Lorena Balaci / Foto: Instagram@lorenabalaci

Lorena Balaci, moment tulburător pe stadion: "Eu am 45 de ani, n-am mai întâlnit așa înjurături!"

articol scris de Digi Sport
01.04.2023, 08:45
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Lorena Balaci (45 de ani), fiica marelui Ilie Balaci, este manager-general la Daco-Getica, un club de liga a 4-a.

Lorena Balaci: "Eram sigură că se duce la arbitru, dar își înjura propriul copil!"

Galerie Foto

Aflată de ani buni în fruntea celor de la ACS Daco-Getica, fosta soție a lui Eugen Trică a povestit un episod care a bulversat-o, în timpul unui meci la care a asistat.

"M-a marcat și am crezut că văzusem cam totul pe terenul de fotbal, dar mi-am dat seama în momentul ăla că s-ar putea să nu fi văzut mai nimic. Am avut un meci la U17 și, la un moment dat, arbitru a dictat un cartonaș roșu evident, pe un fault clar de roșu, nu era nimic pe muchie de cuțit. La un moment dat, am văzut un părinte din tribună. Nu pot să-ți reproduc înjurăturile, pentru că, până la vârsta asta, nu le auzisem nici eu integral pe toate.

Eu stăteam la marginea terenului, că la meciurile de juniori sunt foarte atentă. Sunt și un fel de steward, că pentru orice chestie riscăm să avem terenul suspendat și nu ne permitem lucrul acesta. Înjura într-un fel și mă gândeam: 'Doamne, îl înjură pe arbitru!'. L-am văzut că a plecat din tribună. Zic: 'Taci, că ăsta vine...'.", a povestit Lorena Balaci, în podcastul "Profu' de Sport".

"Zic: 'Mă, ăsta vine și sare pe arbitru'. Eram cu șeful Centrului, care a încercat să-l oprească. Eram sigură că se duce la arbitru, da' de unde? Că el își înjura propriul copil! Dar vă spun... Eu am 45 de ani, n-am mai întâlnit așa înjurături! Îți dai seama copilașul ăla, când a plecat cu el în mașină spre casă...Deci eu mă gândeam, îi spuneam lu Cristi Câmpeanu (n.r. antrenorul echipei): 'Băi, ăsta o să-l omoare în mașină!'.

Nu era de la noi din club! Că dacă era așa, a doua zi nu mai era la noi la club. N-am avut... eu îi știu pe-ai mei, pe cei care sunt un pic mai vocali, dar nu... La meciuri și când plecăm în deplasare, eu le zic: 'Vă rog frumos, n-aș vrea să ne facem de râs'. Nu, n-am avut probleme. Ultima deplasare pe care am avut-o a fost săptămâna trecută, la Ploiești, am fost acum două săptămâni la Craiova și nu, n-au fost probleme.", a mai declarat Lorena Balaci.

Lorena Balaci, manager-general la Daco Getica

Galerie Foto

Fostul mare fotbalist de legendă al României Ilie Balaci, avea două fete: Lorena și Liana. Lorena Balaci este cea mai cunoscută dintre surori.

Ea fost măritată timp de 17 ani cu fostul fotbalist al Stelei, Eugen Trică. Cei doi au împreună doi băieți: Hristu (23 de ani) și Atanas (18 ani).

Divorțată de 8 ani, Lorena a rămas în sportul rege și activează la Daco-Getica, fosta Juventus București, unde este manager-general.

”Nu mai port numele Trică de când mi-am reluat statutul de domnişoară. Eu am fost cea care a spus ’gata!’. La început, cred ca nici el (n.r. - Eugen Trică) nu a crezut. Au mai fost momente înainte când am zis gata. Cred că o dată la câţiva ani spuneam asta, mai ales seara, dar tot timpul râdeam dimineaţa și spuneam: noroc că e închis noaptea la tribunal.

Noi ne-am și căsătorit de foarte tineri. Eu aveam 20 de ani și jumătate, iar Eugen, 22 de ani. Cumva ne-am pierdut pe noi. Am fost foarte implicaţi în viaţa de familie, cu copii, cu greutăţi, cu probleme, cu dus copii la şcoală, cu luat copiii de la școală. Noi ne-am pierdut noi. Nu mai ieșeam împreunî amândoi. Practic, ne-am dus pe drumuri ușor paralele”, povestea Lorena Balaci, la Digi Sport, în 2018.

Etichete: lorena balaci , daco getica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Cum a apărut Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru, după ce FCSB a devenit campioana României

Postarea lui Florin Tănase, la scurt timp după ce FCSB a câștigat titlul

”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul

Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid

Citeşte şi

MERCATO 2019 - TOATE transferurile verii sunt AICI. Cristi Manea la FCSB! Transferurile din ultima oră

MERCATO 2023 | Toate transferurile verii sunt AICI! Joao Felix și Joao Cancelo au semnat cu Barcelona

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”