voicu a fost și el aproape să-și treacă numele pe lista marcatorilor. Fundașul a tras puternic de la 14 metri, dar mingea a lovit bara.

Min 50: GOOOOOL RAPID! GOOOL MATULEVICIUS! Servit excelent în fața porții, Matulevicius nu l-a iertat pe Strechie și scorul capătă proporții în Giulești.

Min 31: GOOOOOL RAPID! GOOOOL CÂRSTOCEA! Giuleștenii își măresc avantajul grație unei reușite superbe semnate de Cârstocea. Mijlocașul Rapidului a făcut o preluarea acrobatică, apoi l-a învins pe portarul oaspeților cu lob, de la marginea careului de 16 metri.

Min. 4: GOOOOOOL RAPID!!!! Vlada a deschis scorul, cu un șut plasat, din interiorul careului. 

Min. 1: A început partida dintre Rapid și Delta Tulcea

ECHIPELE DE START:

Rapid (4-4-2): Ciuculescu - Voicu, Al. Iacob, Maftei, Demici - Iulian, Grigore ,Cârstocea, Jorza - Matulevicius, Vlada
Antrenor: Constantin Schumacher
Rezerve: Drăghia, Neacșu, Burlacu, Jurj, Dovleac, Lădaru, Goge

Delta Tulcea (4-3-3): Strechie - Mihalcea, Nițor, Chire, Jecu - Petcu, Itoafa, Buțu - Mașca, Tomescu, Ciurea
Antrenor: Damian Băncilă
Rezerve: Sciganov, Stoica, Mantu, Mihai, Dumitru, Frățilă, Cudalbu


Rapid promite spectacol în faţa lanternei roşii din Liga a 3-a. Disputa cu Delta Tulcea va fi transmisă astazi, de la ora 19:30, în direct la Digi Sport 1.

Neînvinşi în primele două etape din Liga a 3-a, rapidiştii se pregătesc pentru meciul cu ultima clasată. Giuleştenii primesc vizita celor de la Delta Tulcea, care au încasat deja şase goluri fără să înscrie vreunul.

Rapid are 4 puncte după două etape, la două lungimi de liderul CS Afumați, care are 6 puncte. Rapid au debutat cu victorie în Liga 3-a, 2-1 pe teren propriu cu Progresul Spartac, apoi a remizat pe terenul echipei din Popești, SC Popești Leordeni, scor 1-1.

"Într-adevăr, nici Rapidul nu a avut un debut extraordinar, dar lumea nu trebuie să se aștepte la scoruri cum au fost în liga a 4-a. E cu totul și cu totul diferit, sunt echipe care aleargă, care se antrenează. Toate formațiile atunci când aud că joacă împotriva Rapidului evoluează cu totul și cu totul cu o altă motivație" a declarat Daniel Niculae, cel care a pus serios umărul la promovarea giuleștenilor în Liga a 3-a, dar a decis să părăsească formația antrenată de Constantin Schumacher.

Confruntarea din Giuleşti, dintre Rapid şi Delta Dobrogea Tulcea, va fi transmisă astăzi, de la ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Etichete: rapid , daniel niculae , liga 3 , live video rapid delta tulcea , live rapid delta tulcea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Rapid 3-2, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Giuleștenii au ratat penalty

Video CFR Cluj, iertată de un cartonaș roșu în meciul cu Rapid? ”Crampoanele pe gambă” / ”E grav, sincer!”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Exclusiv Verdictul specialistului, după ce Rapid a cerut penalty în derby-ul cu CFR Cluj

Citeşte şi

Banner-ul afișat de suporterii Rapidului la meciul cu CFR, după ce au refuzat să facă deplasarea la Cluj

Surpriza lui Lobonț pentru meciul cu CFR: titular la Rapid pentru prima oară după 8 luni!

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”