Edi Iordănescu înainte de meciul cu Muntenegru / Foto: Profimedia

Exclusiv "Crezi că Edi Iordănescu trebuie să rămână la națională?" Keșeru a dat răspunsul + Cum i-a caracterizat pe Alibec și Drăguș

articol scris de Digi Sport
24.09.2022, 18:48
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

România a remizat în deplasare cu Finlanda, scor 1-1, în penultimul meci din grupele Ligii Națiunilor, însă prestația "tricolorilor", mai ales în repriza secundă, a fost una bună.

Claudiu Keșeru (35 de ani) a urmărit partida colegilor săi și a tras concluzia.

"Crezi că Edi Iordănescu trebuie să rămână la națională?" Keșeru a dat răspunsul

Keșeru a lucrat cu Edi Iordănescu la FCSB. Întrebat dacă ar trebui să continue pe banca naționalei, atacantul de la UTA a dat răspunsul rapid.

"E clar (n.r.: că trebuie să rămână Iordănescu la națională). Am avut ocazia să lucrez cu Edi două luni și ceva la FCSB, mi-a plăcut. Am avut niște feedback-uri foarte bune înainte să-l cunosc, iar după primele 20 de minute când am vorbit cu el, vă zic că e doxă.

Cred că singurul său impediment e că nu are ocazia să lucreze zi de zi cu acești jucători. Dar în rest, da, ar trebui să continue la națională, nici nu ar trebui pusă întrebarea.

Un egal nu mă mulțumește cu Bosnia și nu mă mulțumește în general egalul. Doar dacă mă domină adversarul și e superior, atunci da.

Dar când ajungi cu Bosnia la ultimul meci, e important să nu terminăm pe ultimul loc în grupă. Dacă acel egal ne permite să urcăm pe 3, atunci ar fi ok. Mă uit la clasament", a precizat Keșeru, la Digi Sport Special.

  • Claudiu Keșeru are 47 de selecții și 13 goluri pentru naționala României.

Cum a caracterizat Claudiu Keșeru jocul lui Denis Alibec și Denis Drăguș

"Sincer mi-a plăcut, am văzut o națională cu evoluție consistentă, chiar dacă nu a înscris decât un gol. Cu puțin mai multă precizie în ultima treime, ctred că putea fi câștigat meciul.

Eu am văzut și am simțit jucătorii mai montați. Cred că dacă vii la națională, vii cu dorința de a reprezenta 20 de milioane de români, deci nu se pune problema (n.r.: să nu-și dorească unii convocarea). Sau dacă se pune problema în cazul unora, înseamnă că e o problemă.

Nu ocupăm un loc care să ne facă mândri și probabil i-a apăsat acest lucru și au fost conștienți jucătorii", a spus Claudiu Keșeru la Digi Sport Special.

Atacantul de la UTA Arad a caracterizat prestația celorlalți atacanți la care a apelat Iordănescu, în special Denis Alibec și Denis Drăguș.

"Denis Alibec a avut multe dueluri cu fundașii centrali, neavând extremele destul de largi. Mi se pare că a făcut un meci bun, în stilul lui, combinativ, a plecat și în adâncime de câteva ori.

Iar puștiul, când a intrat, a fost un meci în care au fost mai mult tranziții, cu ocazii la ambele porți, cu siguranță putea negocia mai bine acea situație, dar mi-a plăcut. Adică mi-a plăcut cum au intrat amândoi", a explicat Keșeru.

Aspectul cel mai important a fost însă atitudinea. Și nu doar Keșeru a remarcat-o.

"Cred că am fost constanți pe durata meciului, cu mici oscilații, ținând cont de adversar, cu momente când echipa se retrage deliberat. Cred că a insistat și Edi asupra acestei conștientizări a situației și cred că suntem pe un drum bun, acesta e feelingul meu după meci.

Am înțeles că sunt șanse mari să fim în urma a treia, se complică situația pentru calificarea la Euro. Dar după ce am văzut aseara, depinde de noi dacă ne vom ridica la nivelul maxim al nostru sau aproape maxim și cred că putem să sperăm la calificare.

Apoi depinde dacă dăm peste adversari mai dificili. Iar aici mă gândesc la unguri, care, dintr-o grupă extrem de grea, sunt pe primul loc acum. Deci ține doar de noi", a spus Keșeru.

  • Pe 26 septembrie, România joacă pe teren propriu cu Bosnia și Herțegovina, iar Finlanda joacă în Muntenegru. "Tricolorii" sunt poe ultimul loc în grupă.
Foto: Flashscore

VIDEO cu rezumatul meciului Finlanda - România 1-1:

Etichete: romania , denis alibec , claudiu keseru , finlanda romania , denis dragus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Șumudică știe fotbalistul care nu trebuie să lipsească din primul 11 la EURO: ”N-am văzut în viața mea”

Oficial Vestea primită de România: UEFA a luat decizia înainte de EURO 2024

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”