Lopetegui și-a făcut lista. Pe cine vrea în locul lui Kovacic

08.08.2018, 23:37
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Transferul lui Mateo Kovacic de la Real Madrid la Chelsea a fost oficializat. Mijlocașul croat va evolua timp de un an de zile sub formă de împrumut la echipa engleză. Pentru a-l înlocui pe acesta, Julen Lopetegui a pus ochii pe doi mijlocași de la două echipe rivale din UEFA Champions League: Miralem Pjanic de la Juventus Torino și Thiago Alcantara, de la Bayern Munchen.

În vârstă de 27 de ani, Thiago Alcantara ar putea reprezenta o soluție pentru Lopetegui, care-l apreciază pe brazilian. Thiago este un produs al academiei Barcelonei, vândut la Bayern în 2013, pentru 25 de milioane de euro. El și-a prelungit înțelegerea cu clubul german anul trecut, până în 2021. Mutarea s-ar putea concretiza, având în vedere faptul că echipa lui Rummenigge are la dispoziție deja destul de mulți jucători în unele compartimente, lucru specificat și de către tehnician: "noi avem deja nouă jucători pe aceeași poziție și doar trei sau patru în alte compartimente". Thiago este evaluat la 60 de milioane de euro.

31 de selecții și 2 goluri are Thiago pentru naționala Spaniei.

Cealaltă variantă, Miralem Pjanic, jucător de bază la centrul terenului pentru Juventus, îi face cu ochiul lui Lopetegui. Bosniacul a fost monitorizat de Real Madrid și în perioada în care evolua în Ligue 1, la Lyon, dar galacticii nu au motive să fie prea optimiști în ceea ce privește transferul mijlocașului pe Bernabeu. Italienii nu ar fi dispuși să-l vândă pe Pjanic pe mai puțin de 80 de milioane de euro, notează AS. În vârstă de 28 de ani, bosniacul mai are contract cu Juventus până în 2021.

81 de selecții și 11 goluri are Pjanic pentru naționala Bosniei.

Etichete: real madrid , juventus , bayern munchen , thiago alcantara , lopetegui , pjanic , kovacic , miralem pjanic , alcantara


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Borussia Dortmund - PSG 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Fullkurg a deschis scorul împotriva Parisului!

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Parma a promovat în Serie A, iar Dennis Man a avut doar două cuvinte de spus

Citeşte şi

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

Record absolut! La 38 de ani și 234 de zile a intrat în istorie

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă